Aysonu Kizlari 2008

tünaydınnn. Esencim kolay gelsin canım ben o işleri dün yaptım bugün okul işi yapacagım tabi oglum uyurda izin verirse.
Dırımım daha önce yazmayı unuttum şekercim minik kuzular kıyafetlerini güle güle giysinler sırtlarında eskisin.

aelamlar kızlarr dün ve önceki gün çok yoruldum dünde akşam kızkardeşlerim yatıya kaldı giremedim siteye bu günde kahvaltı vs faslından sonra bi uyumuşum 6 da uyandım ancak yemek yedik ceylini doyurdum bakem size dedim ceylinin doğum günü çoook güzel geçti çok çocuk vardı bi okadarb gürültülüydü tabii 30 kişi vardı tabaklar getir götürler baya yorucu oldu tabii ama allahtan yardım edecek kişilerim vardı neyse size birkaç resim koyayım ben ceylinin yanına gideceğim

img8278.jpg

img8279.jpg

img8290.jpg

Son düzenleme:
bizde dişbuğdayında tarak makas altın iğne/iplik kuran kalem konulur çocuğun önüne hangisini seçerse o meslekte olacak denilir birnevi batıl işte(çok istedikleri için yaptım)bizimki önce kalemi sonra kuranı seçti demekki okuyacak ve dinine bağlı olacak =) ::)

img8332g.jpg

img8338k.jpg

Son düzenleme:
yap bacım yapppp valla ben çok yoruldum ikisi bir arada oldu ya önce mevlüt oldu sonra doğum gününe geçildi çocuklar çil yavrusu gibiydi ev talan oldu bugün ancak az toplayabildim ortalığı yarın süpürüp silicem mecburen temizlik şartt:delphin:

temizlik deme valla nevrim döndü bugün yaaaaaaaaaaaaaa

bizde yaptık halıkarı yıkatmaya verdim

ben doğumgünün nasıl yapacam bilmiyorum çünki ev çok küçük ilk yaş günü bende yaşıtları ile olmasını istiyorum eğer hava güsel olursa 8 nisanda ben terasda yaparım ama sanmam yaniii .......mecburen aile arası ufak bişey olacak parti evi sordum 2 saatliği 500 t istemişler cüşş dedim düğün salonu tutarım çalgılı sözlü göbek atarım beee

temizlik deme valla nevrim döndü bugün yaaaaaaaaaaaaaa

bizde yaptık halıkarı yıkatmaya verdim

ben doğumgünün nasıl yapacam bilmiyorum çünki ev çok küçük ilk yaş günü bende yaşıtları ile olmasını istiyorum eğer hava güsel olursa 8 nisanda ben terasda yaparım ama sanmam yaniii .......mecburen aile arası ufak bişey olacak parti evi sordum 2 saatliği 500 t istemişler cüşş dedim düğün salonu tutarım çalgılı sözlü göbek atarım beee

bencede valla ne o yaa 2 saati 500

cnm anne sütü ile alakası yok mayıs annelerinde bir arkadaşım var kızı sadece anne sütü ile besleniyor ve 6 aylık oldu ama kızının boğazında anjin var benimkilerde üşütmekle alakalı değil mükrop kapmışlarrr .........tabi hava değişimide etken ama herzaman üstlerini kontrol ederim hiçbişey yoksa sırtlarına mendil sokarım 23 gündürde su ve ıhlamur takviyesi yapıyorum....limonlu ıhlamur.............ama geçmiyor ...3 doktora gittiler üçüde ciğerlede sorun yok üstsolunum enfeksiyonu diyolar ilaç bile yazmaya gerek görmüyolar.....buhar ve deniz suyu vereceğiz ...bugünki doktor uykudan kalkacak gibi olduklarında öksürük şurubu verdiii..........

olabilir bacım bazı bebekler fazla elrjik bünyeli yada hassas oluyorlar

bu arada birsencim cicileri çok güzelmiş ali ile ömerimin allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin

maşallah kuzular çok tatlı..
papatyam güzel kızının yaşı kutlu olsun...hep güzel yüzü gülsün...
darısı biz isteyenlere olsun...

nice senelere canım inşallah hep böyle mutlu olur yüzü güler ceylinin

o dediğinden bende yapıcam çok eğlencelii

eee kızlar nerdesiniz bakemmm bu saat olmuş gelen giden olmamış ben bugün hep ceylinin peşindeydim huysuzluğu bitmedi bugün k.ımdan ayrılmadı hiç resmen delirtti beni =(

selam ben okuldan geldim yemek kız derken bu saat oldu ancak fırsat buldum nasılsınız bakem

bende ceylinle uğraştım bütün gün oyun oynadık oturduk kah ben tv izlerken o kendi kendine oynadı bütün gün peşinde koştuk genelde tabii sadece akşam yemeği yapabildim bide hanfendinin yemeklerini tabiikaydirigubbakcemile3

günaydınlar berbat bir gece geçiridm ömer hiç uyumadıııı sabah yedi idi uyutmaya çalışıyordum en fazla 2 sattlik uyku larla geçirdik geceyii

günaydınlar berbat bir gece geçiridm ömer hiç uyumadıııı sabah yedi idi uyutmaya çalışıyordum en fazla 2 sattlik uyku larla geçirdik geceyii

canım yaa bu dönemler oluyor böle işte bende maşallah iyi bir uyku çektim ama yetmedi tabii kaydirigubbakcemile3 ceylin hanım dün gündüz gr uyumadığı için sanırım akşam 10 da uyudu sabah 6 da kalktı 7 de uyudu gene 10 a kadar bende onla uyudum kalktık kahvaltımızı ettik kızımla şimdi oyunuyoz onun tarif ettiği gibi bayram şekerlerini oyun kovasına koyarak çıkararakkaydirigubbakcemile3

Back
X