mersi canım evet herkes beğendi ama lezzeti çok güzeldi millet hücum etti pastaya hem hafif hem yedikçe yiyesin geliyor dediler herkes 2 dilimden az yemedi allahtan pasta da büyüktü kaydirigubbakcemile3günaydın hicroşşş kızzz çok güsel olmuşşş vallaaa
kız şunun cep nosunu gene kaybettim ben ya kız telefonla oynarken rehberimi silmiş gene allahtan senin nnu ezbere biliyom tuba ile nerdeyse aynı ya ver şunun cebinide arayayımhicroş neşeye ulaştım cnm ara konuşş
ohh giydir giydir çok güzel olur partiniz inşallah keşke yakın olaydık ne güzel olurduben pastayı 2 veya 3 katlı yapmayı dusunuyorum pembe bişe olacak bi de gelinlik giydrcem peri kızı gibi olcas biszemuszemus
evet kerem efendi feci ben10 hyranı aslında ben pek tasvip etmiyom ama seyrediyor işte anası babası da engel olamıyor ence çocuk için iyi değil o çizgifilm çok şiddet dolu bence ve korkutuvu ben 1 kez merak ettim bakiim dedim 5 dk hiç hoşlanmadım açıkçasıkerem ben10 mi sevio
kocam da bayılıokaydirigubbakcemile
bugun hıc ıs yok net cafede gıbıyım
ama yazan yok:mymeka:
hmm pc ykmuş ölemi unutmada nosunu mesaj at bana barii kız aklımdayken arayam şimcik onu bide nezaman gelcez gün belirlimi kız özledim valla hee anana nasıl gelcezonuda telde konuşuruz tarif edersin bizim araba gene çalışmıyor malum artık miyadı doldu masrafıda fazla olduğu için eşim bekletiyor şimdilik bakalım nasıl olcekboll resim beklioruzz kuşum alişe mama yapmaya gidecem gitmeden yazam dedimm
neşe iyi ama evde net yokmuş daha doğrusu pc yokmuş...gelemiyor ama annemdeyim yaa bana gelecek kuzummm
yaaa ne gusel bak gene kıskandım işte:mymeka:demek bulusuosunuz:gitme:
kızı kocaman olmustur yaa dogumda girmişti daha da girmedi goremedik bilge su hanımları
bol foto cekerim kusum
ilk d gunumuz oldugu icin ozel olsun istiyorum
benim 1.dogumgunumdden asagı kalmasınkaydirigubbakcemile2
kuşum geldimmm kerem10 sevio ne beee
kısmetse hicrannnn ali ile ömeri görecekkk bebek gezmesi yaniii
bizde çok güsel dişbudayı panlıyossssssss
oo ben de esen nirde diodum gelmiş nbr canım ahsen nasıl
ben10 var ya cızgı fılm kahramanı
pastanın ustunde ben10 kerem yazıo
diş budayı mı kaldı kuşum 8.5aylık oldunu nirdeyse
ne zaman yapcaksın
neler planlıosun bakim orjinal fikir varsa calabilirüm:kaydirigubbakcemile5
sağol bacım o senin güzelliğin yapıyoz bişiiler işte bi heves benimki hoşuma gidiyor öle şeyler yapmak hatta dün 3 yaşındaki yeğenimin 4.yaş günü için mayıs 14 e sipariş aldımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anlaşma yaptık ben hediye yerine pasta yapıcam bundan böle herkesekaydirigubbakcemile3günaydın sabah sabah kaynatıyorsunuz bakıyorum
hicran kız çok marifetlisin pastada çok yemelik görünüyor vallaaa:))
nuraycım meyra 1 yaşında oldu mu beeeee zaman ne çabuk geçiyor yavss
evet ya değilmi ceylinin pastası çok hoştu ben kendim bile beğendimm kaydirigubbakcemile3vallahı oyle canım yaa
ama ahsen bile 7ayı gecmıs baksana:))
hicrosun bu konuda istidadı var zatizemuszemus
ceylinin pastası da cok guseldialkisalkisalkis
kuşummm alişin 3-4 dişleri geliyooo ömerde bi beyaz bişi görünüyoo kayıp oluyorr
ama 2010 da yapacammm yeni yılın ikinci haftasıı gibiii
orjin fikirler var poster yaptıracağımmmm kapıya asacam diş buday partimeze hoş geldiniz yazacaklar....tabi ali ile ömerin resmi varr
kırmızı papyon beyaz gömlek aldım....şeker yapacaktım vazgeçtim işteee aman ne bilim yapacam bişilerr
ceylinin saclar baya uzamıs yaa masallah
sağol aslıcım valla yatık bişiiler işte.bu arada bizim burayamı gelceksiniz kısmet olursa süper olur valla gel anam gel bende beykentte oturuyom esenle yakınız birbirimize ama 1 kez görüşebildik hanfendü ileekaydirigubbakcemile3 sen gelde çocuklarda birlikte oynarlr ne güzel kızzben aslıyım canımcım bende isim degiştirdim. canım Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.resimlerinizi bekliyoruz.
Nuraycımm hayırlı olsun canım işine başladın evinizide satmışsınız hayatınızda herşey böyle güzel ve yolunda gider inşlah. işine de alışmışsın çok sevindim nazilliye geldigimde mutlaka görüşecegiz ona göre.
Hicrancımm ellerine saglık pasta süper olmuş yegeninde dogum gününü kutluyorum saglıklı nice uzun seneler geçirmesini dilerim.
Dırımm, Esen nasılsınızz kuzular nasıl inşlah iyilerdir.birde kızlar size bir haberim var belki daha önce bahsetmişimdir belki ama daha sonuç belli olmadı bizde avrupa yakasına taşınacak gibiyiz büyükçekmece,beylikdüzü taraflarına yılbaşından önce belli olacak diyorlar ama bakalım ne zaman.
esencim belli degil canım öyle bir durum var ama daha belli degil dedigim gibi bir iki hafta içinde belli olacak siz nerde oturuyordunuz eger olursa ben özür durumundan tayin isteyebilirimde bakarsın yakınsa sizin okulda açık varsa geleyim hemen yerimseniben
resimde ekleyemiyorum
birsenin msn sine bi foto yollayam birsen koyar burya
tamam len yazarık hikayeyi
tam 38 haftalıktım annem yeni gelmişti yanıma ve kontol günüm ertesi gündü doktor sezercik i,çin gün verecekti o gece benim baya bi kasılmam oldu ara ara oluyodu ama o gece çok sıklaşmıştı ve canımı çok yakıyodu bıçaklar saplanıyodu aşağı doğru baskı vardı sabahı zor ettim hiç uyumadım gece sabah doktora gittik muayene etti nasılsın dedi bende çok kasılmam var dedim canımı yakıyo dedimbaktı karnıma karnın çok setr dedi ne zamandeı böle dedi dün geceden beri çok kasılma var dedimevet dedi baya sert karnın dedi istersen bu gece alalım ameliyata dedi anaaam şok oldum yarın olsa olmazmı dedim tamam dedi gece çok kasılma olursa ara beni dedi tamam dedim yarın sabah 9da gel yatışını yap dedi ben o gece yine uyuyamadım tabe heyecandan oğluşumda çıkacağını anlayınca o gece çok rahattı sababahı zor ettim yine heyecan korku acaba her şey yolunda gidecelmi diye
ertesi sabah erkenden kalktık gitik hastaneye doktor geldi saat 12 alıcam seni dedi neyse girdik ameliyata kızım kaynanamdaydı bi yandanda aklım onda duracakmı acaba diye genel anesteziyle sezercik oldum ameliyattan çıktım aılırken ağlayarak ayıldım hıkıra hıkıra ağliim bi yanda karnım aciii ama elimde olmadan ağlıyorum bebeğim nasıl diyorum anneme çok iyi dedi ama ben görmede rahat edemem dedim birazdan getşrecekler dedi hemşire sen ağlama diyo sakin oldiyo sonra buse gel yanıma bebeği görünce hemen geldi karnıma tuttu anne bebek nerde dedi onun o meraklı gözlerini görünce yine başladım ben ağlamaya anneme dedim buseyi çıkarın odadan busede ağlıyo bende senağlamasenağlamasenağlama
çok duygusal anlardı benim için buse ağlar ben ağlarım anam ağlar biz biribrine karıştık
iki gün kaldım hastanede ameliyat hemen hemen aynı geçti benim için hatta daha kolyadı diyebilirim gaz problemimiz oldu işte wc ye çıktıktan sonra rahatladım
ve taburcu oldum evime döndüm kızımla oğlumla çok şükür sorunsuz atlattık doğum olayınıda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
işte böleeeee ahan sağa hikaye kız beğendinmi
[/URL][/IMG]
tatoşun oğluuuuu
eeee kimse tahlil sonucumuzu tınlamamış:)he he
nuray cnm alıştınmı işe bir pazar gelicem nazilliye sen biraz alış ortama
benimde tek dileğim 2010 mutlu huzurlu gelsin
cnm benim bu sonuca göre ameliyatlık bi durum yok gibi ama nuray dediki ileri hareketlilik yüzde 90 olması gerek dedi....
yarın doktor ne diyecek bakalım
hicroşş nedemekk kızında gelsinn aşk olsunn
annem çok merkezii ika form istanbula çok yakın cnm
tlf özelden msj atıyom
yolladım cnm
aldım bacım konuşuyom şu an
işte sonuç kağıtta gördüğüm gb yazıyorum
sperm hazırlama öncesi sperm hazırlama sonrası
hacim[ml] 5 0,5
hareketlilik %37 %99
sayım/ml 55.000.000 27.500.000
total sayım 275.000.000 13.750.000
total hareketlilik 101.750.000
gönderilen hacim(ml) 0,5
gönderilen hareketli spermatazoa /0,5 ml 13.612.500
eeee kimse tahlil sonucumuzu tınlamamış:)he he
nuray cnm alıştınmı işe bir pazar gelicem nazilliye sen biraz alış ortama
benimde tek dileğim 2010 mutlu huzurlu gelsin
60 didim uleynnnkaydirigubbakcemile2cnm benim bu sonuca göre ameliyatlık bi durum yok gibi ama nuray dediki ileri hareketlilik yüzde 90 olması gerek dedi....
yarın doktor ne diyecek bakalım
amanda aman prensesimiz 1.yaşınımı kutlayacak nuraycım artık fotoları koyarsın buraya yada face görürüz.
2.çocuk mocuk demişsin ne iş yapmaya mı karar verdin bacım hayırlısı bakalım kız işe başladın ne iş yoksa sadece düşüncemi söle bakem .
soruna gelince canım valla aslında insanın yüreğinde sevgiye yer çok evlat sevgisi bi başka biliyorsun hayatında hiç bişey evlada verilen değerle sevgi ile ölçülemez karşılaştırılamaz evlatlar arasndaki sevgide aynı ama bi farklılık ilk göz ağrısı ve sonraki çocuk oluyor sadece ve herzaman küçük çocuğun daha korunmaya kollanmaya muhtaç oluyor o kadar mesela ben 14 yıl aradan sonra 2. kez anne oldum eee ara verincede tabii başlarda sanki ceylin ile yeniden anne olmuş değilde ilk kez anne olmuş gibi hissettim ama sonra geçti tabii bu hiss alıştım çünki tuba doğduğunda yaş olarakta küçüktüm 19 umda tubayı kucakladım ocak 17 de 19 uma girdim şubat 18 de tuba dünyaya geldi çocuk tum anlamadım pek bide annem herşeyime koşardı ozaman internet yokt tabii dr larda bu kadar bilinçli ve ilgili değildiaçıkçaı yani benimki öle herşeyi sölemez liste vermez bilgi kısıtlıydı anlayacağın ben kitaplardan faydalanırdım ama yaşın verdiği de bi cahillik vardı kesin şimdi daha bilinçliyim herşeyi idrak etmek daha kolay bilgiye ulaşmakta kolay oldu .
ama annelik ve evlat sevgisinde farklılık oldumu dersen olmadı tuba da hala benim küçük bebeğim boşuna dememişler evlat 50 yaşındada olsa anasının babasını küçük bebeği dir diye :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 ama şu da varki her çocukta farklı deneyimler yaşıyorsun erkek evlat kız evlatta farklı oluyor bide ama sevgi hep yeterli ve aynı oluyor orası kesinnkaydirigubbakcemile5:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?