Aysonu Kizlari 2008

hicrancımm inşallah dış gebelik değildir yaa..
aslında ne süpriz olmuştur.. geçmişi çok okumadım ama.. böyle ansızın yaşanan bir gebelik
hepimizin hayali :))

kızlar tahmin edebileceğiniz gibi yine tedavinin bir aşamasında girdim KK ya.
yine tüp bebek yapiyoruz.. Evdeyim.. pazartesi transferim yapıldı.. 2 embriyo..
1 hafta sonra da test yapıcam..hepinizi öpüyorum..

bernacım hoşgeldin hayırlısı olsun inşllah herşey istedigin gibi gönlünüzce olur.
iyi akşamlar hanımlar.

selam kızlar şimdi hastaneden geldim ancak şansıma bide laboratuvarın cihazın arıza yaptı test sonucu gecikti onu bekledim 2 saat

sonuç olarak BHCG kan değerim düşmüş 150 şuanda dünden beri kesik kesik resmen kanamalar başlamıştı zaten belimde karnımda müthiş sancılar var ilaç bile kullanma dedi dr yatıyorum kalkıyorum midem bulanıyor içim bayılıyor bi taraftan sinirleri laçka oldu ama iyi olacağım en kısa zamanda toparlanacağım .
kısmet değilmiş kader işte süpriz gelen bebeğimi de kaybetmiş bulunuyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık.
desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim pc başında oturamıyorum ağrılarım var rahat değilim birkaç gün glemeyeceğim kendinize iyi bakın iyi olursam arada girer selam veririm size

Son düzenleme:

canım allahın izni ile bebeğine kavuşursun inşallah rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah

hayırlı haberlerini bekliyorum inan çok mutlu olucam olmuşkende çift olsun bebeklerde çifte sevinç yaşayalım inşaaalllaaahh opuyorumnanaktan

hicranım cnm üzülme lütfen kısmet işi bunlar güsel zamanlarda hayırlı vakitlerde gelsin bebeğin

arayamadım seni kont.bitti böle sıkıntılı dönemdede çağrı atmak istemedimm

hicrancım yazını okudum üzüldüm hakkınızda hayırlısı böyleymiş güzelim üzülme Allah saglık sıhhat versin.
Herkese iyi geceler.

merhaba kılar bi bakayım dedim fazla kalamıyacağım ağrılarım hala devam ediyor pek iyi hissetmiorum kendimi geceleride uyuyamıyorum kaç gündür yorgunum çok yorgunum

hicranım cnm üzülme lütfen kısmet işi bunlar güsel zamanlarda hayırlı vakitlerde gelsin bebeğin

arayamadım seni kont.bitti böle sıkıntılı dönemdede çağrı atmak istemedimm
canım sağol teşekkürler düşünmen yeterli opuyorumnanaktan
canım ya hakkınızda hayırlısıı olsun nasip değilmiş demek ki
sağol esencim allah razı olsun hepinizden opuyorumnanaktan
hicrancım yazını okudum üzüldüm hakkınızda hayırlısı böyleymiş güzelim üzülme Allah saglık sıhhat versin.
Herkese iyi geceler.

evet canım hayırlısı artık ben kabullenmeye çalışıyorum işte ceylinle uğraşıyorum bi yandan zor oluyor hem kendimi iyi hissetmiyorum hem onl uğraşıyorum kafam dağılıyor öncekilere nazaran kendimi okadar yıpratmıyorum arada geliyor işte hüzün dolu saatler oluyor ağlıyorum sinirler boşalıyor ama geçiyor geçecek buda geçecek ama kesin kez öğrenmiş oldumki ben normal yollardan hamile kalamayacağım doğumdan sonra belki düzelmiştir bişeyler demiştim kendi kendime ama hiç bişey düzelmemiş işte herşey aynı ne sotrun var ise bende veya eşimde hala devam ediyor demekki ben ilaç yardımı olmadan eşimde spermler işlem görmeden normal bir gebelik yaşayamayacağım anlamış olduk bir kez daha işte
allah nasip eder ise birdaha planlı programlı bebek sahibi olmaya karar verdiğimde dr kontrolünden çıkmayacağım gerçi bu defa süpriz oldu ama %200 dikkat edicem artık bu sıkıntımı atlatayım dr gidicem zate kontrol yöntemlerinden birini kullanıcam inşallah birdaha başıma böyle bişey gelmez:Saruboceq::Saruboceq:

hicranım üzme yıpratma kendini yaradanım verdiği bişey üstelik gü gibi iki evlat verdi rabbim sana 3 de nasip eder sakın tasalanmaa

uykusuz bir gece daha sanırım rekor kıracağım bu ara gene uyuyamıyorum neyapsam dalamıyorum uykuya ancak sabaha karşı ezana yakın göz kapaklarım yoruluyor artık o zaman uyuyabiliyorum ancak e tabii 11 e kadar uyuyorum sonrada ama yorgun kalkıyorum allahtan eşim geç çıkıyor evden de yardımı oluyor sabahları bu ara ihtiyacım var.
bu akşam bitki çayıda içtim melisa ama fayda etmedi sanırım
hepinize allah rahatlık versin

hicranım üzme yıpratma kendini yaradanım verdiği bişey üstelik gü gibi iki evlat verdi rabbim sana 3 de nasip eder sakın tasalanmaa

canımcım çok sağol inşallah rabbim nasip eder çünki celin kardeşsiz kalsın istemiyorum tuba ile aralarında 14 yaş var ama 2-3 yaş arası olan bi kardeş iyi olurdu bakalım seneye nasip kısmet olursa yine latife gidicem kontrollerden sonra gene aşılama yaptırırım iğne ilaç aynen kullanmaya evam ederim nasipse allahın izni ile gene hamile kalır sağlıklı bi şekilde doğururum herhalde çünki yaşta 35 oluyor ocakta sonrasında zaten cesaret edemem bünyede kaldırmaz artık herhalde .zaten ceyline kardeş meselesi olmasaydı düşünmezdim sanırım bide eşim belki buda erkek olur diyordu oda garibim evlat ayırmıyor ama her erkek gibi bir oğlu olsun istiyor içten içten e allah sağlıkla sıhhatle nasip ederse oda olur belki ama şuan bunları bile düşünmek içime sanki kor ateş düşer gibi yapıyor ben hala iyi değilim aslında bu yaşadığım 5.düşük olduğundan sanırım bu kadar etkilendim aynı şeyi birdaha yaşamam sanıyordum yada kabullenmek istemiyordum başıma gelincede yıkıldım biraz tabii nebileyim işte öle bişii ama bu hafta randevu aldım psikolağa gidicem yoksa atlatamayacağım yada hala hormonlar bozuk ondan kendimi iyi hissetmiyorum e bi taraftanda kanama devam ediyor karın ağrısı bel ağrısı bulantı iç baygınlığı var bunlarda beni yoruyor bu sıkıntılarda cabası yani tuz biber olayı işte allah güç kuvvet verir inşallah ama ceylinle ilgilenince daha iyi oluyor bir yandan eskiye nazaran daha kafam dağılıyor en azından önceki düşüklerimde bi bebek görünce ağlama krizine girerdim şimdi öyle değilim bunada şükür.:Saruboceq:

Hicrancım Allah güç kuvvet versin canım. atlatacaksın güzelim bak gözlerinin içine bakan minik ceylinimiz var Allah'ım hakkınızda hayırlısı ne ise ne zaman ise saglıcakla inşllah o zaman olur canım benim kendine çok dikkat et.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

tünaydın kimseler kalmamış aksamdan berri nette bişey var yaa kafayı yedi...nihayet yaptım

aksam veletler erken uyudu sabah erken kaktılar uykumun içine mıçtılar..

daha kahvaltı yapmadıkm , bulaşıkları yerleştirdim pisleri koydum,

biberon strelize ettim....çocukların altını al,karnını doyur ,

şimdi ai uyudu yattı ömerde ayağımda uyudu....onu yatıracam...

sonra çamaşır asacam ....çocukların ütüsünü yapacam...

ama bişiler yiyeym öncee

hicranım güçlü kadınsın yapma cnm yaaa yine olur rabbim kabinizdekini nasip etsin hayırı zamandaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…