Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dırımımm kuşumm geçmiş olsun canımmm.
Herkese iyi akşamlar..yine kimseler yokk.
selam kızlar ben geldimmmmmm
geçmişi okuyamadım az sonra okuycam
bugün ilk kez kızımla tam 6 saat ayrı kaldım çok özledim göğüslerim sızladı resmen
ama maşallah anneannesini hiçüzmemiş bıraktığım sütü içmiş meyve püresini yemiş annem meyve suyu vermemiş elmayı rendelemiş vermiş:))bizimki de yemiş
sonra uyumuş uyanmş ablamın oğlunun sebze çorbasından 1 çorba kaşığı içmiş ohhh
üstüne ben geldim bi de beni emdi karnı şişti yavrununn şimdi sallıyorum
benimde iki gündür ablamlar bizdeydi giremedim o yüzden ama şükür herşey yolunda maddi sıkıntıların dışında bir sıkıntım yok şükür
selamlar kızlarr offf içim şişti yaa canım çok sıkıldıaz önce eşimle tartıştım ya ceylinin mamasını hazırladım mutfakta kaseyi soğutmaya çalışırken ceylin geldi mutfağa dolanıyor bende kucakladım götürdüm eşim oturma odasında tv izliyordu beyimiz siyasetçi yada yazar vss sankim tv de nekadar tartışma ve haber programı varsa izler hatta gece uykusu gelmeyince gene tv açar o programlardan birini bulur izlerken uyurrkaydirigubbakcemile neyse ben ceylini yanına götürdüm ve dikkat et çocuğa ilgilen accık tv ye dalıyon çocuk kaşla göz arasında evde fink atıyor bişii olur allah korusun dedim ve mutfağa döndüm kaseyi kontrol ettim muhallebi soğumuş aldım tam odaya götürürken az önce banyoda çamaşır ayıklarken ışığı açık bırakmıştım devam edicektim ışığı kapatayım mamayı yedirince devam ederim diye ışığı söndüreyim dedim bide ne göreyim ceylin banyoda deterjan dolabını açmış sabunlar yerde ve klozete tırmanmış elini sokmaya çalışıyor :1shok::1shok: beynimden vuruldum laelaelaelaelae hemen aldım kucağıma ağzında bişii var açamıyom ağzını neyse uğraştım zorla açtım açık sabunun kağıdından koparmış naylon ağzında aldım eşim bağırmalarıma koştu nihayet başladım buna kızmaya bana sus tamam diyor hala pişkin pişkin yaw bidefada çocukla ilgilenirken başka bişeye dalma yahuuu be adam
klava: bide hatalıyım özür dilerim diceğine sus tamam diyorr yıkadım elini yüzünü kızın koydum koltuğuna al mamayı sen yedireceksin dedim tv de kapattım gittim mutfağa yaktım bi sigara kahhve içtim hala ceylin onun yanında yatırsında bu akşam benden bu kadar ilgilensin çocukla off yaa aklıma geldikçe o deterjan dolabının içinde olanları çamaşır suyundan tutunda tinere kadar herşey var kapakları kapalıda olsa ne bileyim bi şekilde açarmıydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum feci kızdım valla lafa gelince kızım beni daha çok seviyor diyor ama ilgilenmeye gelince 1-2 gülüşüp oynuyor sonra hep bende bakıyorum diyor ama çocuk kendi kendine oynuyor genelde arada da kaçıyor hemen böyle dolanıyor odalarda bide bana diyor hala banyonun kapısı neden açıktı diye yahu ne bileyim ben sen bakmıyacaksında çocuk fırlayacak odadan ben kaseyi getirip yedirecektim çocuğu sen uyut ben çamaşırla uğraşıcaktım diye düşünmüştüm o an aklına gelmiyoki insanın böle bişii hem genelde kapalı tutarım tüm oda kapılarını gezmek ister bende peşinden dolanırım hep kızla kaldıki ben 2 dk mutfağa gittim senide uyardım kıza dikkat et bak dalma tv ye dedim yaw demesemde senin dikkat etmen gerekirdi ben senin yanına gelecek sandım diyor hala yahu ben mamayı alıp gelicem soğumadı daha dedim zaten çocuğu getirdimki mutfakta çekmecelere dalmasın getirmezdim ozaman madem gelecekti diyorsun bunu da düşün değilmi yaaa
klava:
![]()
hicranım çok haklsın detaylı bişey yazmak isterdim ama şuan hiç iyi değilim
yazını okuyup es geçmek istemedim canım arkadaşım
hepsi böyle hicrancım iki agu diyorlar tamamdır baktık oluyorlar
benim eşimde sabah ben okula gidince bakıyor kıza zaten 9 da gidiyorum emziriyorum 10 da geri uyuyor yavrum hemde kendi kendine 12 de sadece bir süt içiriyor amanda bebeğe bakmış çok yorulmuş demediği kalmıyorr
ama siz çok şükür iyi atlatmışsınız Allah muhafaza ya bişe içseydi
sen yinede bidaha eşine güvenme kapat heryeri yada yanına all
birsencim nasıl oldun tatlımm
iyi akşamlar kızlarr bugün gelemedim hiç valla ceylinden gözümü ayıramadım desem yeridir yanii sadece iftar yemeği için ablasına bıraktım ara ara okadar bugün sabah kalktığından beri kızın eli ayağı dolanıyor habire düşüp biyerlere kafa göz çene çarpıyor sabah bismillah yatağında ayakta durup kenarlarına tutunmuş bize bakıyor bağırıyordu ben kalkana kadar sen dş çeneyi vurdu düşerken yatağın içine oturmakmı istedi dengesinimi kaybetti an,layamadım. öğlende oturma odamdaki çekyatın kenarrına tutunmuş mır mır ediyordu aniden düştü gene az kalsın kafayı demir kenara çarpıyordu ahh o çekyatları almasaydım keşke pişman oldum şimdi değişemem şuan müsait değilim netçem bilmiyom korkudan oturma odasına giremedim bugün hiç ama hanfendi çekyatın kenarına çarpmadı kafayı da yere çarptı öğleden sonra da mutfakta ben onun çorbasını yapıyrdum geldi dolandı ayağıma ablasından kaçıyor zilli illa benim yanımda duracak bende tuba bırak dedim yerde duruyordu mutfağımda köşe mutfak koltuğu var benim onun kenarına ahşaba tutunmuştu ben buzdolabını açınca heyecanlandı açıkken yetişecek ya zilli bi attı kendini yere ama düşerken gözünün kenarını vurdu ahşap kenara allahhh dedim gitti göz aldım götürdüm bizim burdaki kolan hospitale bişii yok dediler göz dış kenarına gelmiş kemiğe ama ben korkudan netçeğimi şaşırdım bide komşum demişti yumurta akı şişliği ve morluğu önler diye ilk buz koymaya çalıştım ama bırakmadı bende hemen bir yumurta kırıp akını sürdüm dr öle gittim dr bu ne dedi beyaz beyaz kurumuş tabii ben gidene kadar güldü napiim komşum demişti aklımda kalmış yaptım dedim ama işe yaradı o ilk şişlik morluk tan eser kalmadı ince bir çizgi belirsiz bişekilde kaldı aman oda kalsın önemli değilde göze bişii olmadı anlayacağınız tüm gün peşinde dolandım gözümü ayırdığım an kendine zarar verdi cadı yaa nazarmı değdi kızıma bilmiyom valla yürümeye çalışırken olur böle şeyler ama aynı gün bu kadar düşme çarpma ve ezik morluk şişlik bu kadar olur herhalde pesss
dırımım nasıl oldun kuşumm inşllah iyisindir tatlım.
Hicranım diger topictede yazdım ama buradan da yazayım çok çok geçmiş olsun güzelim Allah korusun. bizde öyle bir kaza atlatmıştık ozan egeyle Allah'a şükür bizimde göze gelmemişti sadece dış dokular zedelenmişti ama çok şükür atlattık Allah'ım bebişlerimizi korusun.
aslanlar ya ne güzel olmuşlar sarı kırmızı en büyük cimbommmmmmmm:lepi:
iyi yapmışsın kuşum kendine dikkat et güzelim.cnm antibiyotik alınca rahatladım iyiyim çok şükürrr
aslanlar gerçekten güzel olmuşlar maşallahaslanlar ya ne güzel olmuşlar sarı kırmızı en büyük cimbommmmmmmm:lepi: