Aysonu Kizlari 2008

hadi kolay gelsin canım inşallah kür işe yarar .
ve ohh sefanız olsun gidin anacım gezim ama anlayamadım neden kazakistan geçmişede bakamadım ama anlatırsın bi yol kaydirigubbakcemile5

allah kolaylık versin bacım .sen gene üstesinden geliyon bi şekilde becerikli karusun maşallah .ben olsam kafayı yerdim ulen ben ceylinle tubaya zor yetişiyom tuba genede arada yardımcı oluyor ama lafff çok az yanii derslerde var malum bende üstüne gidemiyom öle pek baktırma için arada istiyom işte yardımı anan var en azından da yardım eli uzanıyor allah başımızdan eksik etmesin analarımızı:Saruboceq::Saruboceq: benim anamın pek yardımı olmuyor bana şuan ama tubada çook yardımı olmuştu zaten benden çok o annelik etti tubaya ben aha kör cahıl bi kızdımlaelaelaelaelae

valla cnm annelerimizi eksik etmesin rabbim ama annem gece hiçbişeye karışmıyor
eğer siniri bozuk uyumadıysa kalkar gelir...
gece ben eşimle halletmeye çalışıyorum
ama en çokda gece uykusu lazım insana
bide annem gündüz ikisini aynı anda idare etmiyor
bazen delleniyorum ..ben evdeyken hizmetcim yok diorum
ama işte....burada tek avantaj işte ev işi yüküm .çok yok
neyse saltanat bitiyor 15 gün sonra evdeyim heheh

miracım kazakistaa gidiyorsun demek vay canına o da nerden cıktı iyi yolculuklar şimdiden:))
hicros oh donanmışsınız masallah
biz de pazar aydın forumdaydık wenice indirim yapmıs hem de yuzde 70 inanamadım fiyatlara bişeyler aldık ama tekrar gidecegim bidaha denk gelmez sezon sonu diye elden cıkarıyorlarmıs subatta bahar sezonu gelyormus

dırım kuşum cok gozel cıkmıssın her zamanki gibizemuszemus

selam millet nevar ne yok ben bugün gene kuzenin tüp bebek olayı ile ilgili dışardaydım tüm gün eve akşam 7 de geldik yemekti vss bu saat oldu gözlerim acıyo yorgunluktan ceylini bile zor doyurdum .teyzoşu baktı ona bugün usluda durmuş kuşum teyzesini üzmemiş.yarın ev temizliği yapıcam perşembe gene hastane yolları dar bize rahim film çekilecek kıza bende gidicem beraber hayırlısıyla şu iş bitse şu prosedürler bende o kıcaz da rahat etsede evimde rahat rahat otursam =(

sağol canımcım.sizde donanmışsıznı ohh indirim iyi olmuş arada böle şeyleri kaçırmamak lazım tabii işe yarar bişiiler çıkıyor

benim bugun baya yogundu hicroscum
ara sira geldim gittim kimse yoktu
dirim garusu da face takiliiiinaniknanik

nasıl işine alıştınmı rahatmısın meyra nasıl alıştımı yokluğuna huysuzluk ediyomu ananesine
dırım kuşu anca face paklıyorbayanssulusmilebayanssulusmile

bende yarın gene bizim rizeden gelen kuzen için latife gidicez rahim filmi çekilecek bide fiyat konusunu konuşucaz tam olarak bakalım ne diyecekler normalde 6.000 dediler ama bizimkiler rapor çıkaracaklar 1 haftaya kalmaz çıkarmış rapor onla bakalım ne fiyat verecekler bize bide bunların maddi durumu pek iyi değil ya son şansları durumun vehametini bi kez daha ayrıntılı konuşalımda nasıl bir yol izlenecek iyice konuşalım diyoz allah nasip kısmet ederse bu ay başlanıyor tüp bebeğe rabbim nasip ederse bebek gelecek inşallah sülaleye

nuray kız bizim bu kuzenin eşi yumurta rezervi azalmış tüp bebekte 6 tane yumurta alabilmişler ancak bide fsh yüksek çıkıyormuş ne yeniyordu bu fsh normale dönsün diye unutmuşum bide bu kuzenin sperm olayı 300 000 miş hareketlilik oranı vss bilmiyom raporu okadar incelemedim ama keçi boynuzu başlattım kendüsüne eşim sölediona tabii =)) ben bayana sölüyom oda kuzenine =))
bide susam vardı bal içine konuyordu o sperm içinmiydi hareketlilik içinmi neydi kız unuttum herşeyi valla

nasıl işine alıştınmı rahatmısın meyra nasıl alıştımı yokluğuna huysuzluk ediyomu ananesine
dırım kuşu anca face paklıyorbayanssulusmilebayanssulusmile

evet cnm alistim isim iyi cok yogun dilim bazen sıkısıyoruz ama genelde rahatım

meyranın keyfi yerinde beni hic aramıo valla nankör cocukbilmiyorumkismileboshayallersmile

fsh dusurmek ıcın bişe bimiorum ben kusum o yumurta rezervını gosteren bıse
sanırım onun caresı yok

300bin sperm de cok cok az hatta yok gibi bişey ne yese fayda etmez ona
tek care tup bebek gibi gozukuyor
Allah yardımcıları olsun

evet sperm olayı çok çok az bakalım artık .
zaten tüp bebek yapacaklar mecburen canım daha öncede 2 tüp bebek bir aşılama yapılmış ama bir tüp bebek iptal olmuş embriyolar döllenmemiş diğerindede 2 tane tam oluşmmamış demişler ama transfer etmişler oda tutmamış haliyle
ben bitkisel yöntemleride yanından kullansalar nolur diye düşündümde hani bi yardımı olur belki dedim .micro yapacaklar zaten latif öle dedi birsoşa da öle yapılmıştı ya bakalım hayırlısı inşallah sonuç pozitif olur

ya nie bastan micro yapmamislar yazik gunah deilmi paralarina ve umutlarina hayret yahuuu

trabzonda yapmışlar ya ordaki dr lar resmen saçmalamışlar kadının düşükleri var mesela coraspibn vermişler sadece iğne vermek akıllarına gelmemişmi nedir 4 düşük yapmış bu kadı yahu insan sadece coraspin verirmi nebiliim mesela bana crinone jel vermişlerdi rahipden progestanla desteklemişlerdi 9 ay iğne yemiştim ulen tüp bebek yapıyo bu kadın bisürü para döküyo tedbir alsana işte böyle dr larda var yani sadece folbiol vermiş coraspin vermiş ağızdan progestan almış birinde sadece fsh yüksek yumrta zaten az ve kalitesiz hep sağlıklı olması için bi destek ilç verlmemiş anlamadım bende yahuu ama inşallah bu defa herşey yolunda giderde hamile kalır kadıncaz valla çok üzülüyor zaten 37 ye giricekmiş yaşta gidiyor inşallah budefa rabbim yüzlerine güler

ayy uzuldum valla
epey de yasi varmis ya
iste her konuda sans faktoru cok onemli doktorun iyisine dusememis o bence
insallah bu kez emeline ulasir

günaydın kızlar:)

canım enın iiki ben bir taneyle uyumayı çok amaçok özledim..senın durum çok daha zor..allah yardım etsin.şöyle 24 saat uyusam sessiz bir yerde diyorum sabah 6 da ayaktayım akşam 9 a kadar...yemeği oyunu...gezmek ne mümkün arkadaşa gidecez bebek görmeye diyorum götürmem kızı.eşimdxe niye diyor rahat dirlik vermez diyorum gülüyor...allahdan kocan yardımcı canım ...az kaldı desem bu böyle yaz sonuna kadar gider sanırım....

benı faceye sokmakla kötü ettiniz kızlaarr:))))))))) hep orada açık bilgisayarım:))) bana ulaşmak isterseniz facedeyim hihihihihih:)))

merhaba kızlar ülen beni dün facede kim gördü ben dünden sabahtan beri hiçbirşekilde nete girmedim
giremedim çünki babam neti kapattırdı kardeşim okulda diye
sinirden kudurdum 3g yi sorduk oda çok para offf anlayacağız ben 18 ocağa kadar yokum
şuan bi akrabamızın kızı ile internet cafeye geldim...aytunç delirdi ...kzıım kafayımı yedin diyoo ama ne yapim yaa kk sız duramam birdaha ne zaman gelirim bilmiyorum..
çok öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…