Aysonu Kizlari 2008

yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime şitt ne öle ev karısı ev hanımısın cnm benimm.......
valla ben hazır yufkadan börek yapamıyom yaaaaaaa:çok üzgünüm:
böle açıyom kaynanam öğretti zaten komsumuz vardı arnavut ondanda görürdüm ama kaynanacığım usta yaptı beni gerçi hala çırağım benn

dırım açtığın konuyu okudunmu kız hala etkisinden kurtulamadım canım bebek çok etkiledi beni tedvi olmayı bile düşünemiyorumgörümcemden süt bile geliyo halini düşünsene süt var bebek yok canım çok zor

okudum gülüm çok zor evet ama sen çık etkiden bakimm anne olacaksın sen şimdi hamiş olsan aklına getircen aca bendede oalcamı diyecen
cenabı hak ona bunu nasip etmiş yaşadı ve bitti birdaha hamiş kalır bizler hep sağlıklı hayırlı istemiyormuyuz cnm ......kızmıyormuyuz illede erkek yada kzı diyenlere hayırlı sağlıklı olsun yeter demiyozmu cnm ........

canım ismimi hatırladınmı anlata bildimmi canım o yüzden hem hoşuma gidiyo kızzzzzzz ev karısııı

cnm ben sabahtan beri çok fenayım hala mide bulantım var başım ağrıyo yaaaaa çok kötyümmmmmmm allahım olayım adet kurtulayım diom yaa

sabah çarşıda işlerim vardı
gelincede annemle konuştum
az sonra tekrar onlara dönücem yarım saat izin sana dediler

kızlaaar bana kızcaksınız ama bişi dicem.. bıktınız benden biliyorum :çok üzgünüm:

..................

Son düzenleme:

sorarım ben o kocana gelinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava:

söyle cnm bıkmayız bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:1hug:

miram ya dün banyo yapıcam aynanın karşısında kendimden korktum. hani anatomi atlaslarında olurya bütün damarları falan görürsün. üst tarafımdaki bütün damarlarım ama hepsiiiii görünüyodu. göğüslerimde, boynumdan koluma doğru heryerdeee

kızlar bu ne şimdi ya... ben değilim ya diye kendimi inandırmışken habire başıma böyle şeyler geliyo.

evet canım hayırlısını istiyorum ama ben nasıl etkisinden kurtulucam bilmiyorum ben çok güzsüzüm bu konulardasenağlama

sorarım ben o kocana gelinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava:

eeeeeeeeee ne yapsın kıssssssssssssss ben üzülüyom diye diyor oda ötekilerden darbe yiyince birde sanal alem pek güvenemiyo işteeeeeee

vurmaaaaaa kocişimeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…