Aysonu Kizlari 2008

Esencimm canım senin eşin evde degilmiş benim eşim evde sabah yattı akşama kalkar herhalde bir haftadırda böyle bugün acayip sıkılıyorum zaman geçmiyor.

gunaydin.jpg

bugün eşimin doğum günü kızlar akşam annemlerdeydik kardeşlerimde vardı eşime süpriz doğumgünü yaptık
akşamki doğumgününden resimler

süpriz olduğundan herkes ev haliyle tabiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

img8121.jpg

img8122p.jpg

img8128j.jpg

img8132y.jpg

img8115a.jpg

kızlar bugün ceylin uyurken banyoyu sileyim dedim eğildim paspası kaldırayım dedim doğrulurken belime bir ağrı girdi tutuldum yaww fenayım anlayacağınız hemde çok fena ameliyat olduğum kısım da ağrı var hemde netçem bilmem kociş krem sürdü doktorumun vermiş olduğu korsemi de taktım yattım bugün hep yemeği zor yaptım valla kociş sofrayı kurdu gelince ceylinide o yatırdı az önce adama doğum gününde bi rahat vermedik yaniii =))

hicrancığımmmm hep böyle güzel aile olun cnm nicee niceee senelerrree

sanada geçmiş olsun cnm dikkat et anne temel biliyorsunn

bu hayırlı günde hepinizin duları kabul , her istediğiniz hayırlısıyla ve bütün sıkıntılarınız yok olsun,
hep mutlu olun inşşşşşş
sizi seviyorum

bu hayırlı günde hepinizin duları kabul , her istediğiniz hayırlısıyla ve bütün sıkıntılarınız yok olsun,
hep mutlu olun inşşşşşş
sizi seviyorum
.jpg[/IMG][/URL]

canım hoşgeldin nerelerdesin kız gelip bakınıyon arada görüyorum tam bişiiler yazıcam bakıyom kaçmışsın inşallah iyisindir nasıl gidiyor hayat allah seninde dualarını kabul etsin herşeyin hayırlısına sahip olursun inşallah

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBıZDE SENı SEVıYORUZopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X