günaydın hicrancığım mesajını aldım.çok teşekkür ederim canım.Allahım sanada evltlarınla sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah. ceylinin bugün doğum günüymüş.Allahım onu çooook mutlu etsin doğum günü kutlu olsun. ömrü sağlıklı uzun olsun. ömrü boyunca hep gülsün inşallah. birsenim ali nasıl oldu canım. Allahım sağlık versin inşallah.sana bağışlasın inşallah. bu arada sana ayın üyesinde oy versim ama oyun çok az canım.
sağol cnm benimmm
ülen benidemi koymıuşlar heberim yokkii
sağol sultancığımmmm
İyİkİ doĞdun ceylİnnnnnnnnnnnnn
iyiki doğdun ceylin iyiki doğdun ceylin iyiki doğdun ceylin mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkishihoyyyt
selam millet bugün çok işim var CEYLİMNİN DOĞUM GÜNÜ BUGÜN biliyorsunuz asıl doğum günü partisi bayram sonrası haftasonu olacak ramazandan dolayı erteledik ama asıl doğum gününde de kendi çekirdek ailemiz arasında ufak çapta bir pasta kutlaması yapıcaz pastasınıda kendim yapıcam tabii tuba da annemden geldi şimdi kardeşini uyutuyor dışardaydık alışverişe gittik markete geldik size bi selam çakayım dedim
götürrrrrrrrrrr pastlarııı götürrr
hadi leyn yeme beniii sen aday olmadıysan kim koydu senüüüükaydirigubbakcemile3
kız birsoş açık ara öndesin maşallahhh
dırımımm akşam darkinlife arkadaşımız linki ekler eklemez oyladım şekercim bol şans diliyorum.
selam millet iftara bşii kalmaı herkese hayırlı iftarlar bakın bakiim pastamız nasıl olmuşşş
iftar sonrası yapıcaz minik kutlamamızı diğer fotoları sonra koyarım
vavvv hemen bana tarif vereceksin
malum bebe ikitane masraf çok olacak o yüzden ben yapem
hicran pastayı sen mi yaptın kıııı çok güzel olmuş heee
bende isterimmmm:))
hicranımm hemen tarif istiyomm süper olmuş ellerine saglık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?