Aysonu Kizlari 2008

yaaaaaaaa yapmaaaaaaaaa cnm benim çok üzüldüm yaaa

akşam oturduk konuştuk kocişle kapatıcaz başka yolu yok
elimizdeki mallarıda sağda solda satmaya çalışıcam borçlarımı kapıycam
işede girerim borçlarımı kapamama kolay olur

yani şu an için hamilelik son iş artık benim içinsenağlama

allah mutluluğunuzu daim etsin
bol bol çocuk nasip etsinnn
anne diye çığırsınlarda
sanada ağızlarına börek tıkamak kalsın:dance:

CADIARZUvay beeeee şairmiyim neyim

inş.gülümmmmmm yaa şuan yaşadıkalrıma bakamısınız göğüs uçlarım kaşınıyo midem bulanıyor başım ağrıyoooooooo kasık ağrım sabah vardı şimdi yokk birde gazz varrrrrr

adet belirtisi işteeeeeee

kızlar bugün bu saysa çokkkkkkkkkk sıkıntılıııııııııııı herkezin bi derdi var yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım hiç sorma insanların düşüncesizliklerinden işte gitmek zorunda kaldım canım acımadılar bana senağlama

ya öyle saçmalıkmı olur
bak dün densizin biri foto koydu gebelik e,ilk ben bakmışım ve anında şikayet ettim .olmaz herkes herşeyi görmemeli:1no2:

ahhhhhhhhhh askım yaaaaaaaa inanmıyorum hayırlısı allahtan tabiki ama alıştın sen böle çalışmaya başka yerde offfffffffffffffffff

getir buraya cancan takılardan alırız gerçi ben:çok üzgünüm:çok bahalı bişeyler alamam bu sıra ama orta halli ne var ne yok topla cnm satarızzzzz

canım hakkında hayırlısı neyse o olur inşşallah allah yadımcın olsun allah başka dert vermesin inşallah canım sıkma canını

sende hayırlısını dile allahtan boşveeeerrrr
bak benim akşam öncü kuvvet lekelenmem geldi.tam yatsıyı kılacaktım hastalanıyom diye bıraktım
sabah tertemiz haddiiin abdes al tekrar dedim gökcen
ilacımda bitti sabah
cumaya gelir kesiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol cnm yaaaaaaa
getiricem gerçi halamlaraın komşuları istedide
size utanırım daha öncede konuştukya senle bu konuyuuu
bakalım yaaaaaaaaaaaa

sağol cnm yaaaaaaa
getiricem gerçi halamlaraın komşuları istedide
size utanırım daha öncede konuştukya senle bu konuyuuu
bakalım yaaaaaaaaaaaa

yaaaaa alla alla ben istiyom sen kızlara satamazsan ben satacam alla alla
dediğim gibi şöle çok pahalı bişeler olmazsa süper olur şubatta bir arkadaşımın doğum günü çok samimi değilim ona göre bi takı ayarla cancan kaçtan başlıyo uygun fiyatalarrrrrrr

allah hepimize hayırlısını versin bende leke meke yok sanki bir iki gün önceden gelse olmaz benim regli

10 dan başlıyo işte 100 e kadar yolu varr
ama pahalı şeyler getirmem ben bide ind. yazıcam fiyatları nakite dönsün diyeeeeeee

eee onun formu nerden alınıyoooooooo zamanı geçmesin sakın
denizlide en düşük puan ne var
kızım ben 33 oldum kafam basmazki çalışsamda:uhm:

kızlar benim pinti patron öğle yemeğini dışarda ısmarlayacakmış bizim gurba
kesin bişey var ya zaman çokkkkkkkkkk az yada hiç yok yada grafiker arkadaş askere gidecek yerine eleman almayıp hadi canlarım siz yaparsınız siz başarırısınız diye nutuk atacak offffffffffffffff gergin bir yemek olacak ben hiç konuşmayım yaniiiiiii..oadamı görünce tüylerim tiken tiken oluyooo

ya o zaten asıl istediğim ama alıcak insan yok
malıyla 50.000 e vercem aslında
ama herkes boş istiyooooo.dolaplarım falan o kadar güzelki yazık olucak
çok emek ve para harcadım aslında
ha beymen e vakko ya girmişin ha buraya aynı yaniii
ama piyasa berbat ve bu iş lüx e giriyoooo

10 dan başlıyo işte 100 e kadar yolu varr
ama pahalı şeyler getirmem ben bide ind. yazıcam fiyatları nakite dönsün diyeeeeeee

tmm sen 10 la 50 ytl arası topla kızlarada satacazzzzzz hicrana aşkımdoğaya neşeye bombommmmm okuyo o alacaz başka yolu yokkkkk

eh patron yanınızdayken yemeğin zamanımı olur hep beraber yer o kalkınca kalkarsınız:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…