kız cadı canım çekti becerikli seni ben börek ne açamam kız beceremiyorum hazır yufkadan güzel yaparım ama benden de bu kadar ne yapalım kız bi ara o böreklerin tarifini versene denemek isterim ne de olsa ev karısıyım
dırım açtığın konuyu okudunmu kız hala etkisinden kurtulamadım canım bebek çok etkiledi beni tedvi olmayı bile düşünemiyorumgörümcemden süt bile geliyo halini düşünsene süt var bebek yok canım çok zor
yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime şitt ne öle ev karısı ev hanımısın cnm benimm.......
valla ben hazır yufkadan börek yapamıyom yaaaaaaa:çok üzgünüm:
böle açıyom kaynanam öğretti zaten komsumuz vardı arnavut ondanda görürdüm ama kaynanacığım usta yaptı beni gerçi hala çırağım benn
baska konulara da bakıorum dırımcımm evet bugun sayfs cok durgun herkes nerde yawww
fake gıtmedım canım doktora adetın3.gnu test yaptraym ondan sonra dusunurum ama aslında daha cok erken sımdılık su testı yaptrayım da normalse bırkac ay daha denerım oyle gıtmeyı dusunuorum
kızlaaar bana kızcaksınız ama bişi dicem.. bıktınız benden biliyorum :çok üzgünüm:
kızlaaar bana kızcaksınız ama bişi dicem.. bıktınız benden biliyorum :çok üzgünüm:
aaayyy ben okudum fake yaaa nasıl dogum mu oldu yanı basbaya sen bebegı gordunmu mınnacıktır o benım ruyama gırer valla cok korkarımm
Allah kımseye boyle seyler yasatmasın
hep Allaha dua edıorum sonucu benım ıcın uzucu olacaksa ya da hayrlı evladım olmayacaksa hıc hamıle kalmamayı diliyorumm
sabah çarşıda işlerim vardı
gelincede annemle konuştum
az sonra tekrar onlara dönücem yarım saat izin sana dediler
iyi yapmışsın nuraycığım aksamları kocanla takıl tabi ne akdar görüyonki benimkide kıskanıyomu ne çok kaptırıyon sne kk ya diyo kendini ne kadar inanıyorsun güveniyorsun diyo .......üzülme sonra diyo kızlara börek açacam dedimde .........
senağlamasenağlamasenağlama
söyle cnm bıkmayız bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:1hug:
okudum gülüm çok zor evet ama sen çık etkiden bakimm anne olacaksın sen şimdi hamiş olsan aklına getircen aca bendede oalcamı diyecen
cenabı hak ona bunu nasip etmiş yaşadı ve bitti birdaha hamiş kalır bizler hep sağlıklı hayırlı istemiyormuyuz cnm ......kızmıyormuyuz illede erkek yada kzı diyenlere hayırlı sağlıklı olsun yeter demiyozmu cnm ........
ülennnnnnnnnnn çatladım sana daha ne diyeyim msj atsana barımmmmmmm
sorarım ben o kocana gelinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?