Aysonu Kizlari 2008

oğluşum pek fena oldu teyzesi ya yürüyor herşeyi deviriyor evin ofisin halini görme maşallah pek hareketli yetişemiyorum valla almiş nasıl kocaman oldu o da. sen bebek işini ne yaptın tedavi falan

maşşallah oğluşun
almiş uyyo şimdi oklu varya
babamız yurt dışında

bizim işlerde düştü geçen seneye göre nerdeyse yarı yarıya ama sıkıntı diğer sektörler kadar yansımıyor ankaradan daha iyi ama burda da iş bitmiyor insanoğlu işte:) ya iş yok diye ya da iş çok diye ağlıyoruz

aman iş olsunda yaaaa
yoğunluk bile insana iyi geliyor
inşallah bu sıkıntılar geçicek birgün

oo hanımlarr hoşgeldinizz.
Arzu nasılsın canımm.
Miracım sen nasılsın.
Hicranım tlfla konuştuk ama tekrar hayırlı olsun çok sevindim canım.

merhaba aslı iyiyim sen nasılsın ne var ne yok oğluşun nasıl seninle de görüşemiyoruz artık ben karabatak gibi oldum

merhaba aslı iyiyim sen nasılsın ne var ne yok oğluşun nasıl seninle de görüşemiyoruz artık ben karabatak gibi oldum

canım bizde iyiyiz ogluşumda iyi uyuyor. bende çalışmaya başlayınca aynı oldum güzelim hiç vakit bulamıyorum artık bugün birsenimle konuşuyorduk gündüz ozan uyandı bir daha pc başına geçemedim anca etrafı topla yeni oturdum. daha işlerim bitmedi bile birazdan tekrar geçecegim.

bugün şöyle bir baktım hala inanamıyorum oğlum olduğuna <Allah herkese nasip etsin çok çok güzel bir şey anne olmak

bugün şöyle bir baktım hala inanamıyorum oğlum olduğuna <Allah herkese nasip etsin çok çok güzel bir şey anne olmak

Arzucum evt çok başka birşey canımm bende hergün bakıyorum oglumm diyorum sıkı sıkı sarılıyorum. ve zaman ne kadar çabuk geçiyor ne çabuk büyüyorlar. Yazın kuzuma öyle alışmışımki şimdi sabahları birlikte olamıyorum diye ögleden sonra tüm zamanımı ona ayırmaya çalışıyorum oynuyoruz konuşuyoruz sanki zaman yetmiyor gibi geliyor bana.okuldayken özlüyorum aklım hep onda.

seni çok iyi anlıyorum ev ofisin üst katında bizim. hergün şükrediyorum. Başka bir yerde çalışsam nasıl giderdim diyorum. Babasına bırakıp iniyorum bazen dayanımıyorum arıyorum onlar da geliyor o kadar güzel ki onlarla vakit geçirmek büyüdüklerini görmek Allah nazarlardan saklasın hepsini uzun ömür sağlık versin. Hep dua ediyorum bebişlerimize kuzucuklarımız bunlar bizim

evt Arzucum Allah'ım saglık sıhhat versin onlara saglıklı uzun ömürler versinn. büyüdüklerini okula başladıklarını ve daha nice nice dogum günlerini yaşamak nasip etsin.

şaka gibisiniz bugün yazdım hicrana eskisi gibi olsak kutlama yapardık dedim
veee çokkk derinlerden gelen iki dost bensiz yazışmışşş

gökçen çok özledim cnm seni sohbetini

benim ömer veleti hasata gibiishal kusma var diş işimiz var sanırım yaaa

gökçen koca yok hee benimkininde yurt dışı işi çıktı zaten şehirler arası yoktu bir ayın iki haftası offffffffff

birsenim canım benim bugün için kusura bakma valla akşam pc başına oturur oturmaz hemen msn açtım sen varmısın diye yoktun

kimseler yok sayfamızda

bugün 6 ayımız doldu yarı yaş allahımm ne çabuk geçti zaman ya....

daha dün gibi yaşadıklarım...çok güseldi hamişlik yaşadığım onca sıkıntıya rağmen

maddi gücümüz olsa 3 bebek ilaç gibi olur yaaa.......

bugün alişle ömerin aşıları oldu ömer 8060 gr ali 7500 gr olmuş iyi dedi doktorlar

eve geldik uyuduk beslendik şimdi uyuyolar

hicran cnm yaaaa sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
hayırlısı ne ise o olsun cnm yaa
moralim bozuk
bu akşam üzeri denizli de bir iş adamı intahar etti
offf kriz offfffff
sağol canım allah razı olsun valla sevinç şaşkınlık tedirginlik stres hepsini bir arada yaşıyoruz bide şaşkınız yani ne hissedeceğimi bende şaşırmış durumdayım allahın izni ile sağ salim doğsunda bebeğim gerisi gelir bi şekilde süprüz oldu ama üzülmedim sadece zamansız oluşuna ve benim önceki yaşadıklarım malum onun korkusundan dolayı biraz tedirginlik var o kadar ceylinle beraber büyütür gideriz rabbim yardım eder inşallah
selam kızlar hicran tebrik ederim. herşeyin hayırlısı hayatım.Allah sağlıklı versin de gerisi hep oluyor zor oluyor ama oluyor işte ......
canım sağol sen nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz bak benim haberime kısmetmiş içinizemi doğdu ne herkes doluşmuş ama ben yoktum neyse yine görüşürüz.
inşallah sende bebeişte iyidir kocaman olmuştur o işimdi koy resimlerinide görelim olmazmı kız
nasıl olsun cnm yaa
çalışıyorum işte maaşlı
borç ödüyorum
dişimi sıkıyorum 6-7 ay gb temizliycem borçlarım
az kaldı
sizin işler nasıl
ank göre daha iyi dimi
inşallah allahın izni ile çabucak kurtulursun borçlarından canım
oo hanımlarr hoşgeldinizz.
Arzu nasılsın canımm.
Miracım sen nasılsın.
Hicranım tlfla konuştuk ama tekrar hayırlı olsun çok sevindim canım.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım benim sağol tekrara.s.

maşallah kuzulara allah yardımcın olsun birsencim kolay iş değil seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…