Aysonu Kizlari 2008

aslıcım insanın hava almaya da ihtyacı var yaa evden cıkmamak da pek cozum deil aslında
dısardan hasta bırı gelince de aynı sey oluyor:sinifsinif:

ben annamannnn hanı oglanın fotosu hanı dogum hıkayesı yaa
nasıldı sezryan 2.daha kolay dıolar dogru mu
epıdural mı oldu

tamam len yazarık hikayeyi

tam 38 haftalıktım annem yeni gelmişti yanıma ve kontol günüm ertesi gündü doktor sezercik i,çin gün verecekti o gece benim baya bi kasılmam oldu ara ara oluyodu ama o gece çok sıklaşmıştı ve canımı çok yakıyodu bıçaklar saplanıyodu aşağı doğru baskı vardı sabahı zor ettim hiç uyumadım gece sabah doktora gittik muayene etti nasılsın dedi bende çok kasılmam var dedim canımı yakıyo dedimbaktı karnıma karnın çok setr dedi ne zamandeı böle dedi dün geceden beri çok kasılma var dedimevet dedi baya sert karnın dedi istersen bu gece alalım ameliyata dedi anaaam şok oldum yarın olsa olmazmı dedim tamam dedi gece çok kasılma olursa ara beni dedi tamam dedim yarın sabah 9da gel yatışını yap dedi ben o gece yine uyuyamadım tabe heyecandan oğluşumda çıkacağını anlayınca o gece çok rahattı sababahı zor ettim yine heyecan korku acaba her şey yolunda gidecelmi diye
ertesi sabah erkenden kalktık gitik hastaneye doktor geldi saat 12 alıcam seni dedi neyse girdik ameliyata kızım kaynanamdaydı bi yandanda aklım onda duracakmı acaba diye genel anesteziyle sezercik oldum ameliyattan çıktım aılırken ağlayarak ayıldım hıkıra hıkıra ağliim bi yanda karnım aciii ama elimde olmadan ağlıyorum bebeğim nasıl diyorum anneme çok iyi dedi ama ben görmede rahat edemem dedim birazdan getşrecekler dedi hemşire sen ağlama diyo sakin oldiyo sonra buse gel yanıma bebeği görünce hemen geldi karnıma tuttu anne bebek nerde dedi onun o meraklı gözlerini görünce yine başladım ben ağlamaya anneme dedim buseyi çıkarın odadan busede ağlıyo bende senağlamasenağlamasenağlama
çok duygusal anlardı benim için buse ağlar ben ağlarım anam ağlar biz biribrine karıştık
iki gün kaldım hastanede ameliyat hemen hemen aynı geçti benim için hatta daha kolyadı diyebilirim gaz problemimiz oldu işte wc ye çıktıktan sonra rahatladım
ve taburcu oldum evime döndüm kızımla oğlumla çok şükür sorunsuz atlattık doğum olayınıda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
işte böleeeee ahan sağa hikaye kız beğendinmi

senağlamasenağlama

masallah bebişe cok tatlıymıs
o da renkli gozlu sanırım buse gibi
begendim tabi mannak seni
duygulandım:gitme:

zor ama cok cok guzel bişe ya dogum:gitme:
valla bi dene daha dogurasım var utanmaz benakannehir

geldim yaaa çok sıkıldım annem yok kocam yokkk

pöfffff.....

gökçen aradı kocişi ameliyat olacaktı bende yıkamalı test yaptırmdan olmayın dedim
onlarda yıkamalı test yapmış
işlem öncesi yüzde .... işlem sonrası %99 olmuşş 99 dan daha düşükken
işlem öncesi sayı 55 bin iken işlem sonrası 27 binmiş
böle bir rakamda normall yolla olması gerekmiyormu
gerçi net bilgileri resmini çekip yollayacak
tuhh hemen yapsa hazır sen buradayken

bence yıkanmış 27 binse ameliyat olmasına bile gerek yok nasıl ameliyat demişler

sıte benı atmıs yıne
kusum 27bın deıl mılyondur o
sayı ıyı olabılır ama hareket ve morfolojı de cok onemlı
ileri hareket en az yuzde 60 filan olmalı diye biliyorum

kuşum memlekete giderken sizleride alayım birlikte gidelim oo ali ile ömerimde sevmezmi çimenlikte top peşinde koştururlar.

aslıcım insanın hava almaya da ihtyacı var yaa evden cıkmamak da pek cozum deil aslında
dısardan hasta bırı gelince de aynı sey oluyor:sinifsinif:

haklısın canım bizde zaten babamızı aradık beni bekleyin dedi birlikte gideriz dedi tamam demiştim ama vazgeçtim zaten gün geçti gitti şimdide gitmenin bir anlamı yok.
bizde ogluşumla yattık yeni kalktım benide yanından kaldırmadı çok uyumuşumm.

kızlar sayfa açık kalmıştı yazdım gönderdim geçmişi okudumm Fatoşş ne güzel yazmışsın canım tekrar ömürlü olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin maşallah ogluna.

masallah bebişe cok tatlıymıs
o da renkli gozlu sanırım buse gibi
begendim tabi mannak seni
duygulandım:gitme:

zor ama cok cok guzel bişe ya dogum:gitme:
valla bi dene daha dogurasım var utanmaz benakannehir
sağol canım
evet sanırım od renkli gözlü yani şimdilik öle ama değişirmi bilmim kız

lenn ne var utanacak yap tabe bi tane daha meyraya kardeş ne güzel olur şimdi değil tabe ilerde o kardeşsiz kalmasın ilerde yanlız kalmasın demiş ama
sen yaparsın yaparsın

sağol canım teşekkür ederim
vallaha bi elimde bebek uyuyodu kucağımda bi elle yazmaya çalıştım hatalar vardı emme idare edi verin gacılar bi yandanda buse yanımda kuduruyodu tabe o çatlağı unutmak mümkünmü:roflol::roflol:

işte sonuç kağıtta gördüğüm gb yazıyorum

sperm hazırlama öncesi sperm hazırlama sonrası

hacim[ml] 5 0,5
hareketlilik %37 %99
sayım/ml 55.000.000 27.500.000
total sayım 275.000.000 13.750.000
total hareketlilik 101.750.000

gönderilen hacim(ml) 0,5
gönderilen hareketli spermatazoa /0,5 ml 13.612.500

işte kızlar yazdım sonuç bu yarın üroloji ile rand. vardı kocişin ameliyat için gün belirlenecekti
onada gösterecek gerek görülmüyosa olmayacak hafta içide kadın doğuma gidicez belki ilaç takviyesi verir
offff bilmiyorum

eeee kimse tahlil sonucumuzu tınlamamış:)he he

nuray cnm alıştınmı işe bir pazar gelicem nazilliye sen biraz alış ortama

benimde tek dileğim 2010 mutlu huzurlu gelsin

cnm benim bu sonuca göre ameliyatlık bi durum yok gibi ama nuray dediki ileri hareketlilik yüzde 90 olması gerek dedi....
yarın doktor ne diyecek bakalım

selam kızlar ben geldimm

bugün tubanın toplantısı vardı okulda 12 de gittim 4 te eve geldim yemek faslı vss derken bu saat oldu gene bide migren tuttu sabah kahvaltıyı edemedim fazla iki lokma yiyip çıktım tabii oda da toplantı uzadı öğretmenler girdi çıktı arada beklemeler oldu 15-20 dk öle olunca aç kaldım tabii dışarıda çıkamadım migren tuttu işte gene ama çok şükür iyiyim şimdi ee sizler naptınız bakim bi geçmişe

amanda aman prensesimiz 1.yaşınımı kutlayacak nuraycım artık fotoları koyarsın buraya yada face görürüz.

2.çocuk mocuk demişsin ne iş yapmaya mı karar verdin bacım hayırlısı bakalım kız işe başladın ne iş yoksa sadece düşüncemi söle bakem .

soruna gelince canım valla aslında insanın yüreğinde sevgiye yer çok evlat sevgisi bi başka biliyorsun hayatında hiç bişey evlada verilen değerle sevgi ile ölçülemez karşılaştırılamaz evlatlar arasndaki sevgide aynı ama bi farklılık ilk göz ağrısı ve sonraki çocuk oluyor sadece ve herzaman küçük çocuğun daha korunmaya kollanmaya muhtaç oluyor o kadar mesela ben 14 yıl aradan sonra 2. kez anne oldum eee ara verincede tabii başlarda sanki ceylin ile yeniden anne olmuş değilde ilk kez anne olmuş gibi hissettim ama sonra geçti tabii bu hiss alıştım çünki tuba doğduğunda yaş olarakta küçüktüm 19 umda tubayı kucakladım ocak 17 de 19 uma girdim şubat 18 de tuba dünyaya geldi çocuk tum anlamadım pek bide annem herşeyime koşardı ozaman internet yokt tabii dr larda bu kadar bilinçli ve ilgili değildiaçıkçaı yani benimki öle herşeyi sölemez liste vermez bilgi kısıtlıydı anlayacağın ben kitaplardan faydalanırdım ama yaşın verdiği de bi cahillik vardı kesin şimdi daha bilinçliyim herşeyi idrak etmek daha kolay bilgiye ulaşmakta kolay oldu .
ama annelik ve evlat sevgisinde farklılık oldumu dersen olmadı tuba da hala benim küçük bebeğim boşuna dememişler evlat 50 yaşındada olsa anasının babasını küçük bebeği dir diye :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 ama şu da varki her çocukta farklı deneyimler yaşıyorsun erkek evlat kız evlatta farklı oluyor bide ama sevgi hep yeterli ve aynı oluyor orası kesinnkaydirigubbakcemile5:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…