Aysonu Kizlari 2008

ohhhhhhhhh allah kolaylık versin mis gibi oldu evin desenea.s.

canım önceleri öyle yaparlar ama sevmedi diye de o yiyeceği bidaha vermemezlik yapma sakın 2 gün ara ver gene ver o mamayı çorbayı vss alışır merak etme ilk başta zorluk çekiliyor tabii ama sonra düzelir inşallah

hu huuuuuuu ben geldim ama geri gididcem dr dan randevu aldık ek gıda için bilgi ve liste verecek
amma korktum heeee şu ek gıda işinden pofffffffff

ya bi de benim birderdim var o bölüme mi yazsam ki yok yok buraya yazayım:)

şimdi biz arabayı sattık kayınvalidemin evi de minibüsle biraz uzak kızımı oraya götürmem gerekiyor eşimin abisi sara hastası zekası da pek iyi değil onunda gelip gelmeyeceği belli olmaz hadi şimdi götürürüm havalar çok soğuk değil ama kışın nasıl olacak araba yok kız hasta olur diye çok korkuyorum anneme sen gelirmisin diyorum o da isteksiz cevap veriyor halbuki ablamın kızına bakmıştı hemde burdan taaa hasekiye gitmişti ama şimdi bana çok isteksiz söylüyor bahaneler uyduruyor
kayınvalidem ben gözüm gibi bakarım kızım abin olmasa herün gelirim de ama şimdi abin gelmezse onu nasıl bırakayım diyor e ben hergün bunu mu düşünücem çok canım sıkılıyor yaaa offff

canım işin çok zor...annenı ikna etmeye bak...acaba hastamıyki kendi annen....kayınvaliden çok uzak gibi...hergün getir götür nasıl yapacan.. oraya bıracaksın kalacak o zaman..yoksa öyle hergün getir götür zor...kendi annen yakınsa onu ikna etmeye çalış canım....

ek gıda işini ne yaptın nasıl bir liste verdi dr.....

birsoş sen ne yaptın çorba verdinmi sevdilermi???

kayınvalidemde uzak değil canım yakın ama araba olmayınca minibüsle zor annemi ikna etmeliyim

ek gıda yarın başlıyoruz inşallah
şimdi yarından itibaren meyve suyuyla başlıycaz elma armut şeftali olabilir dedi 2 çay kaşığıyla başlıycaksın arttırarak 3-4 gün devam edeceksin aynı meyveyi vereceksin beğenmezse değiştirirsin dedi 4 gün sonra sebzelere geçeceğiz dedi havuç patates irmik buharda haşlıycaksın yine çay kaşığıyla arttırarak gideceksin dedi 4 günde bir içine yeni tatlar katıcaz dedi kabak ıspanak brokoli vs....
4 gün sonra da yoğurt yedireceksin dedi kendim mayalıycakmışım
geceleri kalkmıyorsa sadece anne sütü vereceksin çok uyanıyorsa kaşık maması veririz dedi Ahsen çok uyanmıyor anne sütü yeter her halde ,
yarın bismillah deyip başlıycaz bakalımm

günaydın kızlar berbat bir gecenin sabahından bugün güzel geçsin dileğimle tekrardan günaydın

aksam eşim saat 10 dedi ama gelemedi ....ali uyumuyor ömer yemek yemek istemiyor anakucağından atlamaya çalışıyor uyuyor uyanıyor ali bas bas bağrıyoo babası aliyi omzunda uyuturdu ben gezdiriyorum gözler projöktör gibi acık ama kıpppkırmızı deli oldum onu alıyor öteki ağlı ötekini alıyorum diğeri ağlıyo....aliyi sarıp sallamaya çalışıyorum yok sanırım babasını istediler ,seyhatteyken ananede olduğumuzdan kalabalıkda anlamıyolardı tabi.....neyseee.....en sonunda ali 10.30 da pes etti uyudu sıra ömerdeydi öle masum bakıyorduki aldım koynuma sarıldım öptüm öptüm koca adam gibi gözlerime bakıyor........oda yemek yemediğinden açtı mama yaptım yedi uyudu eşim gece 1 geçerken gelmiş sahur hazırlamış beni kaldırdı....oda çok yorgun belli yani o patrona diyecek sözüm yok canını çıkarıyor adamın yaaa....sabah 6 da kalkıp işe gidecek bide......neysee sahuru yaptık alişi besledim uyudum gece ömer ağlıyo ,ama başım dönüyor fır fırr,büyük ihtimalle şekerim düştü eee ezanda okundu eşim oruç tutmayacaksın yığılıp kalsan kim bilecek evde dedi.....bugün niyetlendemim işte......şimdi çocuklara meyve hazırladım...bişey yapmayacam aksamda dışarda olacaz herikimize iyi gelir sanırım

evet bebeklik verdim yediler çok şükür ömer biraz mır kır yaptı onunkini azcık daha sulu yapacam ama

bu arada nuray kuşumun pc bozulmuş yalan oldum diyorrrr kızcağızz

aaa evt bugün sayfa tamamen boşşş.
dırımımm işin çok zor canım Allah sana kolaylık ve sabır versin canım benim. demek nuray kuşun pcsi bozulmuşş inşallah yakın zamanda yapılırda tekrar gelir.
esen nasılsınız canım ne yaptın annenle konuştunmu.

ben geldim iki annesi bir arkadaşıma gittim bugü oradan eşim aldııı yemek yedik alışveriş yaptık geldikkk

iyi geceler kızlarr ben geldimm bugün hep dışarıdaydım ceylinin kontrol ve aşı günüydü ordan alışverişe gittik evde baya eksik vardı onları aldık eve geldik akşam 6 idi iftar telaşı derken domates attım buzluğa biraz biber fasulye falan işte ancak işim bitti ceylin iyiymiş dr öle dedi kilo boy 14 aylığa göreymiş maşallah

annen yorulmuştur bunalmıştır çocuk bakmaktan e kolay değil bu yaşlarda kafa kaldırmıyor gzelim benim annem tubaya baktı abimin oğluna %30 gibi baktı sayılır bizim gein evde çalışmıyor ama yeğen devamlı babaneci olduğundan haftanın 3 günü anamdaydı sonra kızkardeşimin kızına bakmaya başladı 2 yıldır e yoruldu oda artık kafam kaldırmıyor diyor hak vermek lazım senin ananda yorulmuş olabülüü kaynanan baksın işte getirip götürmek zor olabilir ama orta yol bulursunuz bazen sen götürürsün bazen o gelir bazen abiniz gelir alır planlarsınız takma kafana olur hallolur güzelim:1hug:

hayret senin dr yoğurda hayır dememiş bizimki 1 yaşa kadar olmaaaaazzz demişti ben kendim haftada 1-2 kez mayalıyordum bide babymix veriyordum ama bugün nihayet yeşil ışık yaktı artık süte ve yoğurda başla ama kendin mayala dedi =))

arada imkanın varsa çıkın valla kafanız dağılır kolay değil seni çok iyi anlıyorum kardeşim 1 hafta bendeydi doğum yaptıktan sonra ama bi ona koşuyom bi ceyline bi yemek telaşı bir ev işi derken gece baygın gidiyordum valla e düşünüyorumda bide o emziriyor mama olayı olaydı ne ederdim laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:bbo:kaydirigubbakcemile3

ben gelemedim ya ondandırrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evt hicroşumm sen yoksun nuray kuş yok ondan bomboş buralar. Maşallah Ceyline çok güzelmiş gelişimi.
Herkese iyi gecelerrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…