Aysonu Kizlari 2008

yaa bunlaı kendi sularıylamı blendırdan geçirdin yoksa süzüpdemi blendırdaan geçirdin..anlatırmısın nasıl yaptın kopi edip dosyalayım bilgisayara ..iki üç güne yaparım...

senınkı aşmış canım artık kıyma falan :))) şimdi bişi diyecem bizde o günleri görsek diyee:))) büyüdülerde ek gıdaya geçtik hihiiihihi:)))))))

biz 5.ayda ete geçtik bacım bizimki emmedi ya vitamin alması gerekliydi malummm reflü nedeni ile çok zaman kaybettik gelişimimiz iyi ama çok şükür şuan 10.400 gr 75 cm olduk cumartesi tartıldık ta

bende yapam bu dediğiniz tarfiden şu minik kavonozlar boşalsın onlara yapam:)))))

yap bencede bak nuriş tarifinide vermiş bende o şekil yapıyom ilk zamanda kavanozlara pimpirikli olduğumdan pek güvenememiştimde ondan bu yöntemi bulmuştum kendim yapıyordum hergün taze taze uğraşıyordum sonra vakumlu kavanoz aldım ertesi günede kalıyordu ama arada hazırlardan da alyom ben vakit kalmıyor yapmaya bazen alıveriyom hemen hazırlardan
ama yoğurt meselesindede meyveleri karıştırıp yapabilirsin ufkunu genişlet karıştır meyveli yap yoğurdu falan sevmezse böyle yiyor en azından hem daha vitaminlii muhallebisine de elma armut rendele ver mesela hazırlardaki gibi şu sitelerde bakarsan orda da var zaten bu tarz tarifler işine yarar canım

biz 5.ayda ete geçtik bacım bizimki emmedi ya vitamin alması gerekliydi malummm reflü nedeni ile çok zaman kaybettik gelişimimiz iyi ama çok şükür şuan 10.400 gr 75 cm olduk cumartesi tartıldık ta

ooo baya erken geçmişsiniz et olayınaa....bence kilosuda gayet güzel...1 yaşında zaten bebişler 10 kilo olması normal sanırım....

6 aydan sonra az kilo alınıyor demi???? benım kız 6700 düşünsene ayda 1 kilo alsa çok olur bir yaşına kadar...500 gram alsa bile normal sanırım artık...

bebeklik nuriş anlattı bende anlatam bende 3 kavonoz çıktı onun tarifini verecem

2 şeftali 2 armutu soydum küp küp doğarım

önceden kayanttığım birbardak suyun içine atıp 5 dk.daha kaynattım sonra blendırdan iyice geçridim püre oldu cıvık ama ...ben hippin pirinç muhallebisini almıştım daha doğrusu hediye
ondan attım içine kıvamını buldum ...normal pirinç unu ile yapacaksan tekrar ateşe koy kıvama gelenekadar karıştır nuriş böle dedi

buldum buldum :)))))) baya gerilerde kalmış... bende pekmez yok onuda alayım...bende yapacam...

6.aydan sonra 500 gr ancak alıyorlar zaten bak bizim 3 aydır 200-300 gr ancak oluyor böle olur zaten ama ben kilodan çok botya takılıyommm bana çekerse yandımmm

birsen hanımmmm nuray hanımmm ne o kız pas vermiyonuz bugün bana noluyor bakemmm:sm_confused:kaydirigubbakcemile3

oyyyy hicranımmm:1hug:biraz öle gibi oıldu ama inan zamanla yarışıyorum yaaa

klava:vur oklavayı kafama aliş uyudu ömer uyandı sen düşün halimiii aliş bide kudurduu offfffffffffffffffff hadi kır kafamıııı:çok üzgünüm:

yedi tabi yemez mi
ama pureyı hemen kabul etmeyebılır corba ıle bsala
zamanla alısır seninki de
teker teker sebzeleri arttırabılırsın

pekmez ne veriyon sen üzüm biraz alerjiktr yaa ben ilkten onu vermiştim bizim alerjimizde varmış mahvolmuştukk şimdilerde biraz biraz dut vermeye başladım çeyrek çay kaşıı kadar meyvesine koyuyom accık kızarıklık oluyor tabii ama eskisi gibi değil alerjimiz

ülen bebeklik leynnnn madem buldun mana ne yazdırıyon başım çatliiii zatiii

yoğurdu kocaya yedirecem o herşeyin tadına bakar ben bakamam ondannn

kaydirigubbakcemileklava: hah oldu tamamdırrrkaydirigubbakcemile3 biliyom halini kızz nediyimmm baktım selam sabah yokk dedim bunlar mamaya daldı papayı (papatyam)unuttuukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…