Aysonu Kizlari 2008

bugün bi ağırlık var üstümde
soğuk ya kıpırdamak istemiyorum hiç
ama aslında çok sevinçliyim
nuraycıma çok ama çok teşekkür edicem
yumurtlama uzmanı gerçekten

başka bi sayfada karşılaşmıştık nurayla içimden geçenleri söylemiştim
ben buraya geldiğimde ne yumurtlama ne ısı ne gün aşırı olayını falan filan v.s.
hiç bir şey bilmiyordum nuraydan öğrendiklerimi yaptığımda şansımın çok yüksek olduğunu biliyorum en azından
herşey için güzel bilgilerin için aslan gibi yüreğin için sana tüm kalbimle teşekkür ederim güzel kız

yaw kıslar ben bi uyudum bi uyudum dimi yaaa eni kalktım 2 tek görüşmesi yapıp yanınıza geldim az sonra da kızım gelcek dersaneden yemek yicem gene gelcem ok 5 dk takılayım size dedimmmmm

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dırım kısssssssssssssssssssssssssssssssssss bom bommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm huuuuuuuuuu

hicrancım seni süper görüyorum maşallah
allah nazarlardan saklasın seni ve bebişini
mükemmel herşey süper valla
yerinde olmak için neler veririmdim var ya

hicrancım seni süper görüyorum maşallah
allah nazarlardan saklasın seni ve bebişini
mükemmel herşey süper valla
yerinde olmak için neler veririmdim var ya

nazar etme ne olur çalış seninde olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol: maşallah de kızzzzz ALLAH sana da versin canım benim yakında gelcek senin bebişte eli kulağında merak etmeeeee

belki bu ay da tutmayacak belki bu ay da adet olucam belki yine şok yaşayın erkenden olucam ama başta nurayın olmak üzere sizin sayesinde doğru zamanda doğru şeyi yaptığım için vicdanım çok rahat bilinç ve bilgili olarak bu yolda ilerlemenin gururunu yaşıyorum ve bu gururu bana yaşatan herkese tüm benliğimle çok teşekkür ederim

nazar etme ne olur çalış seninde olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol: maşallah de kızzzzz ALLAH sana da versin canım benim yakında gelcek senin bebişte eli kulağında merak etmeeeee

allahım inşallah hicrancım olmazsa zaten eşim ve sen yandınız
şaka şaka inşallah bitanem benim senin hislerine ve dualarına çok güveniyorum
gerçekten içine öyle doğuyor değil mi

allah iyiliğini versin kıs seni mutlaka doğurtmalıyız artık seninde devreler ısındı sanırsammmm:roflol::roflol::roflol:Şeniz

allahım inşallah hicrancım olmazsa zaten eşim ve sen yandınız
şaka şaka inşallah bitanem benim senin hislerine ve dualarına çok güveniyorum
gerçekten içine öyle doğuyor değil mi

öyle öyle sen eşini boşver güven bana canımm sırnaşık şey allah nasip eder inşallah tabiii kıs elimizden dua etmekten başka çaremiz yok e bide çalışıcaz tabeeee dimii zamanları kollayıp çalışcazzzz ok bombomum sonunda daaaa gelcekkkk

huuuuuuuuu ben geldim yemekteydim telfon görüşmeleri yaptım geldim kızım bombom geldiğimd eyoktun miraya şikayet edecem bu nıurayda kaçak yaaaaaaaa

kıss bombom gebeliğin chatı karışmış kazen el atmış durumaa aaa habrin yokmu

bombom kısss birileri birilerne laf etmiş ama baya kötü sanırım kazen de site saaabıı yani olaya el atmış cancan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…