merhaba kızlar ülen beni dün facede kim gördü ben dünden sabahtan beri hiçbirşekilde nete girmedim
giremedim çünki babam neti kapattırdı kardeşim okulda diye
sinirden kudurdum 3g yi sorduk oda çok para offf anlayacağız ben 18 ocağa kadar yokum
şuan bi akrabamızın kızı ile internet cafeye geldim...aytunç delirdi ...kzıım kafayımı yedin diyoo ama ne yapim yaa kk sız duramam birdaha ne zaman gelirim bilmiyorum..
çok öptüm sizleri
kızlar kolumu kırdımmm merdivende ayağım takıldı üstüne düştüm yavssss
maşallah kırkbirkere maşallah
büyütmüşsün kız bunu sen çok tatlı öp benim yerime o minik ellerinden onu
kızlar kolumu kırdımmm merdivende ayağım takıldı üstüne düştüm yavssss
nasılsınız kızlar
biz hala gazlan boğuşuyoz bakalım ne zaman geçecek sabırsızlıklan beklimm
dün 2. ay aşımızı olduk verem aşısı ve karma aşı bide rota aşısı ağızdan
ateşi olmadı çok şükür ama huysuzluğu yerinde geceleri nöbetlerdeyiz gaz sancıları gece 12 den sabaha kadar sürüyo hiç uyumuyoz bu ara 2,3 saat uykuyla ayakta durmaya çalışiimm çöktüm resmen bide buse var tabe başrollerde :sinifsinif::sinifsinif:
sağol teyzesiii büyüyo yavaş yavaş ama gelde bana sor nasıl büyüyo
bilirsin zaten annatmaya gerek yok
yav ceylin ne kaa büyüdü öle gııı hey allahım sanki gübre kodun dibinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Esenn canım benim çok geçmiş olsunn acil şifalar diliyorum canımm.
Kızlar bende malum hafta içi yogunluktan gelemiyorum 3 gündür pc başına oturmuyorum kendinize iyi bakın görüşmek dilegiyle. Nurayım 15 tatilde büyük bir ihtimalle nazilliye gelecegim mutlak görüşelim kuşumm.:))
kızcem cok hasta yaa 1 yas asıları mahvettı cocugu
dun saglık ocagına goturduler agrıkesıcı ates dusurucu surup ermısler gece ıcırdık daha rahat uyudu 2 gecedır aglayark uyanıodu inliodu :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?