Dırımımm ellerinize saglık menü süper herşeyden bol bol yapmışsın zengin olmuş niye o kadar yordunki kendini.Afiyet olsun.ohh miniklerde sende güle güle kirlenin hediyelerinizi güle güle kullanın.
Miraa kızz seninle ilgili bir sürü yazı yazıyorum hiç pas vermiyorsun hayırdır bilmeden bana kırıldında benim haberimmi yok.
Hicran 10 elinde 10 marifet maşallahınız var valla dırımla seninn ne güzel olmuş kızımız güle güle kullansın.
Esencim hayırlı olsun canım arabanız Allah hata kaza bela versin güle güle güzel günlerde kullanın.
Nurayyy canımm ne yapıyorsunn.
Ben çıldırmak üzereyimmm yaa ne yapacagım bilmiyorum bu saat oldu ozan ege halen birşey yemedi zorla yedirmeye çalışıyorum onuda yemiyor yatarken süt verecegim mecburen gerçi sabah kalktıgında 7.30 da beni emdi, ama benim sütte ne kadar yeterki ne kadar doyuracak anlamıyorum mama diyo ama beni emecek sanki kaldıda.yemege gelince yemiyor hafta içi kayınvalidem allem edip kallem edip yediriyor.
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan sağol canım çok sağol kendi çapımızda bişiler şettirivermeye çalışıyoz işte
aslıcım o yemek meselesi bende de aynı gece 3 te süt verem dedim sütten 2 yudum aldı bidaha almad uykuda bile süt içiremyom gündüz keza yemiyo vitagil almıştım balık yağıyla ondan sonra bi ara düzelir gibi olmuştu gene bozuldu bugünde burnu akmaya başladı gene