Aysonu Kizlari 2008

günaydın hicroşşş kızzz çok güsel olmuşşş vallaaa
mersi canım evet herkes beğendi ama lezzeti çok güzeldi millet hücum etti pastaya hem hafif hem yedikçe yiyesin geliyor dediler herkes 2 dilimden az yemedi allahtan pasta da büyüktü kaydirigubbakcemile3
hicroş neşeye ulaştım cnm ara konuşş
kız şunun cep nosunu gene kaybettim ben ya kız telefonla oynarken rehberimi silmiş gene allahtan senin nnu ezbere biliyom tuba ile nerdeyse aynı ya ver şunun cebinide arayayım
ben pastayı 2 veya 3 katlı yapmayı dusunuyorum pembe bişe olacak bi de gelinlik giydrcem peri kızı gibi olcas biszemuszemus
ohh giydir giydir çok güzel olur partiniz inşallah keşke yakın olaydık ne güzel olurdu
kerem ben10 mi sevio
kocam da bayılıokaydirigubbakcemile

bugun hıc ıs yok net cafede gıbıyım
ama yazan yok:mymeka:
evet kerem efendi feci ben10 hyranı aslında ben pek tasvip etmiyom ama seyrediyor işte anası babası da engel olamıyor ence çocuk için iyi değil o çizgifilm çok şiddet dolu bence ve korkutuvu ben 1 kez merak ettim bakiim dedim 5 dk hiç hoşlanmadım açıkçası
boll resim beklioruzz kuşum alişe mama yapmaya gidecem gitmeden yazam dedimm

neşe iyi ama evde net yokmuş daha doğrusu pc yokmuş...gelemiyor ama annemdeyim yaa bana gelecek kuzummm
hmm pc ykmuş ölemi unutmada nosunu mesaj at bana barii kız aklımdayken arayam şimcik onu bide nezaman gelcez gün belirlimi kız özledim valla hee anana nasıl gelcezonuda telde konuşuruz tarif edersin bizim araba gene çalışmıyor malum artık miyadı doldu masrafıda fazla olduğu için eşim bekletiyor şimdilik bakalım nasıl olcek

çek fotoları çek merakta koma bizi

kuşum geldimmm kerem10 sevio ne beee

kısmetse hicrannnn ali ile ömeri görecekkk bebek gezmesi yaniii

bizde çok güsel dişbudayı panlıyossssssss

evet anam görecek nasipse inşallah uzun sürdü ama geç olsunda güç olmasın opuyorumnanaktan tubada istiyor bakalım sınavı vss olmaz ise onuda getiricem kabul ederseniz tabeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız nolcek benim anam üstler altlar çıksın öle yapalım demişti biz doğum günüyle birleştirdik önce mevlüt okundu bizde buğday karışımı yenildi çaylar vss arkasından da pasta kesildi poğaça börek kek vss yenildi doğum günü devam edildi çok güzel oldu valla hem dua hem pasta sağlığına dua edildi bence çok hoş oldu

günaydın sabah sabah kaynatıyorsunuz bakıyorum
hicran kız çok marifetlisin pastada çok yemelik görünüyor vallaaa:))

nuraycım meyra 1 yaşında oldu mu beeeee zaman ne çabuk geçiyor yavss
sağol bacım o senin güzelliğin yapıyoz bişiiler işte bi heves benimki hoşuma gidiyor öle şeyler yapmak hatta dün 3 yaşındaki yeğenimin 4.yaş günü için mayıs 14 e sipariş aldımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anlaşma yaptık ben hediye yerine pasta yapıcam bundan böle herkesekaydirigubbakcemile3
vallahı oyle canım yaa
ama ahsen bile 7ayı gecmıs baksana:))
hicrosun bu konuda istidadı var zatizemuszemus
ceylinin pastası da cok guseldialkisalkisalkis
evet ya değilmi ceylinin pastası çok hoştu ben kendim bile beğendimm kaydirigubbakcemile3

hoş fikir yap yap bakalım güzel olur valla ben bikaç fikrim vardı yapamadım oda bidahaki yıla nasipse inşallah kaydirigubbakcemile3

sağol aslıcım valla yatık bişiiler işte.bu arada bizim burayamı gelceksiniz kısmet olursa süper olur valla gel anam gel bende beykentte oturuyom esenle yakınız birbirimize ama 1 kez görüşebildik hanfendü ileekaydirigubbakcemile3 sen gelde çocuklarda birlikte oynarlr ne güzel kızz

hadi hayırlısı bakalım nasıl olacak sonuç inşallah hakkınızda hayırlısı olur

ilkinden daha kolay demişsin sevindim canım e tabii duygusallık mecburen oluyor hem bekledin hem kauştun hem kucakladın vss annelik heyecanı yeniden sardı bünyeyi ama çok şükür avladına sağ salim kavuşmuşsun

hicroşş nedemekk kızında gelsinn aşk olsunn

annem çok merkezii ika form istanbula çok yakın cnm

tlf özelden msj atıyom

cnm benim bu sonuca göre ameliyatlık bi durum yok gibi ama nuray dediki ileri hareketlilik yüzde 90 olması gerek dedi....
yarın doktor ne diyecek bakalım

banada ameliyata gerek yok gibi geldi ama belki takviye ilaç vss yaparlar inşallah herşey iyi olur bide şu keçi boynuzu kürünü yapsa ve bi vitamin vardı cenzim Q10 diye onun erkekler açısında çok önemi varmı diye sölüyordıd birkaç kezizlemiştim tv e bakalı dredyecek miraya

pek bıse anlamadım kusum unutmusum ya cok uzun zaman oldu bu ıslerı bırakalı
ama hareketlı sayısı 13mılyon ıse az bence..
dedigm gibi tam anlayamadım ins amlyt gerekmeza.s.

eeee kimse tahlil sonucumuzu tınlamamış:)he he

nuray cnm alıştınmı işe bir pazar gelicem nazilliye sen biraz alış ortama

benimde tek dileğim 2010 mutlu huzurlu gelsin

buyur gel kusum memnun olurum:lepi:

işim iyi gidiyor şimdilik bir sorun yok alısıyorum cnm

Son düzenleme:

saol bacım cok gusel cevaplamıssın sorumu:hulya:
senin agzın iyi laf yapiii zatikaydirigubbakcemile3

yok cnm ya ne baslaması sadece hamıle haberı alınca ozenıyorum o kadar.yoksa cok kararsızım belkı hıc yapmam ya tek cocuk cok avantajlı maddi acıdan..
bakalım hakkımızda hayırlısı yaa Allah bilirvereliniortak

evet teyzesı prensesim abla oluyorrzemuszemussüprizzzzzhihoyyytalkisalkisalkis:hooray:

kocama didim ananları dgunune cagıralım mı dıye
kım gelcek bir dgunu icin dedi
haklı aslında nerde onlarda o incelik:mymeka:
cok sinir oldum burda kimsemiz yok dgunu yapasım bile yok yaaa hevesim kursagımda kaldııııııakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…