ya kusura bakma cnm
hiç iyi değilim hayatımı değiştirecek önemli kararlar aşamasındayım
almişde akşam kulağım diye tutturdu
dr a gidicez buğün
miram ya dün banyo yapıcam aynanın karşısında kendimden korktum. hani anatomi atlaslarında olurya bütün damarları falan görürsün. üst tarafımdaki bütün damarlarım ama hepsiiiii görünüyodu. göğüslerimde, boynumdan koluma doğru heryerdeee
kızlar bu ne şimdi ya... ben değilim ya diye kendimi inandırmışken habire başıma böyle şeyler geliyo.
miram ya dün banyo yapıcam aynanın karşısında kendimden korktum. hani anatomi atlaslarında olurya bütün damarları falan görürsün. üst tarafımdaki bütün damarlarım ama hepsiiiii görünüyodu. göğüslerimde, boynumdan koluma doğru heryerdeee
kızlar bu ne şimdi ya... ben değilim ya diye kendimi inandırmışken habire başıma böyle şeyler geliyo.
yaaaaaaaa neoluyo özelse yazma ama kötü bişeyler yoktur umarum
almişime iyi bakamadınmııııııı kulağım diyooo heeeklava:
cnm büyük ihtimal değerlerin tam düşmedi diye damarların belirginddir
çekil bakıyım o aynanaın önünden ne işin var ordaklava:
ama mira ya bütün belirtiler kaybolmuştu göğüslerim normale dönmüştü damarlar yok olmuştu bulantılar geçmişti o zaman geçmezdi şimdi niye bi daha aynı şeyler oluyo hemde değer düşmüşken.. :çok üzgünüm:
canım gecmıs olsunŞeniz
adetten bole seyler olmaz be guzelim hasta olmayasın sen sakın dikkat et kendinefisfisfis
neymi sorun peki neden boyle birseye kalkısmıslar özürlümü olack dediler de gorumcen bunu tercih ettisenağlama
korkma canım herkesin basına felaket gelcek die birsy yok Allahım saglıklısını hayrlısını versin diye dua etmek lazımm sadece
cok gecmıs olsun canım ınsallah onemlı bısı yoktur almişin
hayrdır seni boyle gormedim hic kotu syler yoktur insallah canım
yoksa isyerini kapatmayı filan mı dusunuorsun iş yok diorsun ya aklıma ilk bu geldi korkutma bizi sorun yok deil miii
nuray canimnaber valla bizim internet bozukdu giremedim bayadir.ne var ne yok hamismisin yoksa???insAllah:dance:cok gecmıs olsun canım ınsallah onemlı bısı yoktur almişin
hayrdır seni boyle gormedim hic kotu syler yoktur insallah canım
yoksa isyerini kapatmayı filan mı dusunuorsun iş yok diorsun ya aklıma ilk bu geldi korkutma bizi sorun yok deil miii
canım bel kemiği oluşmamış diye doktorlar hamilelğin sonlandırılmasına karar verdiler cenabı allah herkezin yardımcısı olur inşallah
aman da nasıl korurmuş kocişiniiiiiiiiiiii
yok kısssssssss nesle olsam daha farklı olurdu en azından heryerim böle ağrırıdı mide bulantısı baş ağrısı var cnm ......ayyyyyyyy başka bir hastalıkmı çıkıyo yaaaa
nuray he cnm tam 12 den vurdunnnnnnn
sorun olmazmı
borçlar üzerime üzerime geliyooo
boğulacam sankisenağlama
kızım senin bu kocan ne duyarsız yaaa
git dr a baktır genemi hamilesin
hamileysende ona göre hareket edersin
yapacağın bişey yoka.s
heeeeeeeeeeeee hamilelüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:dance::dance:
neyim var ondan başka nurya yaa valla kimse kızmasın ama ailemden önce geliyo çok seviyorum hemde çok tam kalbime geldi ok.delisiyim o canına yandığımın vurgunuyum haberi yokksengözlerimebaksanab:teytey::1rolleyes:
yaaaaaaaaaa tabiiiiiiiii adet olacam zaten hamiş olmayom saçları yeni boyadım ilaçlar aldımmmmmmmmmmm ölürüm kahrımdan yaaaaaaaa
oooooooooowwwwwww:1shok:
ne kadar acıkca ve guzel ifade ediorsun
tebrik ederim senisüprizzzzz
Allah mutlulugunu sevgini daim etsin ömür boyu ayırmasın canım
fekolove herşeyin hayırlısı cnm
anlamadığım senin orda ne işin vardı ve niye öyle bir manzarayı gördün
yada buna kim izin verdi:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?