Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güsellll nice niceee senelereee hep gülsün yüzünüz böylee
batıl matılll bende yapayımmmm hehee
yap bacım yapppp valla ben çok yoruldum ikisi bir arada oldu ya önce mevlüt oldu sonra doğum gününe geçildi çocuklar çil yavrusu gibiydi ev talan oldu bugün ancak az toplayabildim ortalığı yarın süpürüp silicem mecburen temizlik şartt![]()
temizlik deme valla nevrim döndü bugün yaaaaaaaaaaaaaa
bizde yaptık halıkarı yıkatmaya verdim
ben doğumgünün nasıl yapacam bilmiyorum çünki ev çok küçük ilk yaş günü bende yaşıtları ile olmasını istiyorum eğer hava güsel olursa 8 nisanda ben terasda yaparım ama sanmam yaniii .......mecburen aile arası ufak bişey olacak parti evi sordum 2 saatliği 500 t istemişler cüşş dedim düğün salonu tutarım çalgılı sözlü göbek atarım beee
cnm anne sütü ile alakası yok mayıs annelerinde bir arkadaşım var kızı sadece anne sütü ile besleniyor ve 6 aylık oldu ama kızının boğazında anjin var benimkilerde üşütmekle alakalı değil mükrop kapmışlarrr .........tabi hava değişimide etken ama herzaman üstlerini kontrol ederim hiçbişey yoksa sırtlarına mendil sokarım 23 gündürde su ve ıhlamur takviyesi yapıyorum....limonlu ıhlamur.............ama geçmiyor ...3 doktora gittiler üçüde ciğerlede sorun yok üstsolunum enfeksiyonu diyolar ilaç bile yazmaya gerek görmüyolar.....buhar ve deniz suyu vereceğiz ...bugünki doktor uykudan kalkacak gibi olduklarında öksürük şurubu verdiii..........
selam ben okuldan geldim yemek kız derken bu saat oldu ancak fırsat buldum nasılsınız bakem
oyyy oyyy sayfamız getmişşşş
nurişle konuştum bugün hala olmalış pc çok özlemiş bizi
günaydınlar berbat bir gece geçiridm ömer hiç uyumadıııı sabah yedi idi uyutmaya çalışıyordum en fazla 2 sattlik uyku larla geçirdik geceyii