offf bayram sabahı yaptıklarıma bak banyo gözüme pis geldi klozet takımını silkeledim klozeti lavobayı yıkadım yerlerini sileceğim evi süpüreceğim...bulaşıkları eşim hallederse mutfağı antereyi sileceğim inş. hemen bitiririm bide karnım ağrıyooo amanınnn
cok gusel olmus kusum ellerıne saglık nıce mutlu yaslara ınsallahhhhhhe ben yaptım anam güzel olmuşmu sahiii aslında istediğim gibi olmadı gıda boyası bulamadım accık koyabileydim kırmızı olacaktı pasta ama beyaz oldu işte hatta siyah üzüm suyu koydum pasta kremasına ama lila oldu sadece tabii resimlerde beyaz gibi duruyorr
yakında seri üretime geçicem herkese benden bi pastaakaydirigubbakcemile3
offf bayram sabahı yaptıklarıma bak banyo gözüme pis geldi klozet takımını silkeledim klozeti lavobayı yıkadım yerlerini sileceğim evi süpüreceğim...bulaşıkları eşim hallederse mutfağı antereyi sileceğim inş. hemen bitiririm bide karnım ağrıyooo amanınnn
cok gusel olmus kusum ellerıne saglık nıce mutlu yaslara ınsallahhhhh
cıleklı krem santı kullan pembe olsun o kadder basıt.))
ıyı bayramlar kuslarım umarım herkesler ıyıdırrrrr sızı sevıoruma.s.a.s.
hicrancım canım ya kusura bakma arabada sıkış tıkış giderken konuşamadım senle ilk fırsatta arıycam canım
selaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldüm nasılsınız kızlar
herkese iyi bayramlar diliyorum geç de olsa yetiştim bayram kutlamasına napam yaaa bu o kaaa yoğundumki anlatsam anlatılmaz yazsam yazılmaz amma çok yoğundum neyse yaaa ramazan bitti bayramda bitti ooohhhh çok şükür eeee sizler nasılsınız napıyosunuz umarım herşey yolundadır umarım herkes iyidir ben iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?