Aysonu Kizlari 2008

valla ne desem sasırdım canım yaa
bunca yıl hıc aramadıgından haberım yoktu benım
bu durumda kızının istememesi cok ama cok normal
içi nefret doludur simdi
sen en guzelini yapmıssın bır de onu kafaya takma yaaa kızının bilecegi iş..onun da tavrı netmiş zaten
bu saatten sonra huzurunuzu kacıramaz

kuşum hoşgeldin .........bizde benim kalkdığım odayı temizliyoruz miniklerin kıyafetlerin çocuğunu valize koydum....park yatakları annemin yatak odasına geçireceğiz..
kardeşimin odasını silip süpüreceğim.....sonra uzaktan akrabamız olan bir abla gelecek yarın için malzeme vereceğiz bize poğça yapacak çok güsel yapıyor bide biz fazla uğraşmayalım yarın böğrekler salatalar yapılacak ......aksamda ben tiremusu yapacam..belki yanına biskivü pastasıda yaparım irmikli..
neyse ben kaçar odayı temizleyim abla gelir zatiii

ayyyy kıslar oğluşlarım çok tatlı olacak kırmızı nakışlı kotları vardı onları getirdim askılar papyon inş.yarın çok güselll olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

valla ne desem sasırdım canım yaa
bunca yıl hıc aramadıgından haberım yoktu benım
bu durumda kızının istememesi cok ama cok normal
içi nefret doludur simdi
sen en guzelini yapmıssın bır de onu kafaya takma yaaa kızının bilecegi iş..onun da tavrı netmiş zaten
bu saatten sonra huzurunuzu kacıramaz

evet canım tubanın tavrı net aşırı kısgın nefret dolu ama yokken rahattı şimdi birden çıkınca sinirleri gerildi tabii işte bakalım bidaha haber çıkacakmı bekliyoruz.

kuşum hoşgeldin .........bizde benim kalkdığım odayı temizliyoruz miniklerin kıyafetlerin çocuğunu valize koydum....park yatakları annemin yatak odasına geçireceğiz..
kardeşimin odasını silip süpüreceğim.....sonra uzaktan akrabamız olan bir abla gelecek yarın için malzeme vereceğiz bize poğça yapacak çok güsel yapıyor bide biz fazla uğraşmayalım yarın böğrekler salatalar yapılacak ......aksamda ben tiremusu yapacam..belki yanına biskivü pastasıda yaparım irmikli..

ayyyy kıslar oğluşlarım çok tatlı olacak kırmızı nakışlı kotları vardı onları getirdim askılar papyon inş.yarın çok güselll olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

oh hadi size güzel güzel eğlenceler dilerim eminim çok tatlı olacak ikizler herşey güzel olucak eminim

selam kuşlar fırsat buldum hemen damladım:)

aslıcım geliosun demek goruselim canım

hicran sorun eski eşin mi yksa??? hemen okuyayım yazını
evt canım haftaya geliyorum inşallah görüşelim mutlaka.

bizde geliyoruz ama bizigören yokk :dilcikar:
kolay gelsin inşlah kolay ve güzel çıkar.şimdiden hayırlı olsun diş bugdayınız. Allah kabul etsin başka ne denir boshayallersmile

ayyyy aslım kuzum sende hoşgeldin cnm yaa

ayy adet oldum midem bulanıyor belim ağrıyoo aman yaa tam zamanı offf

kızlar menüm nasıl

kısır
zeytinyağlı yaprak sarması
makarna salatası
iki kalıp kek
fındıklı kurabiye
peynirli poğça
dereotlu poğça
kımaylı böğrek
ıspanaklı böğrek
peynirli böğrek
tiremusu
yaşpastamız ve buğdayımız olacak

şimdiden hediye geldi kuzularımıza bir komsu teyzemiz
bize iki eşofman takımı ve alt eşofman getirmiş
uzaktan akrabamızda 1 gr altın getirmiş bize...şaşırdım yaaa

Son düzenleme:
ayyyy aslım kuzum sende hoşgeldin cnm yaa

ayy adet oldum midem bulanıyor belim ağrıyoo aman yaa tam zamanı offf

kızlar menüm nasıl

kısır
zeytinyağlı yaprak sarması
makarna salatası
iki kalıp kek
fındıklı kurabiye
peynirli poğça
dereotlu poğça
kımaylı böğrek
ıspanaklı böğrek
peynirli böğrek
tiremusu
yaşpastamız ve buğdayımız olacak

şimdiden hediye geldi kuzularımıza bir komsu teyzemiz
bize iki eşofman takımı ve alt eşofman getirmiş
uzaktan akrabamızda 1 gr altın getirmiş bize...şaşırdım yaaa

ohh menü güzel hediyeler bol gelecek desene iyi eğlenin çok güzel olsun partiniz inşallah

ceyline bere öryordum iki gündür başladım ancak az önce bitti kenarına çiçekte kondurdum bitti taktım foto çetim eh cemi işi ancak bu kadar olur pek eciş bücüş oldu ama :kedi: bidahaki daha güzel olur =)

img9851j.jpg
img9852z.jpg

dsc01718ds.jpg
dsc01722a.jpg

Son düzenleme:
güsel olmuş hicroşşş kızz eline sağlık eciş bücüşşde değil vallahhhh

ayyy bende yoruldum kardeşimin odasını temizledim bizim parkyataklarını
yatak odasına attım
kek yaptım....irmiklibisküvi pastasını yaptım
tiremusuda bitti...
yarında amerikan salatası ve makarna salatası yapacam
çocuklar yıkandı....bende yıkansam iyi olacak

kafama takılanlar
1.nuray sen kendi evine taşınmadnmı orda hani işyerine yakın bir eve taşındın ora kimin evi
2.hicroş sen bu adamdan benim hesabıma göre 13 yıl önce boşanmışsın.nasıl müdahele eder hayatına
3.dırım sen kafayımı yedin bu kadar hazırlık niye.canınamı susadın

işte bu kadar he he

güsel olmuş hicroşşş kızz eline sağlık eciş bücüşşde değil vallahhhh

ayyy bende yoruldum kardeşimin odasını temizledim bizim parkyataklarını
yatak odasına attım
kek yaptım....irmiklibisküvi pastasını yaptım
tiremusuda bitti...
yarında amerikan salatası ve makarna salatası yapacam
çocuklar yıkandı....bende yıkansam iyi olacak

sahi kız güzel olmuşmu belki resimde öle görünüyordur :kedi:kaydirigubbakcemile3
ohh güle güle kirletin afiyet olsun anacım

kafama takılanlar
1.nuray sen kendi evine taşınmadnmı orda hani işyerine yakın bir eve taşındın ora kimin evi
2.hicroş sen bu adamdan benim hesabıma göre 13 yıl önce boşanmışsın.nasıl müdahele eder hayatına

işte bu kadar he he

evet hayatım hesabın doğru aslında ayrılık 13 yıl oldu resmi boşanma 11 yıl adam bana karışamaz müdahale edemez sıkar da kızın hayatına girmeye çalışıyor sanırım yada kendince hesapları var bilemiyorum anlicaz yakında öle bi şerefsizki altından ne çıkacak diye düşünüyor insan .hayır aklı başına geldi pişman olmuş kızıyla görüşmek isstiyor dicem ama pek sanmıyom bakalım işte nolcek bilemiyom

selam kızlar ben hala annmdeyim fenalardayımm
araba aldık bu arada şükürrr
hicran zor bir durum insallah huzurunuz bozulmaz tubaya da yazık ya canım benım

looolooo gökçen geliyon yazıyon kaçıyon heee

kızzz dişbuğdayı yapıyozz işte 25 kişi var ancak yeterr
bide çalışmayınca böyle şeylere sArarsın cnm

esen cnm tahmin edebiiliyorum
arabanız hayırlı olsun cnm

kafama takılanlar

işte bu kadar he he

Allah eyiligini versinkaydirigubbakcemile3

annemler tasındı cnm ben deil
benım ev izmirde aynen duruyor

hıcran bence de eciş bucus filan deil
maharetli garusun elinden her iş geliiiiiii:nazar:masallah

esencim hayırlı olsun
dırım cok yorma kendini kızzzzz

Dırımımm ellerinize saglık menü süper herşeyden bol bol yapmışsın zengin olmuş niye o kadar yordunki kendini.Afiyet olsun.ohh miniklerde sende güle güle kirlenin hediyelerinizi güle güle kullanın.
Miraa kızz seninle ilgili bir sürü yazı yazıyorum hiç pas vermiyorsun hayırdır bilmeden bana kırıldında benim haberimmi yok.
Hicran 10 elinde 10 marifet maşallahınız var valla dırımla seninn ne güzel olmuş kızımız güle güle kullansın.
Esencim hayırlı olsun canım arabanız Allah hata kaza bela versin güle güle güzel günlerde kullanın.
Nurayyy canımm ne yapıyorsunn.
Ben çıldırmak üzereyimmm yaa ne yapacagım bilmiyorum bu saat oldu ozan ege halen birşey yemedi zorla yedirmeye çalışıyorum onuda yemiyor yatarken süt verecegim mecburen gerçi sabah kalktıgında 7.30 da beni emdi, ama benim sütte ne kadar yeterki ne kadar doyuracak anlamıyorum mama diyo ama beni emecek sanki kaldıda.yemege gelince yemiyor hafta içi kayınvalidem allem edip kallem edip yediriyor.

napım aslıcım bugun pek yogun deiliz fırsat buldum geldim hemen ama sadece sen gelmişsin herkes nrde

masallah hala sutun var canımcım
emen cocuklar yemek konusunda pek ısteklı olmuyor gordugum kadarıyla

Back
X