Aysonu Kizlari 2008

merhabalar bugün temizlik yaptımmmm çocukların odasını sidim haısını serdim üzerine eski battaniye attım onun üzerine çarşaf serdim ,artık yerdeler em ekleme işleri basladı ....azdan azdann

sonra mutfağın fayanslarını cifledim aygazı cifledim ...sonra tegaha çamaşır suyu döktüm temizledim...
yatak odası sil toz al salonu öle sonra banyoyu kople temizledim antreninde fayansların çifledim

çamaşır yıka as ....kuruyanı katla....sağolsun eşim de çocukara baktı ....

şimdi taze fasulye pişirecem yarına yemek olsun ...

bu arada faceye yeni video attım ........emekleme çalışmasıı

allah kolaylık versin bacım ama maşallah üstesinden geliyon bi şekilde
emekleme başlayınca çok dikkat etmek lazım zaten herşeyi yalıyorlar mazallah sık sık hasta olurlar dikkatli olmakta fayda var herzaman

bu arada seyrettim dönmeler başlamış ilerlemede yakındır

tavşan kanı çay demledim yanındada bunlar var beklerim kızlarrrkaydirigubbakcemile3cokacimcoookyerimsenibenbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

merhaba kızlar pc açık unutmuşum şimdi farkettim =) belim ağrıyor uzanıyorudm bugün çamaşırlar birikmişti bide makine çalıştı 3 defa ancak katla as vss işleri ile uğraştım ceylin zaten yetiyor bana
bu arada neşeyi aradım bu akşam hattını açtırmış duyurulurr =) iyiymiş ama kız baya yoruyor onu ameliyat işi henüz olmamış ama olacakmış yakında

Son düzenleme:
tünaydın kızlarr kimseler gelmemiş bu saat olmuş hala gelen giden yokkk nerdesiniz herşey yolundamııı

kız birsen dün aradım seni 2 defa cep meşguldü sonrada fırsat bulamadım dün türkcel bana bedava vermişti 7.yılımdan dolayı senide arayım dedim ulaşamadım sonrada fırsatım olmaı tabii

eskiden burası kaynardı herkes kayboldu

papatyam
mira
serenat
dırımkızı
babyprin
cimbom
aşkımdoğa
morgül
meyra
myfısh
küçükkedicik
dashuribeba
neşeli
esen81
fakelove
ayşeserkan
yeniyaşam
bebeklik(şimdiki BERAY)
Sılam
mefayo
S&U
Usus
Krispi

şimdilik aklıma gelenler bunlar hey gidi günler heyyy

eee hani listelerr hadi bakalım baştan başlatın listeleride bekleyenler hamiş hamiş dökülsün yawww

Son düzenleme:
hicrancım ben pc başına geçtigim müddetçe mutlaka bir slm çakmaya çalışıyorum canımcım.

hicrancım ben pc başına geçtigim müddetçe mutlaka bir slm çakmaya çalışıyorum canımcım.

farkındayım canım bende pc açık bırakıyom bazen açıp kapamak zulüm geliyor iş güç yaparken arada gelip 5-10 dk soluklanıyom işte şuanda ütü yapıyordum dinlenmeye çekildim o ara bakem bi dedim 5 dkzemuszemus

hicrancım kendinii çok yorma şekercim.
bende bugün nurayı aradım konuştuk hepinize çok slmı var ileteyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…