Aysonu Kizlari 2008

6.aydan sonra 500 gr ancak alıyorlar zaten bak bizim 3 aydır 200-300 gr ancak oluyor böle olur zaten ama ben kilodan çok botya takılıyommm bana çekerse yandımmm

bacakalrından çekin biz öyle yapıyoruz eşimle boyu uzasın diye:)))))) inşallah selvi boylu al yazmalı bir kız olur:):1hug:

evet kuşum allah razı olsun valla ilerleyen günlerde değişik buluşlarının tarifini alacammm

çok yorldum yaaaa ağzıma bişey sürmedim öldümmm aliş 1 saattir kuduruk yaaaaaa
canım ya ne demek afıyet olsun yarasın tosuncuklara

bebeklık evet canım kıyma tavuk balık kahvaltı yumurta aklına ne gelırse hersey yıyoır
sımdı kac oldu bılmıorum 7.5 aylıkken 9400ıdı

deneyeceğim bunları bkalım ne yapacak benım kız:)))

şeftaliği rendeledim benım kız onuda sevmedi yaww..armutu biraz sevdi..elmayıda sevmedi ..yani normal ne varsa sevmedi benım kız:)))) bi gün kameraya çekeyimde bana nasıl kızıyor seyredin:))))))

dediklerinizi uygulayacam annemde kendi bişiler yapacak getirecek bana bakalım başarılı olacakmıyız:)))bu kızda anası gibi tatlıcı olacak kesin:)))))

kusum sutlacı mıhallebıyı de kendın yapabılırsın
hıppın mılupanın kasık mamaları pahalı hero baby bebelac uygun..
ben genelde hazır kasık maması seklınde muhallebı verıorum ama artık aksamları muhallebıy e gectıgım ıcın hergun aynı tatsız seylerı yesın ıstemıorum degısık seyler tatsın o yuzden farklı vermeye calısıorum
dun armutlu irmik muhallebisi yaptım bugun de sutlac yapacam

:))) ben onları yerim kızzz...en tatlı zamanları yawwww..ne güzel evin cıvıl cıvıldır:) iyi halediyorsun vallaaa....teksin sanırım demi annen yok..bravo sana canım....biraz daha büyüdüklerinde üçünüz yere oturup oyun oynayacaksınız:)) ne güzel yaaa ben hamileysem şayet doğuracam :)) daha adet olmadım ...testde yapmadım..bekleyim ayın 1ine kadar diyorum... ne güzel kalabalık aile oluruz:)))

bebekım benımkı 8aylık o bıle yemıo rendelenmıs meyveyı
ondan hep kavanoz verdım sımdıye kadar
ara sıra da boyle kendım yapacam vaktım oldukca..

canım ya ne demek afıyet olsun yarasın tosuncuklara

bebeklık evet canım kıyma tavuk balık kahvaltı yumurta aklına ne gelırse hersey yıyoır
sımdı kac oldu bılmıorum 7.5 aylıkken 9400ıdı

ohh maşallahhh ay yumurta deme bana bizim onada alerjimiz var çok büyük bir eksik aslında ve biz hala yiyemiyoruz bu yönü bana çkmiş benimde yumurtaya alerjim var ama çok had safhada deil benimki ve yıllar geçtikçe daha az kızarıklıklarım ve sivilcelenmem oluyor inşallah ceylininde öle olur zaten pekmezdi yumurtaydı derken ee muzda var tabii kısıtlandık iyice biz yawww

sevmedi diye vermemezlik etme o gıdayı mutlaka ver her seferinde alışacaktır mutlaka e alışmazsa zaten sevmemiş demektirr =))

bebekım benımkı 8aylık o bıle yemıo rendelenmıs meyveyı
ondan hep kavanoz verdım sımdıye kadar
ara sıra da boyle kendım yapacam vaktım oldukca..

hadi yaa rendelenmi yada pütürlü yemiyomu meyra hanımm alışsın artık kız sonra hiç yemez heee sen ver ona ekmek rendelenmiş armut erik vss alışsın artıkk sonra çok uğraştırır seni söliim bacımm

SEBZE VE MEYVELERıN AYLARA GÖRE ZAMANI
Kategori: SAGLIK

Prof. Erkan Topuzun da söylediği gibi organik bile olsa ''sebze ve meyveleri'' zamanın da tuketmektir.Kısaca bu sağlıklı beslenmenin ve kanserden korunmanın birinci kuralı.

Lösevden gelen bir bilgiye göre 1Kasım ile 1Nisan tarihleri arasında asla domates.salatalık,patlıcan,kabak,biber ve muz tüketmeyiniz.

SEBZE VE MEYVELERıN AYLARA GORE ZAMANI

OCAK :Brüksel lahanası, pırasa, Kereviz, Greyfurt Muz, pazı Nar, semizotu

ŞUBAT ırasa, kırmızı turp, mandalina, muz, kereviz, pazı Çağla, kuş konmaz,fındık turp, roka Kestane, soğan, lahana

MART ancar, limon, kuşkonmaz, turp, bakla Bebe havucu, çilek,barbunya Karnabahar, pırasa, mandalina, ıspanak

NıSAN :Enginar, havuç, bezelye, çağla, bebe havucu Domates, kiraz, enginar,dolmalık biber Lahana, brokoli, kereviz

MAYIS :Çilek, patlıcan, domates, arpacık soğanı, erik, barbunya Marul, kiraz, karpuz Bebe havucu, beyaz kuşkonmaz

HAZıRAN :Enginar, taze patates, marul, taze fasulye, dolmalık biber Bamya, vişne,şeftali, tatlı, mısır
mürdüm eriği, salatalık Can eriği, çilek, havuç

TEMMUZ :Kiraz, vişne, karpuz, kayısı, taze sarımsak, mısır, kavun Üzüm, böğürtlen, incir, taze ceviz, dut Enginar, bezelye,marul, kırmızı erik

AĞUSTOS :Mürdüm eriği, üzüm, bamya, dut, iç bakla Taze ceviz, incir, taze fındık Göbek salata, kiraz

EYLÜL :Taze ceviz, taze fındık, bamya Kestane, pırasa, nar, karnabahar, ayva Domates, bamya, börülce, karpuz

EKıM :Armut, pırasa, karnabahar, nar Elma, kereviz,ıspanak, lahana, mandalina Taze ceviz, kabak,biber, incir,patlıcan,üzüm

KASIM :Lahana, portakal, mandalina, ayva balkabağı, brüksel lahanası Fındık turbu

ARALIK :Kestane, balkabağı pazı, pırasa, kereviz armut, roka

hatırlatma olsun dedim =))

el kol kalmasın elinizde kızz sabah akşam jimnastiği duydumda el kol çekmeyi duymadımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

benım koca bacak kol çekiyor:)))))))) bende kızıyom ama çekiyo:))) hatta diyoki sen bacaklarını çek ben kollarından diyor:)))) çocuğu lastik sandı benımkı:))))))))) jimnastiğimiz var onu yaptırıyoruz..faydası oluyor...

ya birde benım kızın sağ gözüü 2 aydır çapaklanıyor 3 kere göz dr gittik..masajda verdi ama işe yaramıyor geçer gibi oluyor geri başlıyor damla kullanıyorum..inş artık geçer..bunun sebebi kanalalardan birimi tıkalı oluyormuş nee...daha uzun sürerse küçük bir operasyonla açıyorlarmış..böyle bişi duydunuzmu kızlar....

tatlım şimdilik hip dedi ama ben bebelac sütlü pirinçili tahıllı aldım hippide şöle oldu

anlattımı bilmem mayıs annelerinde çekiliş yaptık herkes bebişlere bebeklere hediye yollayacak kk dan hatıra diyee
banada bi arkadaş çıktı sağıolsun kendi bana neler yollamış ikitane pantolon iki sewet bana şal....54 lü pirma aktif bebe 2 paket 4 kutu bebelac 1 iki kutu hipp pirinç
2 paket sılak mendil yollamış çok şaşırdım çokda mutlu oldum bu zor günlerde ilaç gibi geldii

doğur kızzz valla tekim bebeğim annem yok ben 38 günlükten beri yanlız bakıyorum evin işi
açmış koca patates kızrt diyo dedim ağzıma lokma sürmedim ama kıramıyorumda offf yapamayacam ama çocukalr yordu beni dünyanın işini yaptım hem
ütü çamaşır bulaşık evi süpürdüm toz aldımm

daha takatim yok valla yaaaa

bu arada benim koca yumoşları iptal edecem dedi 3 bebe yok diyooo :umursamaz:
bende var diyommm bakalım ne edecezzz

aklına kötü bişii getirme kızzz belki sulardan oluyordur bizimde ilk ayımızda olmuştu içme suyu ile yıkamaya başlamıştım banyoda sonra el yüz yıklarken de hep içme suyu kullandım geçti bişi kalmadı ama ileri derece çapaklanma oluyorsa bilemem damlada işe yarar bizim geçmeseydi verecekti dr bize de damla ama gerek kalmadı sen iyi düşün iyi

kız dırımmm aklıma ne geldı yaaaaaaaaa
sen pırınc unu pısırmedınkı mama koymussun ıcıne
oyle yapıp saklanıp sonra yedırılmez kız hemen yedırceksen olur o...
pırınc ununu pısırırsen saklanır ama hazır mamaların dokulmesı gerekıo dıye bılıorum yanlısmıyım tuh keske daha once aklıma gelseydı
pırınc unu ıle yap canım o zaman 2 gun saklayabılırsın kavanozları

benim bildiğim kocalar ister kadınlar yok der sizde tam rtersi hem ikiz hem bukadar ıkıntıdan sonra sen daha cesaretlisin ama bende 3.yü istiyom kısmetse eğer bakalım belki bu sene sonuna doğru hamiş kalabülürümm kim bilirr inşallahh allah nasip ederse tabii bakalımm:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…