hicrancım geçmiş olsun canımm yordun kendini çok yaaa
men geldim kimse yok ev temizliyorum yaaaa
salon yatak odası temizlendi heryeri sildim kanepeleri bile çektim yatak odasında ee bizim ev dağnık olduğundan önce toplama faslı olduu...................
bi saattir mutfaktayım yaa aygaz batıkken kızartma yaptım o daha beter etmişşş ocağı deterjan döktümm.............bekledimm..........ocağı temizle cama yağ sıçramış onu sil ocağın duvarıda batmış öle üstün körü temizledim şimdi eşim temizliğe devam ediyorr
selam kızlar..bende kızla uğraşıyorum ....o kadar iştahsızlaşdıki neden bilmiyorum bu ek gıdaya geçmek kötü oldu kızın hayatı allak bullak oldu...bu ek gıdalar gazmı yapıyor anlayamıyorum birde 3 gündür baya hava sıcak ondanmı huzursuz anlayamadım...huysuzluyuda var...bu ek gıdaya alışırmı nasıl alışacak tam bizim gibi severek ne zaman yer yada emme refleksini brakır..hala kaşığı emmerek yiyor yaww... baya olacak ek gıdaya geçeli...neyse sabırla bekliyorum...yaww biraz zorlayınca lönk diye kusuyorr...bunlar normal sanırım demi kızlar okumuşdum böyyle yazılar..sizlerin bebişleri nasıl alışdı bu ek gıda olayınaa..bu muhalebi türlerine bayılıyor fakat çorba olayımız 8 çay kaşığı yedikden sonra ağzına kilit vuruyor sonra gözlerime anlamsız anlamzsı bakıyor:))) çok komik halimizz.... iki gündür çorba vermedim bugün gene vermeye başladım ayynı şey kaldıyı yerden devam ediyor:))) iş güç kız akşam oluyor akşamda 10 da ölü gibi uyuyorum hattaa o kadar derin uyuyoruumki arada uyanıp nerde olduğumu hattaa kim olduğumu bile unutuyorum ben kendimi kaybediyorum sanırım:)) inanmazsınız dün gece yaşadım bu olayı yatmamla uyumam bir oldu sonra uyandığımda nerdeyim en kimim falan oldum....nedeninş bilmiyorum sanırım aşırı yorgunluk....
birsoş nasıl yorulmuyorsun hayret sana ..benım akşam olunca pil bitiyor...bugün benım kız uyududa daha iyiyim bu akşam..dün gece 4 kere uyanınca gece uyuyayamadı tabi gündüz uyudu...allahdan geceleri uyuyorda bende uyuyorum..buna şükürrrr...
canım işin çok zor...annenı ikna etmeye bak...acaba hastamıyki kendi annen....kayınvaliden çok uzak gibi...hergün getir götür nasıl yapacan.. oraya bıracaksın kalacak o zaman..yoksa öyle hergün getir götür zor...kendi annen yakınsa onu ikna etmeye çalış canım....
ek gıda işini ne yaptın nasıl bir liste verdi dr.....
birsoş sen ne yaptın çorba verdinmi sevdilermi???
hu huuuuuuu ben geldim ama geri gididcem dr dan randevu aldık ek gıda için bilgi ve liste verecek
amma korktum heeee şu ek gıda işinden pofffffffff
ya bi de benim birderdim var o bölüme mi yazsam ki yok yok buraya yazayım:)
şimdi biz arabayı sattık kayınvalidemin evi de minibüsle biraz uzak kızımı oraya götürmem gerekiyor eşimin abisi sara hastası zekası da pek iyi değil onunda gelip gelmeyeceği belli olmaz hadi şimdi götürürüm havalar çok soğuk değil ama kışın nasıl olacak araba yok kız hasta olur diye çok korkuyorum anneme sen gelirmisin diyorum o da isteksiz cevap veriyor halbuki ablamın kızına bakmıştı hemde burdan taaa hasekiye gitmişti ama şimdi bana çok isteksiz söylüyor bahaneler uyduruyor
kayınvalidem ben gözüm gibi bakarım kızım abin olmasa herün gelirim de ama şimdi abin gelmezse onu nasıl bırakayım diyor e ben hergün bunu mu düşünücem çok canım sıkılıyor yaaa offff
kayınvalidemde uzak değil canım yakın ama araba olmayınca minibüsle zor annemi ikna etmeliyim
ek gıda yarın başlıyoruz inşallah
şimdi yarından itibaren meyve suyuyla başlıycaz elma armut şeftali olabilir dedi 2 çay kaşığıyla başlıycaksın arttırarak 3-4 gün devam edeceksin aynı meyveyi vereceksin beğenmezse değiştirirsin dedi 4 gün sonra sebzelere geçeceğiz dedi havuç patates irmik buharda haşlıycaksın yine çay kaşığıyla arttırarak gideceksin dedi 4 günde bir içine yeni tatlar katıcaz dedi kabak ıspanak brokoli vs....
4 gün sonra da yoğurt yedireceksin dedi kendim mayalıycakmışım
geceleri kalkmıyorsa sadece anne sütü vereceksin çok uyanıyorsa kaşık maması veririz dedi Ahsen çok uyanmıyor anne sütü yeter her halde ,
yarın bismillah deyip başlıycaz bakalımm
günaydın kızlar berbat bir gecenin sabahından bugün güzel geçsin dileğimle tekrardan günaydın
aksam eşim saat 10 dedi ama gelemedi ....ali uyumuyor ömer yemek yemek istemiyor anakucağından atlamaya çalışıyor uyuyor uyanıyor ali bas bas bağrıyoo babası aliyi omzunda uyuturdu ben gezdiriyorum gözler projöktör gibi acık ama kıpppkırmızı deli oldum onu alıyor öteki ağlı ötekini alıyorum diğeri ağlıyo....aliyi sarıp sallamaya çalışıyorum yok sanırım babasını istediler ,seyhatteyken ananede olduğumuzdan kalabalıkda anlamıyolardı tabi.....neyseee.....en sonunda ali 10.30 da pes etti uyudu sıra ömerdeydi öle masum bakıyorduki aldım koynuma sarıldım öptüm öptüm koca adam gibi gözlerime bakıyor........oda yemek yemediğinden açtı mama yaptım yedi uyudu eşim gece 1 geçerken gelmiş sahur hazırlamış beni kaldırdı....oda çok yorgun belli yani o patrona diyecek sözüm yok canını çıkarıyor adamın yaaa....sabah 6 da kalkıp işe gidecek bide......neysee sahuru yaptık alişi besledim uyudum gece ömer ağlıyo ,ama başım dönüyor fır fırr,büyük ihtimalle şekerim düştü eee ezanda okundu eşim oruç tutmayacaksın yığılıp kalsan kim bilecek evde dedi.....bugün niyetlendemim işte......şimdi çocuklara meyve hazırladım...bişey yapmayacam aksamda dışarda olacaz herikimize iyi gelir sanırım
aaa evt bugün sayfa tamamen boşşş.
dırımımm işin çok zor canım Allah sana kolaylık ve sabır versin canım benim. demek nuray kuşun pcsi bozulmuşş inşallah yakın zamanda yapılırda tekrar gelir.
esen nasılsınız canım ne yaptın annenle konuştunmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?