hicrancım kendinii çok yorma şekercim.
bende bugün nurayı aradım konuştuk hepinize çok slmı var ileteyim dedim.
iyi geceler ......hala keyifsizim ..içimde bi sıkıntı var ne yapsam etsem yanlız kalınca , sesiz kalınca buluyor beni.....babam bu c.tesi ameliyat olacak acaba ondanmı ....boğazından parça alındı ....sonuç normal çıktı dedi....acaba sorun mu var....ameliyat olacak bizi istemiyor gelmeyin diyor...pöfffffffff
bugün çocukları doktora götürdüm...alişin iki kaş atası göz kısımlarında kızarıklıklar oluyordu ama sadece kafa kısmında ....dermatolog gördü ...aşırı hareketten ter bezeleri ile alakalı dedi....bi losyon verdi......
öksürdükleri için götürdüm..ayrıca havalar ,mevsim ve çoğu kişinin nezle olması etken dedi..
ömerde daha çok sorun var....alişe göre ..bu sefer öksürük şurubu verdi 5 gün kullan dedi...
sanki daha iyi gibi ........anlamıyroum bakamıyormuyum bu çocuklara ben ya....
işte böle bizdeeeeee
hicranım bebişler uyuduktan sonra burda buluşalım anlat canımcım merak ettim bak şimdi.
nuraya bende öyle dedim özledik seni dedim pc hala bozukmuş.
işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya neti açtım kız uyandı şuan kucağımda söyleniyor emzirecem şimdi omuzumu yiyiyor.
buarada sizleri çok özledim zinl, uyutayım yine yazacam:)
sağol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhicran ım sana tekrar geçmiş olsun başkada bişey diyemiyorum
sadece allah ım yavrularına,yavrularımıza uzun ömür versin
senin meleğin cennette senibekliyor olacak canım
işte benim minik kızım:sm_cool:
[rl]
selam kızlar neşe hoşgeldin canım
yarın dr a gidicem orta kulak iltihabına doğru gidiyormuş kulağım fena yanii damla vermişti bakalım işe yaradı mı
yarın giremem büyük ihtimalle çok işim var çooooooook cumartesi misafir gelecek ev pissss yemekte yapılacak pasta neyin yandım ben yandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?