sakın haaa doktorundan habersiz vitamin değil çay bilem içme ayşecim yaa sakınnnn sor doktoruna ağrılar normalmiş zaten kızım kafana göre işler yapmaaa
yok canımmm çay bilee içsem çok çok açık içiom günde 1 tane hapı zaten dr verdii ama ben içmeyecem onun yerine bol bol vitaminli şeyler yerim yaaa... dikat ettimde hapı kullandıktan sonraa başladı ya..anam zonluyor yaaa offf sızlıyo aceba dr gitsem bi yaa.. kararsız kaldımm..ben dr arayayım ya...
yok canımmm çay bilee içsem çok çok açık içiom günde 1 tane hapı zaten dr verdii ama ben içmeyecem onun yerine bol bol vitaminli şeyler yerim yaaa... dikat ettimde hapı kullandıktan sonraa başladı ya..anam zonluyor yaaa offf sızlıyo aceba dr gitsem bi yaa.. kararsız kaldımm..ben dr arayayım ya...
yaa kızlarr hakkatennn yaa ağrıı bi giriyoor bi çıkıyorr zonkluyor yaa korkuyom valla dr muayene etmem gerek dedi....... üfffffffffff
o zaman edeceksin cnm çok zor bilirim yaa ama hakkında hayırlsıını nasip etsin rabbim merak etme küçüğün rıskı ile geldiyok allah sükürde dırimcim.biz kirada oturuyoruz.evivmiz seneye teslim oraya her ay ödememiz var kisi bizi çok zorlı
uyo bizi amannnnnnnnnnnn biraz daha idare edicaz
çok zor yaa hakslın allah hayırlı kolay hamişlik doğum versinsen nediyon o yine iyi annemlerin komşusu vardı gelini hamiş kaldı daha 1 aylıkken yemek yiyememeye başladı bayılıp duruyordu su içse kusuyorduuu kızcağız hastanede yatarak geçirdi hamişliğini 9 ay düşün serum merum ilaç yardımıyla doğuma kadar getirdiler bazı bünyeler kaldırmıyor işte ağır geçiyorrr
yaa kızlarr hakkatennn yaa ağrıı bi giriyoor bi çıkıyorr zonkluyor yaa korkuyom valla dr muayene etmem gerek dedi....... üfffffffffff
kıslar ben kaçtım ilaçlarımı içeyimde biraz uyuyayım gözlerim sankim toprak atmışlar gibi yanıyor gene uyuma emri geldi byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy görüşürüz sonraaaaaaaaa
iş yerin de 5 klimaaa ama soba gibisi yok elektirik soba buldumm masamın altına koydumm ayaklarımı ısıtıyomm... vallaa... buz buzzz mübarekler.
ohhh doktor hn ısın bakalım iş yapıyon heee kimin dişlerini yontuyon kıssshiç deme canım yaaa şu soğuklarda var ya klima hiç bir işe yaramıyor
bende bugün sabah evden elektrikli soba getirdim ayağımın yanına ayaklar ısınmayınca vücutta ısınmıyor
sıcak gibisi var mııııı
ısın kısss sıcak tut ayacıklarını heheheeiş yerin de 5 klimaaa ama soba gibisi yok elektirik soba buldumm masamın altına koydumm ayaklarımı ısıtıyomm... vallaa... buz buzzz mübarekler.
evet ya banada lazım burası doğalgazlı ama griş kat yer buz gibi peteğin yanında otursamda
ayaklarım ısınmıyo alayım bende ufak bir ısıtıcı
yok dırımım keten helvam adet olmadım daha ama olacam az kaldı hissediyorum :)))))))
gerçi ben bir aydır hissediyom adet olacağımı ama ne gelen var ne de giden hayırlısı bakalım hele bir ocak bitsin şubatta bakacam hal çaresine
senden ne var ne yok canım kaç gün kaldı ilaç bitimine
ben geldimmmmmmmmmmm
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimler var nasılsınız
ben çok üşüyorum ist.resmen donuyorrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?