oğluşum pek fena oldu teyzesi ya yürüyor herşeyi deviriyor evin ofisin halini görme maşallah pek hareketli yetişemiyorum valla almiş nasıl kocaman oldu o da. sen bebek işini ne yaptın tedavi falan
merhaba aslı iyiyim sen nasılsın ne var ne yok oğluşun nasıl seninle de görüşemiyoruz artık ben karabatak gibi oldum
bugün şöyle bir baktım hala inanamıyorum oğlum olduğuna <Allah herkese nasip etsin çok çok güzel bir şey anne olmak
Arzucum evt çok başka birşey canımm bende hergün bakıyorum oglumm diyorum sıkı sıkı sarılıyorum. ve zaman ne kadar çabuk geçiyor ne çabuk büyüyorlar. Yazın kuzuma öyle alışmışımki şimdi sabahları birlikte olamıyorum diye ögleden sonra tüm zamanımı ona ayırmaya çalışıyorum oynuyoruz konuşuyoruz sanki zaman yetmiyor gibi geliyor bana.okuldayken özlüyorum aklım hep onda.
sağol canım allah razı olsun valla sevinç şaşkınlık tedirginlik stres hepsini bir arada yaşıyoruz bide şaşkınız yani ne hissedeceğimi bende şaşırmış durumdayım allahın izni ile sağ salim doğsunda bebeğim gerisi gelir bi şekilde süprüz oldu ama üzülmedim sadece zamansız oluşuna ve benim önceki yaşadıklarım malum onun korkusundan dolayı biraz tedirginlik var o kadar ceylinle beraber büyütür gideriz rabbim yardım eder inşallahhicran cnm yaaaa sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
hayırlısı ne ise o olsun cnm yaa
moralim bozuk
bu akşam üzeri denizli de bir iş adamı intahar etti
offf kriz offfffff
canım sağol sen nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz bak benim haberime kısmetmiş içinizemi doğdu ne herkes doluşmuş ama ben yoktum neyse yine görüşürüz.selam kızlar hicran tebrik ederim. herşeyin hayırlısı hayatım.Allah sağlıklı versin de gerisi hep oluyor zor oluyor ama oluyor işte ......
inşallah allahın izni ile çabucak kurtulursun borçlarından canımnasıl olsun cnm yaa
çalışıyorum işte maaşlı
borç ödüyorum
dişimi sıkıyorum 6-7 ay gb temizliycem borçlarım
az kaldı
sizin işler nasıl
ank göre daha iyi dimi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım benim sağol tekrara.s.oo hanımlarr hoşgeldinizz.
Arzu nasılsın canımm.
Miracım sen nasılsın.
Hicranım tlfla konuştuk ama tekrar hayırlı olsun çok sevindim canım.
kimseler yok sayfamızda
bugün 6 ayımız doldu yarı yaş allahımm ne çabuk geçti zaman ya....
daha dün gibi yaşadıklarım...çok güseldi hamişlik yaşadığım onca sıkıntıya rağmen
maddi gücümüz olsa 3 bebek ilaç gibi olur yaaa.......
bugün alişle ömerin aşıları oldu ömer 8060 gr ali 7500 gr olmuş iyi dedi doktorlar
eve geldik uyuduk beslendik şimdi uyuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?