6.aydan sonra 500 gr ancak alıyorlar zaten bak bizim 3 aydır 200-300 gr ancak oluyor böle olur zaten ama ben kilodan çok botya takılıyommm bana çekerse yandımmm
ülen bebeklik leynnnn madem buldun mana ne yazdırıyon başım çatliiii zatiii
yoğurdu kocaya yedirecem o herşeyin tadına bakar ben bakamam ondannn
bacakalrından çekin biz öyle yapıyoruz eşimle boyu uzasın diye:)))))) inşallah selvi boylu al yazmalı bir kız olur:):1hug:
canım ya ne demek afıyet olsun yarasın tosuncuklaraevet kuşum allah razı olsun valla ilerleyen günlerde değişik buluşlarının tarifini alacammm
çok yorldum yaaaa ağzıma bişey sürmedim öldümmm aliş 1 saattir kuduruk yaaaaaa
bebeklik nuriş anlattı bende anlatam bende 3 kavonoz çıktı onun tarifini verecem
2 şeftali 2 armutu soydum küp küp doğarım
önceden kayanttığım birbardak suyun içine atıp 5 dk.daha kaynattım sonra blendırdan iyice geçridim püre oldu cıvık ama ...ben hippin pirinç muhallebisini almıştım daha doğrusu hediye
ondan attım içine kıvamını buldum ...normal pirinç unu ile yapacaksan tekrar ateşe koy kıvama gelenekadar karıştır nuriş böle dedi
oyyyy hicranımmm:1hug:biraz öle gibi oıldu ama inan zamanla yarışıyorum yaaa
klava:vur oklavayı kafama aliş uyudu ömer uyandı sen düşün halimiii aliş bide kudurduu offfffffffffffffffff hadi kır kafamıııı:çok üzgünüm:
canım ya ne demek afıyet olsun yarasın tosuncuklara
bebeklık evet canım kıyma tavuk balık kahvaltı yumurta aklına ne gelırse hersey yıyoır
sımdı kac oldu bılmıorum 7.5 aylıkken 9400ıdı
ülen bebeklik leynnnn madem buldun mana ne yazdırıyon başım çatliiii zatiii
yoğurdu kocaya yedirecem o herşeyin tadına bakar ben bakamam ondannn
deneyeceğim bunları bkalım ne yapacak benım kız:)))
şeftaliği rendeledim benım kız onuda sevmedi yaww..armutu biraz sevdi..elmayıda sevmedi ..yani normal ne varsa sevmedi benım kız:)))) bi gün kameraya çekeyimde bana nasıl kızıyor seyredin:))))))
dediklerinizi uygulayacam annemde kendi bişiler yapacak getirecek bana bakalım başarılı olacakmıyız:)))bu kızda anası gibi tatlıcı olacak kesin:)))))
bebekım benımkı 8aylık o bıle yemıo rendelenmıs meyveyı
ondan hep kavanoz verdım sımdıye kadar
ara sıra da boyle kendım yapacam vaktım oldukca..
el kol kalmasın elinizde kızz sabah akşam jimnastiği duydumda el kol çekmeyi duymadımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
kusum sutlacı mıhallebıyı de kendın yapabılırsın
hıppın mılupanın kasık mamaları pahalı hero baby bebelac uygun..
ben genelde hazır kasık maması seklınde muhallebı verıorum ama artık aksamları muhallebıy e gectıgım ıcın hergun aynı tatsız seylerı yesın ıstemıorum degısık seyler tatsın o yuzden farklı vermeye calısıorum
dun armutlu irmik muhallebisi yaptım bugun de sutlac yapacam
:))) ben onları yerim kızzz...en tatlı zamanları yawwww..ne güzel evin cıvıl cıvıldır:) iyi halediyorsun vallaaa....teksin sanırım demi annen yok..bravo sana canım....biraz daha büyüdüklerinde üçünüz yere oturup oyun oynayacaksınız:)) ne güzel yaaa ben hamileysem şayet doğuracam :)) daha adet olmadım ...testde yapmadım..bekleyim ayın 1ine kadar diyorum... ne güzel kalabalık aile oluruz:)))
benım koca bacak kol çekiyor:)))))))) bende kızıyom ama çekiyo:))) hatta diyoki sen bacaklarını çek ben kollarından diyor:)))) çocuğu lastik sandı benımkı:))))))))) jimnastiğimiz var onu yaptırıyoruz..faydası oluyor...
ya birde benım kızın sağ gözüü 2 aydır çapaklanıyor 3 kere göz dr gittik..masajda verdi ama işe yaramıyor geçer gibi oluyor geri başlıyor damla kullanıyorum..inş artık geçer..bunun sebebi kanalalardan birimi tıkalı oluyormuş nee...daha uzun sürerse küçük bir operasyonla açıyorlarmış..böyle bişi duydunuzmu kızlar....
canım ya ne demek afıyet olsun yarasın tosuncuklara
bebeklık evet canım kıyma tavuk balık kahvaltı yumurta aklına ne gelırse hersey yıyoır
sımdı kac oldu bılmıorum 7.5 aylıkken 9400ıdı
tatlım şimdilik hip dedi ama ben bebelac sütlü pirinçili tahıllı aldım hippide şöle oldu
anlattımı bilmem mayıs annelerinde çekiliş yaptık herkes bebişlere bebeklere hediye yollayacak kk dan hatıra diyee
banada bi arkadaş çıktı sağıolsun kendi bana neler yollamış ikitane pantolon iki sewet bana şal....54 lü pirma aktif bebe 2 paket 4 kutu bebelac 1 iki kutu hipp pirinç
2 paket sılak mendil yollamış çok şaşırdım çokda mutlu oldum bu zor günlerde ilaç gibi geldii
doğur kızzz valla tekim bebeğim annem yok ben 38 günlükten beri yanlız bakıyorum evin işi
açmış koca patates kızrt diyo dedim ağzıma lokma sürmedim ama kıramıyorumda offf yapamayacam ama çocukalr yordu beni dünyanın işini yaptım hem
ütü çamaşır bulaşık evi süpürdüm toz aldımm
daha takatim yok valla yaaaa
bu arada benim koca yumoşları iptal edecem dedi 3 bebe yok diyooo :umursamaz:
bende var diyommm bakalım ne edecezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?