günaydın kızlar hicranım yawww kardeşin sizi baya yorduu valla ben ondan saha kötüydüm kimse olmayınca dikişili dikişili dolandım.........alişdede sarılık vardı ne çok uğraştım evde uyuyor mama yemiyor vs.bide üstüne yanlızlık çok zor günler geçirdim yani....çok şükür geçti herşye onunda geçecekk oğluşu ile oynaşırken böyle konuşacakk
aslı cnm iki gün önce ben konuştum o tlf sesizde tutuyor kız uyuyor diye ellikere aradım yaniii
öle açtı konuştuk biraz keyifsizdi sesi ama kayınvalidemdeydik dedi....onun kayınvalidesinde doğumgünüydü 1 sanırım yanılmıyorsam.........
bana gelince cuma gecesi geç gelen misafir yüzünden dün 3 saatlik uyku ile kalınca uykusuzluk bastı bana zorla yemek yedim yemekten sonra sekizbuçukta uyudum gece ikikere kalktım mama için sahur için tlf bile kapatmışım ömer ağladıda öle yedik valla sonrada uyudum birdaha yeni kalktım şimdi kk ya bakayım direk temizliğe koyulacamm
Hicranım papatyam tekrar geçmiş olsun minik kuzu inşllah saglıgına kavuşur en kısa zamanda.sende kendine dikkat et kuşumm.
Eee kimseler gelmemiş buraya huhuu hanımlar burayı çok boşluyorsunuz. Nurayım kuşum nerelerdesin iyimisin bir ses verr.
geçmiş olsun hicroş sarılık atamıyo bazı bebeler yaaaa
haha hicran çok güldüm heeee
ya kızlar bebeğimden ayrılmak çok zoruma gidiyor yaaa biberonu düzgün almıyor kaşıkla yemiyor ağlıyor offfffffffffffff alışırmı ki
dırımcım tekrar dogum günün kutlu olsun kuşum nice mutlu,huzurlu uzun senelere geçirmeni dilerim.
burası pek boş kalmış hiç sayfa atlamamış. benim dün süpriz misafirlerim geldi sabah okula gitmek için hazırlandım ozanın uyanmasını bekledim kapı çaldı bir baktım almanyadaki amcam dönüyorlarmış aslının yanına ugrayıp oradan gidelim demişler süpriz yaptılar çok mutlu oldum okulu aradım izin istedim gitmedim bütün gün birlikteydik. bugünde okula gidip az kaldım yine koşturmaca eve geldim ozanı uyuttum sonra 2de uyandırmak zorunda kaldım aşıya gittik sonra toplantım varmış müzik ögretmenleriyle oraya gittim ogluşumla eve geldik günümüzde böylece geçti.
Esencim bende aynı şekildeyim biliyorsun ozandan pek ayrılmadım hatta geçen gün başımdan geçeni anlatayım bakıcıyla konuşup anlaşmıştım ama bir takım problemler vardı neyse tlf açayım konuşayım dedim açtımda problem yok geliyorum dedi. sonra tlfnu kapattım ozanında uyku saati geliyordu ogluşum dedim yakında ben işe gidecegim bir süre ayrı kalacagız ben seni çok özleyecegim dedigimde minik kuşum gelip bana öyle bir sarıldıkı şaştım kaldım aglamamak için zor tuttum kendimi gögsüme yaslandı bana baktı durdu. ama inanki onlarda bizde alışacagız canımcım sen peki kime bırakacaksın bakıcımı buldun.
günaydınlarrr...........biz kalktık zaten uyusak şaşrdım ben yaaa herifler kaçta yatarsa yatsınnn 8 de uyanıyolarr........gün içinde kapatıyolar açığııı ama biri uyuyor diğeri uyanıyor ikisi aynı anda uyumuyorrr
olan bana oluyor ..............dün gece eve geldik babamız geldiii bizi aldı eve geldikk....giderken tezgah bulaşık doluydu makinadada yıkanmışlar vardıı aman sesiz sesiz makinayı boşalttım pisleri koydum tezgah dolu sahur hazırlayamazdım ..........neysee bi baktım aksam su bitmiş sürahi dolu vs.bu arada alerjik astım aşım annemdeydii onu aldımaşı olacam çünkii onun buzla dolaşması lazım aman dedim hemen eve gidecez bişey olmaz dedim sırt çantasının kenarında file kısımlar var oraya koydum çocukların surubu ile eve geldim çantaları yerleştiriyorum ilaç yokk kafayı yiyecem heryeri boşalttım yokkkkkkkkkkkkkk.........kahroldum inanın bir dozu 25 tl 4 doz vardı 100 tl 2,5 aylık aşımdı o benim şöförü aradık saat 12 geçiyordu adamcağız evden inmiş arabaya bakmış yok dedi....anneme diyorum bakıyor yok.....allahım diyorum helal para ile aldık neden böle oldu diye içimden konuşuyorum...hayır ilaç soğukta durmalı yoksa bozulurrr ondan telaşımm...bulamadık yattık rüyamda çocukların ilaç kutusuna koyduğumu gördüm .....sabah kalkarkalkmaz oraya baktım orayadıı ve serin yerdeydii
inanın o kadar mutlu oldumkiii anlatamam ağlayacaktım...eşimi aradım dedim böle böle ben sabah baktım yoktu dedi orada buldum işte dedim.....
neyse çok mutlu oldumm ...
evimizdeyiz bu gün sadece yemek yapacam h.sonu evi temizleyeceğimm
Hicranım papatyam tekrar geçmiş olsun minik kuzu inşllah saglıgına kavuşur en kısa zamanda.sende kendine dikkat et kuşumm.
Eee kimseler gelmemiş buraya huhuu hanımlar burayı çok boşluyorsunuz. Nurayım kuşum nerelerdesin iyimisin bir ses verr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?