aman hicroşşş sizin damat da bi manyak hee kazı koz anlıyoo manyağa bak yaa
bide sizin evinizde dayak diyecek rahatlayacak...
aman amannn ne kavga olsun ne mine gelsin nede bu mineye otur desin
ayy yaa valla bu ömer bi alem yaa
canımı çıkarıyor kızlarr yemek zorla yiyoruz kendi kendine hareket ederken terden geberiyor bağrıyoo çığrıyoo yaa......ne yapacam bimem yarın kontrole götürecem onu
ayyy allahım yaa bu deliyi nereden bulmuş bu beee
işte en mutlu olduğu an popooo açıkkkkkkkkkkkkkk
hee o kızarıklıkk ben ısırdımmmmm heheee
sorma valla aynı işyerinde çalışıyorlardı mineyi kandırdı işte salakkk kardeşimde buna kandı sevdi ama şimdide netçeğini bilemiyor ama eşşek gibide seviyor o ayrı meseleaman iyi olsunlarda nasıl olurlarsa olsunlar napalım valla bizim sıkıntımız bize yetmiyo sanki bide bunlar bizi meşgul ediyor biz bişii değil anam babam üzülüyor valla annem zaten kalp hastası kadık allah korusun bi gün hık diye gidecek bunlar yüzünden
anaaaaaaaaa hicran kız ortalık baya karışmış neyse iyiolurlar inşallahhh
birsen benden hiç öyle çıkmadı bezle bacım sen de niye çıkıyor kii
ayyyy alişimi kaptım pazara gittim amann ne uslu çocukk gezerken uykusu geliyor hiç gıkı çıkmıyo ayaklansınlar valla hergün gezdirecem onları oyunparklarına götürecem...
pazardan 2 tl den kilotlu çorap aldım onlara
gecen sene hamişken annem 5 tl ye yelek almıştı tekine alamamıştı şimdi gördüm değişik modelini aldım.......
1 tl ye elbezi aldım annemle kavga ediyoz barim ortadan kaltı o sorun....
kendime çorap aldım...tomates salatalık kaptım eve geldim kuzum mayısmış hemen uyudu...
ömer azamanı uyank yayamazlıkkk yapıyor velet
bide bebek bezlerimizde yapışkanları açık çıkanlar odu bir pakette 8 tane çıktı 10 pakette bir paket bez çıkar...ben bazılarını kullandım baktım çıkıyorr....ama 3-4 tane ayırdım eşimede çıkmış o saf atmış
bazılarındada lasitikleri çıkıktı ....bende primaya yazı yazdım iki bebeklerim olduğunu bir bezin bile benim için değerli olduğunu ....onlarda bana mail atmış bize ulaşın diye bir tlf nosu bırakmışlar yada siz tlf nosu verin demişler ...bende annmemdeyim buranın tlf nosunu verdim...dışarıdayken aramışlar annem anlamamış önce öle biri yok demiş eser diyince anladım dedi...o bezlerden 3 tane bize yollamaları yeterli bizim kargomuz alacak sizden demiş adres ve kargolaranın nosunu bırakmışar......
bende diğer paketten çıkanları evde bıraktım....annemlerdeki paketten çıkanları valizin gözüne koydum halam biz yokken onları bağlamış çocuklara...doğal olarak burada yok şimdi..halam bide bu prima ne adi yapışkanı yok dedi garibim banaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?