Aysonu Kizlari 2008

en basıt corbayı soyleyıyım
patates havuc pırınc dogra kaynat blenderdan gecır azcık zeytınyagı ekle yedır
suyunu az koyarsan pure olur cok koyarsan corba olur:)))

bebeklik cnm benşmkiler bir kavonoz sütlacıda muhallebiyide meyveyide yiyor özellikle ömerr silip süpürüyorr

aliş biraz daha mız mızzz hep sonda bir iki kaşık bırakıyorr

garip bi soru soracam hepsini bir tenceredemi kaynatıyorsun:))))))valla ciddi ciddi soruyorum:)) geçen bi bebek programında tek tek kaynattı sonra birleştirdi...

bebeklik cnm benşmkiler bir kavonoz sütlacıda muhallebiyide meyveyide yiyor özellikle ömerr silip süpürüyorr

aliş biraz daha mız mızzz hep sonda bir iki kaşık bırakıyorr

onuda sen ye:)))))))) ay şu kaşık maması çok güzel sütlü prinçlisi::))) bayılıyorum ama benım kız hiç ondan bırakmıyor:)))))))))

senın kız bunu yemişmiydi..birde canım ben bunun kabak patates prinçlisini yaptım ama püre şeklinde sevmedi yaww alışırmı dersiniz???

sendemi biberon mamasından yapın yoğurdu???

nuriş senın kız şimdi iyice herşeyden yiyordur..kilosu ve boyu kaç canım senın kızın şuan?

evet cnm biberon maması ile yaptım tas gibi olmadı ama baya koyu aksama eşime tattıracam öle verecem

yatarken yoğurt yesinlerr

saaol canım güzelmiş sen denedinmi burdan tarif nasıl yemişmiydi senınkı??

ben yaptım tabiiki canım benimdr da vermişti bana birkaç liste ama burdan da yapıyorum ben değiştiriyom bazen mesela bulgurlu kabak çorbaı var bugün onu yaptım ama içine kıyma koydumşuan pişiyor cokacimcoook ceylinde yiyor tabiiki

senınkı aşmış canım artık kıyma falan :))) şimdi bişi diyecem bizde o günleri görsek diyee:))) büyüdülerde ek gıdaya geçtik hihiiihihi:)))))))

garip bi soru soracam hepsini bir tenceredemi kaynatıyorsun:))))))valla ciddi ciddi soruyorum:)) geçen bi bebek programında tek tek kaynattı sonra birleştirdi...

kaydirigubbakcemile3 yok bacım ben hepiciğini bir kaynatıyom ama et koyacaksam önce eti kanatıyom accık sonra sebzeyi ekliyom sebze fazla kaynatılmaz malumm vitaminleri gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…