hem daha fazla elde eiliyor heme için daha rahat ediyor ne koydular bunlara acep diye düşünmüyon kaydirigubbakcemile3
kızlar teyzem gelmiş ben anneme gidiyorumm
öptüm byeee
yaptım kuşummm oldu ama ben iki şeftali iki armut koydum bir kaşık pirinç koydum şimdi tencerede kıvamı koyulatıp çıvıtmak bize kalıyorr......pekmezde atacam
ama bişi soracam bu kaçgünde tüketmek gerekkk iki kavonoz vardır benim yaptığım meyve saati ge.çti yarın versem olurmuu
senınkı aşmış canım artık kıyma falan :))) şimdi bişi diyecem bizde o günleri görsek diyee:))) büyüdülerde ek gıdaya geçtik hihiiihihi:)))))))
kaydirigubbakcemile3 yok bacım ben hepiciğini bir kaynatıyom ama et koyacaksam önce eti kanatıyom accık sonra sebzeyi ekliyom sebze fazla kaynatılmaz malumm vitaminleri gider
bende yapam bu dediğiniz tarfiden şu minik kavonozlar boşalsın onlara yapam:)))))
ben geçen yaptığımda tek tek kaynattımm:)))))) birdaha hepsini bir yapam..az bulaşık çıkar:)))
biz 5.ayda ete geçtik bacım bizimki emmedi ya vitamin alması gerekliydi malummm reflü nedeni ile çok zaman kaybettik gelişimimiz iyi ama çok şükür şuan 10.400 gr 75 cm olduk cumartesi tartıldık ta
ulen niye yoluon isimiz gucumuz var ancak gelebilios:dilcikar:
kusum 1 yk yogurt maya olmaz kiz 100gram yogurt zaten 3 yemek kasigi ediyor yani eski yogurt yedirmis gibi bise olursun ne anladik bu isten
1 lt sute 10kasik maya mi koycas olmaz oyle
zaten bebelacin beslenme uzmanlari 1 cay kasigi koyun dio
ama 2 cay kasigi ile daha kivamli oluyorrrrrrrr
kus kavanoz mamasi yaptim sen de yap
1 bardak kaynar suya yarim seftali elma armut biraz uzum dogradim attim kaynattim
blenderdan gecirdim 2 cay kasigi pirinc unu ekleyip kaynattim tekrar lenderdan gecti topaklar gitti koyulasti
soguyunca da olen c vitaminini yerine koymak icin azcik portakal suyu siktim cok az da pekmez koydum eksiligi gitsin diye
hazirindan ayiramazsin aynisi oluor tavsiye ederim
zaten kavanozun ustunu oku bunlar var icinde esktra bise yok
ooo baya erken geçmişsiniz et olayınaa....bence kilosuda gayet güzel...1 yaşında zaten bebişler 10 kilo olması normal sanırım....
6 aydan sonra az kilo alınıyor demi???? benım kız 6700 düşünsene ayda 1 kilo alsa çok olur bir yaşına kadar...500 gram alsa bile normal sanırım artık...
yedi tabi yemez misenın kız bunu yemişmiydi..birde canım ben bunun kabak patates prinçlisini yaptım ama püre şeklinde sevmedi yaww alışırmı dersiniz???
anaa garu tafra edıy
sana neden pas vermeyek bacım mama olayını konusuoduk ondan yaniiiiiiiii
birsen hanımmmm nuray hanımmm ne o kız pas vermiyonuz bugün bana noluyor bakemmm:sm_confused:kaydirigubbakcemile3
yedi tabi yemez mi
ama pureyı hemen kabul etmeyebılır corba ıle bsala
zamanla alısır seninki de
teker teker sebzeleri arttırabılırsın
oyyyy hicranımmm:1hug:biraz öle gibi oıldu ama inan zamanla yarışıyorum yaaa
klava:vur oklavayı kafama aliş uyudu ömer uyandı sen düşün halimiii aliş bide kudurduu offfffffffffffffffff hadi kır kafamıııı:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?