Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar yorucu bir gündü hastanede çok kaldık ordan görümceme gittik yemek yedik hemen çıkıp eve geldik ama ayaklarımda hal kalmadı ceylinide bırakmamıştım bi yere yemeklerini yanıma almıştım orda yemek istemedi yavrum dengesi bozuldu bugün ama allahtan kızın adetinin 2.gününe kadar hastanede işimiz kalmadı 10 gün sonra başlıcak tedavi hayırlısıyla iyi sonuçlanır inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin eli boş kalmasın

:1shok: niye kapattı kız baban neti aaa kendine iyi bak telleşiriz canım zaten görüşücez yakında inşallah hadi byy

kızlar kolumu kırdımmm merdivende ayağım takıldı üstüne düştüm yavssss

:1shok::1shok::teselli::teselli::teselli: çok geçmiş olsun esencim görünmez kaza işte canım yaa allah acil şifa versin aman dikkat et kendine acele hareket etme bacım yaww olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

nasılsınız kızlar
biz hala gazlan boğuşuyoz bakalım ne zaman geçecek sabırsızlıklan beklimm

dün 2. ay aşımızı olduk verem aşısı ve karma aşı bide rota aşısı ağızdan
ateşi olmadı çok şükür ama huysuzluğu yerinde geceleri nöbetlerdeyiz gaz sancıları gece 12 den sabaha kadar sürüyo hiç uyumuyoz bu ara 2,3 saat uykuyla ayakta durmaya çalışiimm çöktüm resmen bide buse var tabe başrollerde :sinifsinif::sinifsinif:

maşallah kırkbirkere maşallah

büyütmüşsün kız bunu sen çok tatlı öp benim yerime o minik ellerinden onu

sağol teyzesiii büyüyo yavaş yavaş ama gelde bana sor nasıl büyüyo
bilirsin zaten annatmaya gerek yok
yav ceylin ne kaa büyüdü öle gııı hey allahım sanki gübre kodun dibinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Esenn canım benim çok geçmiş olsunn acil şifalar diliyorum canımm.
Kızlar bende malum hafta içi yogunluktan gelemiyorum 3 gündür pc başına oturmuyorum kendinize iyi bakın görüşmek dilegiyle. Nurayım 15 tatilde büyük bir ihtimalle nazilliye gelecegim mutlak görüşelim kuşumm.:))

esennnnnnn cok cok gecmıs olsun cnmmmmmm kıyamam yaaa nasıl oldu bu iş
Allah acil şifa versin cnma.s.

dırım kuş genelde face desin die didimdi gordugumden deil
18ine daha cok var yaaaaaaaa

tatos oglun pek tatlı masallah
aslıcım buyur gel cicim beklerimopuyorumnanaktan

kızcem cok hasta yaa 1 yas asıları mahvettı cocugu
dun saglık ocagına goturduler agrıkesıcı ates dusurucu surup ermısler gece ıcırdık daha rahat uyudu 2 gecedır aglayark uyanıodu inliodu :gitme:

günaydın kılarr.biz kızımla kahvaltımızı ettik giyindik markete gidicez kızımın eksikleriniz laıp gelcez sizler ne alemdesiniz

allah kolaylık versin canım bu dönemler de farkıl zorluklar var ama büyüyene kadar böyle değişik sıkıntıları oluyor işte biliyorsun buseyede biraz fazla ilgili olmaya çalış kıskançlık olmasın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he anam gübresi bol kızımın hergünde suluyom ayaklarını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
büyüdü kızım maşallah sorma şimdi montunu getir hadi markete gidicez mama alcaz dedim aldı geldi didelim dedi

oh valla tatil matil şehir dışına çıkıyon ne güzel değişiklik olur işte .ozan ege nasıl oldu kız bu arada bilgi ver dr götürdünmü

kızcem cok hasta yaa 1 yas asıları mahvettı cocugu
dun saglık ocagına goturduler agrıkesıcı ates dusurucu surup ermısler gece ıcırdık daha rahat uyudu 2 gecedır aglayark uyanıodu inliodu :gitme:

:teselli::teselli:a.s. çok geçmiş olsun nuraycım allah acil şifa versin ceylinde gece ağlayarak uyanıyordu geçenlerde hem nezle hem dişler fena yapıyor arka dişler geliyrya onlar baya rahatsız ediyor jel sürünce ağrı kesici verince rahatlıyor bak bakalım seninkinin dişler şişmişmi ne alemde belki onlarda sıkıntı veriyordur

günaydın kızlar evdeyim 10 gün raporluyum ama anneme gidicem kıza bakamıyorum
nuray geçmiş olsun güzelim neyse enfeksiyonel bişe değil Allahtan
fatoş kız masallah o ne tatlı oğlan öyle yerim onu bennnn

selam kızlar kızıma ayakkabı aldım indirim vardı 35 tl ye ldım ihtiyaçlarımız tamamlanmış oldu
işte resimler

bu halamızın aldığı içi polarlı kaife pantolon ve kazak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…