Aysonu Kizlari 2008

Burda yine kimselerr yokkk sizi gidiler sizi burayı unutttunuzzzzzzz:mymeka::mymeka:Çok üzgünüm çoook

iyi gecelerrr

ayyy kızlarrr kuaföre gittim saçmlarıma röfle yaptırdımmm
ama tam 4 saat kuzularımdan ayrı kaldımm....eve geldim apar toparr yemek yedim tabi annem çıldırmış yemek bile yapamamış ......yemeğimi yedim...hemen kuzuları babasına sattım annemi aldım
kıyafet almaya gittim aman lcw sanki bedava veriyo izdiham var bişi baktım ama denemek ne mümkün kaçtım.....sonra ölesine girdiğim huzurda buldum huzuru hemde anneme bu bana olmaz dedim kız aa olurmu bedeni var dedi ....benim denemeye vaktim yok bebeklerim babalarında dedim .....hemen üzerinize geçirin dedi.....tunik ve tayt vardı bende bi geçirdim çukk oldu elbise aldım kendime geldim....saat tabi 11 olmuşş hemen mutfağı bulaşıkları hallettim.....çocukları besledim birini babası birini ben uyuttuk artık geç uyur oldularrr. yaaaaa saat 12 ancak uyudularr.............bi yerde iyi oldu aslında rahat rahat dışarı çıkabiliriz huysuzluk etmezler....

işte kızlar artık sarı dırım varrr heheheh kociş beğendi annemde banada iyi olduu bu değişimm

yaaa karnım acıktı yaaaaaaa bişi yemedim düzgünnn tabiii

Birsenim güle güle kullan canım saçlarınıı. bende kendime çeki düzen vermek saçlarımı boyatmak şekil vermek istiyorum,kıyafet almam gerekiyor ama maddi sıkıntılar bırakmıyor peşimizi kendimden geçtim tek istedigim ogluma yarın güzel bir bayramlık almak.

canımsın yaaaa boya alsan evde boyasannnn olmazmıı

biz kuzulara sadece ince mont aldık kıyafetler gelen hediyelerden olacak.........

aslıcığım bizdede durum aynı ama bizimkinin patronu bayram parası verincee çokkk uzun zamandır isteyince ben yaptırdıııııı iştee iyide olduu yalan yokk

kuzum yarın ortalık fena olurr ozanlamı gideceksinn

güzelim mecbur ozanla gidecegim babamız sagolsun son güne bıraktı :umursamaz:

GÜNAYDIN KIZLARRR HEPİNİZE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUZ KIZIM VE BEN SİZLERE KUCAK DOLUSU SEVGİLER GÖNDERİYORUZ.

opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktana.s.

iyi günlerde kullan canım bende yapıcaktım ama fırsatım olmadı yaa kısmet artık bayramdan sonra yapıcam bendea.s.

allah kolaylık versinc anım valla bende pek farklı değilim ama nereye kadar maddi sıkıntıları düşüncez değimi kendimize dikkat etmemiz lazım güçlü ve sorunların üstesinden gelecek kadar enerji toplamamız için kendimizi iyi ve güzel hissetmemiz lazım yaptır gitsin yawwopuyorumnanaktan

selam kızlar ev misafir kaynıyor yemek yapmam lazım sanırım giremem
herkesin bayramını kutluyorum şimdiden nice bayramlara inşallah bol bol dua edin bayramda edilen dualar kabul olur inşallahhh

ben evimi temizledim yemeklerimi yaptım tatlımı yaptım geldimm.
Esencim sizinde bayramınız kutlu olsun hayatım iyi bayyamlayyy.
Birsencimm benim şuan saçlarımın kuaförde bakım olması gerekiyor çünkü geçen martta boyatmıştım istedigim gibi olmadı üstleri açıldı altlar koyu kaldı sonra açılsın diye evde kendim boyadım yine tutmadı,kuaförde ilk önce saçların açılması lazım sonra heryer uygulanması lazım ancak öyle düzene girer dedi oda tabi biraz maliyetli olunca malesefki beklemedeyim canımcımm.

ayyy eve geldikkk neysekiiii eve girergirmezzz bir kokuu bu ne dedik balkonda kavun bertarf olmuş analamdık erimiş sankiii suyu akmış yeni kavun ne oldukii yaaa

neyse eşim balkonu halletti bende çamaşırları yerleştirdim aman yaaa ne çok pılı pırtı varrrr

çocuklar acıktı o arada ömer deli gibi bağrıyoo hemen hazır muahllebi vardı onu verdim büyük boy ikisinede yeter dedim ama yetmediii 225 ml muhallebiyi ömer götürdüü alişe yaptım bu sefer oda yedi şimdi öemr kuduruyoo onu uyutacağım.....

aslıcığım dedin gibiyse bekelemek zorunda kalacan .........

esenciğim kapuksun bu ara misafirin varmış heee sanada iyi bayramlar cnm

benimde evim topluydu allahtan görünümde temiz duruyorr ...ama şöle bi süprülüp toz alısa fena olmaz ...ama balkonda çamaşır var onları toplayacam yerletireceğim sonra çamaşır yıkayacağım

yarın için yemek yapmam lazım....kocişe soram tabi belki istemezz....tatlı matlı yok bizdee gelen yokki hehehee

ben bayramda hep anamla baklava açardım daha doğrusu ben ona yardım ederdim ama anam hasta olduğundan 2 yıldır yapamıyoz geçen sene hazır baklava yufkasıyla yapmıştım bu sene kadayıf yapam dedim ama fırsat kalmadı tatlıya hazır alcaz valla gelenlere pastane baklavası vercez mecbur napalım

HERKESE İYİ BAYRAMLARR BEN ANAMLARA GİDİYOM GİDECEK ÇOOOKKK KAPIMIZ VARR GEZ DOLAŞ YORULCAZ BAYAA hihoyyyt

mutlu mutlu ayramlarımız olsun bu benim kuzularımla ilk bayramım ...inş.bi aksilik çıkmazsa bayramımızı kutlayacağız.......hafif diş ağrım var...üstelik sabah adet oldum çok sancılı geçer ama herşeye rağmen daha olumsuz bişeyler olmazsa çıkacağız kahvaltı yaptık...topladığım çamaşırlardan ütülencekler vardı ütülendi eşim sofrayı ve bulaşığı halledecek sonra ben etrafı toplayacam duş alacam çocuklara meyvesini yedireceğiz ben hazırlanacaqğım çıkacaz inş...hepinizi çok öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…