Aysonu Kizlari 2008

hımmm anladım ayşeciğim boşver karı vs.yaa bebe var dikkat et kendine ağrın nasıl oldu bakim

cnm yaaa çok dikkatli ol böle havada evine yakınsa işyeri taksi ile gitsen hani
dikkat etmek bağbında....

yok hayatım ya öok yakın değil neyse biraz idare edecez artıkın.eeee anlatın bakalım yaa napıyonuz şimdik.ben elimde çayım camdan dışarı karı izliyorum .hoş da yağıyo meret vallasırnaşık şey

dırımcım sormaa dün başladıı sankii geriliyor yırtılıyor gibi bir ağrııı var sol tarafımda annemler normal genişliyorr damarlarr falan dedii olurr bu daha ne kii dediler içim az da olsa bi rahatladıı hala ara ara ağrım devam ediyor......hayırlısı allahtan artıkkk.......

korkma cnm benim.bende de var aynı şikayetler ama bakma söylemiyorum.benimde sağ tarafımda sanki arad bir bıçak saplıyorlar gibi.atlatıcaz geçecek bunlarda benim karnım çıkmaya başladı hafif hafif valla he bu cuma tam 2 aylık olacak.kafamçokkarıştı

iyidir teyzesi ellerinden öper ben dünden beri aslında pek iyi değilim kendimi çook yorgun bitkin hissediyom bugün daha kötüyüm sanırımmm idare ediyoz işte

ayyyyyyyyyyy sorma cnm halsizlik yorguluk bitkinlik dökülüyo heryerim uyumak istiyorum.eşim çık diyo işten ama diyorum şu kışıda atlatayım amannnnnnnnnnnnnnnn.sıcak yataktanda çıkıpişe gelmek nasıl koyuyo anlatamam

hayırlısı canım ya bende 2 ayı görebilsem inşallah hayırlısıylaaa

aşecim canım allah kolaylık versin sana da üzme kendini normal demekki çekicez hepimizzz bu sancıları bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi boşşşşş

evet arkadalarr yeter kii bebeklerimiz büyüsün sağlıklı bir şekildee ben çekerim onun oo ufacık acılarınııııııııııııııııııı .............

günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn canlarııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm
cnm hoşgeldin günaydın
ohhhhhhh ben çay içemiyom cnm ya 2 tane küp şekler hakkım var onuda sabah kahvaltıda kullanıyorum sonra hiç çay yok şekersiz çay benim için imkansız ama katlanıyoz iştee
cnm olacak böle ağrılar merak etme cnm sen iyi olacak herşey güsel düşün

iyidir teyzesi ellerinden öper ben dünden beri aslında pek iyi değilim kendimi çook yorgun bitkin hissediyom bugün daha kötüyüm sanırımmm idare ediyoz işte
olacak annesi merak etmee yapacak böle kıss sizi böle gördükce ben diyom fazla çalışmama ne bu böle ben 1 saatlik yola geliyom servisle geliyom ama sabah 6.30 kalklıyom 2 aydan sonra tırt olurum sanırım hehee

cnm çok ihtiyacın yoksa çık kociş doğru diyo yaaaaaaaa

ahhhh bende hamiş kalsam adam ev işi bilem yaptırmazzzzz

ben şanslıyım anacım bu konuda işten çıktım bebiş yapcez diye muhasebe müdürüydüm bende accayip stresli bir işim vardı büyük bir firmada personel ithalat ihracat muhasebe ssk derken kafayı yiyordum valla devamlı karnım midem ağrıyordu devam etseydim o strese bebişim olmazdı herhalde.gerçi evde de yat kalk canım sıkılıyor biraz daha geçene kadar fazla hareket yasak bana 2 ayımı bi doldurayım sorun yoksa normal hayatıma dönücem ben şimdilik yaasakkkk

ohhh maşallahh allahımm bizede o ikinci aylarıı göstersinn ee tabii devamını daaa..... hayırlısıyla tabi.........

canım çalışan çalışıyor işte herkeste aynı olmuyor etkisi sanırım bazıları hiiiç anlamıyor bazılarıda mecburen çalışıyorrr benim eltimde 2,5 aylık hamişşş ve bel ağrısı varmış ondada kasıklarda bazı bazı ağrıyormuş ayakta uyuyom diyor ama ekmek parası işte işe gidip geliyor o ahçı bide yaniii akşama kadar yemek yapıyor düşün yaniii öğüre öğüreeee allah herkese kolaylık versinnnn

inşallah cnm atlatırsın korkma.dinlen bol bol boşver

yaa benim sol tarafta ufak bir kisd vardı... dr bana megadyn verdii vitamin hapıı buu kisd büyütür mü yaa 2 gün içtim ağrılarım başladı da içmeyecemm...

evet cnm çok zor benim arkadaşım hamile olduğunu 1 ay 5 günlükken öğrendi tabi o vakte kadar normal yaşantısı devam etti ama 2 ayında ve sonuna doğru çalıştığı yerde masasına kusuyormuş hep hastanelerde geçirdi kıss şimdi 4 aylık oldu rahatladı ...........zor bacım yaaaaaaaaaaaaa

yaa benim sol tarafta ufak bir kisd vardı... dr bana megadyn verdii vitamin hapıı buu kisd büyütür mü yaa 2 gün içtim ağrılarım başladı da içmeyecemm...

sakın haaa doktorundan habersiz vitamin değil çay bilem içme ayşecim yaa sakınnnn sor doktoruna ağrılar normalmiş zaten kızım kafana göre işler yapmaaa

sen nediyon o yine iyi annemlerin komşusu vardı gelini hamiş kaldı daha 1 aylıkken yemek yiyememeye başladı bayılıp duruyordu su içse kusuyorduuu kızcağız hastanede yatarak geçirdi hamişliğini 9 ay düşün serum merum ilaç yardımıyla doğuma kadar getirdiler bazı bünyeler kaldırmıyor işte ağır geçiyorrr

yok allah sükürde dırimcim.biz kirada oturuyoruz.evivmiz seneye teslim oraya her ay ödememiz var kisi bizi çok zorlı
uyo bizi amannnnnnnnnnnn biraz daha idare edicaz

sakın haaa doktorundan habersiz vitamin değil çay bilem içme ayşecim yaa sakınnnn sor doktoruna ağrılar normalmiş zaten kızım kafana göre işler yapmaaa

yok canımmm çay bilee içsem çok çok açık içiom günde 1 tane hapı zaten dr verdii ama ben içmeyecem onun yerine bol bol vitaminli şeyler yerim yaaa... dikat ettimde hapı kullandıktan sonraa başladı ya..anam zonluyor yaaa offf sızlıyo aceba dr gitsem bi yaa.. kararsız kaldımm..ben dr arayayım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…