selam kızlar nabersinizz
az önce geldim ben esim yemeğe götürdü bizi boğaza çok iyi geldi valla
şimdi kızı uyuttum bende yatıcam
iyi gecelerrrrrrrrr
OOOOO bunu görmemişim afiyetler olsun canım keyfini çıkar vallaaaopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nabersinizz
az önce geldim ben esim yemeğe götürdü bizi boğaza çok iyi geldi valla
şimdi kızı uyuttum bende yatıcam
iyi gecelerrrrrrrrr
anladım anladım
özlemişim ama okulu sıraları öğrencilerimi
ilk gün güzel geçti çoğu velim hocam iyiki siz geldiniz çok şükür dediler bir kaçınında lafını takmıycam dediğin gibi canım
cumartesi doğumgünü kutluycan di mi kolay gelsin canım
gelmeye çalışırım canım ama kimseyi tanımadığım için utanırım ben yaaa:kedi:
birsene birlikte gidelim birgün bende gidecem ama artık sadece haftasonları gidebilirim
iyi gecelerrr güzel hanımlarr.
günaydın kızlar ....alişle ömeri doktor agötürüyorum ömerde çok öksürüyor yavrum uykusundan kalkıyor
alişim ona keza berbat ikigün geçiriyorum canlar ...cerrahpaşadan randevu aldım gidecem
cerrahada görünecekler......offfffffff yaaa ne biçim bakıyorum çocuklara böle könn könn öksürüyolar yaa off
e anacım dikkat et accık daaa anne sütüde alamadılar şimdi kolay hasta olurlar ceylinde öle ya allahtan biz 4 aya kadar anne sütü aldık şansımız daha yüksek sanırım
hava değişimlerinden de giysilerinden de farkeder hastalanmaları sen ıhlamur ver accık onlara bacım 1 damlada limon koy içine dzelirler inşallah olur bu havalarda böle ama az daha dikkat şartttlmaz: