Aysonu Kizlari 2008

hicrancım kendinii çok yorma şekercim.
bende bugün nurayı aradım konuştuk hepinize çok slmı var ileteyim dedim.

sağolsun aslıcım inşallah herşey yolundadır nurayı özledik valla

bugün burası gene terkedilmiş perili topik burası gellll vatandaşşşşkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana ben evde değildim tüm gün başımda bi bela var sorun bitmiyor bene ben eminiim artık bu dünyaya sıkıntı çekmeye geldim yüce rabbim bana her verdiğim sınav için bir sevap yazıyor herhaldee
sonra anlatırım sizede burda olursanız tabii

hicranım bebişler uyuduktan sonra burda buluşalım anlat canımcım merak ettim bak şimdi.
nuraya bende öyle dedim özledik seni dedim pc hala bozukmuş.

iyi geceler ......hala keyifsizim ..içimde bi sıkıntı var ne yapsam etsem yanlız kalınca , sesiz kalınca buluyor beni.....babam bu c.tesi ameliyat olacak acaba ondanmı ....boğazından parça alındı ....sonuç normal çıktı dedi....acaba sorun mu var....ameliyat olacak bizi istemiyor gelmeyin diyor...pöfffffffff

bugün çocukları doktora götürdüm...alişin iki kaş atası göz kısımlarında kızarıklıklar oluyordu ama sadece kafa kısmında ....dermatolog gördü ...aşırı hareketten ter bezeleri ile alakalı dedi....bi losyon verdi......

öksürdükleri için götürdüm..ayrıca havalar ,mevsim ve çoğu kişinin nezle olması etken dedi..
ömerde daha çok sorun var....alişe göre ..bu sefer öksürük şurubu verdi 5 gün kullan dedi...
sanki daha iyi gibi ........anlamıyroum bakamıyormuyum bu çocuklara ben ya....
işte böle bizdeeeeee

geçmiş olsun canım babana acil şifalar inşallah kolayca sıkıntısız atlatır a.s.
kızım üzme kendini olur bunlar bebek yaww herşeyden nem kapma bölee ne kadar üzerine düşersen okadar çok şey bulursun kızarıklığın alası var bizde leynnnklava: senin taktığın şeye bak çocuk bu elini yüzüne gözüne sürer terler kafa genelde mesela nem kapma herşeyden kendini de yıpratma hem sen 2 tane birden bakıyon ve maşallah ta üstesinden geliyon bi şekilde valla ben olsaydım bitmiştim herhalde ceyline zor baktım düşün eşi var tuba var genede zor geldi bana anla artık yanii sen benden daha güzel bakıyon çocuklara merak etmeopuyorumnanaktan

hicranım bebişler uyuduktan sonra burda buluşalım anlat canımcım merak ettim bak şimdi.
nuraya bende öyle dedim özledik seni dedim pc hala bozukmuş.

ok canım ben buralardayım ama yarın öbürgün pek gelemem malum işler var dedektiflik yapmam lazım avukat vss görüşmeler yapmam lazım bu kıza ulaşmam lazım

işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya neti açtım kız uyandı şuan kucağımda söyleniyor emzirecem şimdi omuzumu yiyiyor.
buarada sizleri çok özledim zinl, uyutayım yine yazacam:)

aman a ya bu kız bensizyapamıyor
ondan başka bişeyleilgilendiğimde içleniyor ya
şimdizor uyuttum,gece hiç uyumadı zilli
şimdi uysada rahatlasam dedim ama yine uandı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa((

birsen canım babana çok geçmiş olsun.tez zamanda kurtulsun...

canım sen bebişlerine o kadar güzel bakıyorsun ki,bakamıyormuyum diye hiç düşünme
ulen ben bir bebeği zapedemezken sen iki taneyle uğraşıyorsun ve tek başına
seni ayakta alkışlamak lazım:)

hicran ım sana tekrar geçmiş olsun başkada bişey diyemiyorum
sadece allah ım yavrularına,yavrularımıza uzun ömür versin
senin meleğin cennette senibekliyor olacak canım

işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya neti açtım kız uyandı şuan kucağımda söyleniyor emzirecem şimdi omuzumu yiyiyor.
buarada sizleri çok özledim zinl, uyutayım yine yazacam:)

amanda amannn kimleri görüyorum ben yawww süpperr kız özledik seni valla inşallah bi görünüp kaybolmazsın gene

hicran ım sana tekrar geçmiş olsun başkada bişey diyemiyorum
sadece allah ım yavrularına,yavrularımıza uzun ömür versin
senin meleğin cennette senibekliyor olacak canım
sağol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
işte benim minik kızım:sm_cool:

[rl]

aman aman maşallahhha.s.opuyorumnanaktan kız bu büyümüş baya allah nazarlardan saklasın ee tam ısırmalık olmuş bu kızz

ulen bakıyomda ben bol keseden repleri dağıtıyom kimseler bana vermiyo bende alışveriş yapmak istiyom yaaaamafoldumbenkaydirigubbakcemile3

selam kızlar neşe hoşgeldin canım
yarın dr a gidicem orta kulak iltihabına doğru gidiyormuş kulağım fena yanii damla vermişti bakalım işe yaradı mı
yarın giremem büyük ihtimalle çok işim var çooooooook cumartesi misafir gelecek ev pissss yemekte yapılacak pasta neyin yandım ben yandımmm

canım geçmiş olsunn ve allah kolaylık versin sana pasta vss lazımsa yardım ederim ben sana :hulya: pastacıyım ben malummmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…