Aysonu Kizlari 2008

herkese merhaba.ya ben geliyorum kimseler olmuyor burda.herkes nasıl umarım iyisinizdir.herşey yolundadır.
biz bu gün cinsiyet öğrencektik.dr um sölemedi.göremedi yanim.ama kıza benziyor dedi.tam net bişi sölemedi.sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.baş popo mesafesi 7.70 mm 80gr dedi :nazar:.çok iyiymiş bebişim kıpır kıpır dı.çok şeker gözüküyodu ama cinsiyetini göstermedi.çookkk nazlı dedim valla.kesin göbek adını naz koyarım kız olursa.
hepinizi çoookkkkk öpüyorum.geçmişi okuyamadım ama.hepinize slm.allaha emanet olun.
sizi çoookkkk seviyorummm.:1hug:a.s.

hicran ne guzel olmus ceylinin saclari ahsene de cok yakisiyor bu model
eeeeee nasilsiniz benkarneleri verdim rahatim

canım nasılsın maşşallah büyüttünüz valla böyle tatlı kızları :nazar::nazar:görünce çookk hevesleniyorum .öpüyorum canımm.iyi akşamlar.kendinize ve miniklere iyi bakın.:1hug:

dirim ku cok yogunuz ya ne is varsa ustume yiktilar:delphin: bugun bir de tatsizlik oldu canim sıkıldı.hic fırsat olmadı girmeye
yarında yogunum ama daha rahat girerim ins bise ccıkmazsa
ceylosun saclar uzamıs masallah
oh esen tatilin basladı ne guzel
esma bebişin kocaman olmus masallah cnm
bebekliiiik burası da cok sogukkkk

canlarım akşam uçağı ile gidecektim ama hava muhalefeti var riske atmıycaz öğlen çıkıyoruz
kuaföre gidicem birazdan
almişin karnesi süper
ordan girmeye çalışıcam
öpüyorummmmmmmmm

yazgulum esma bebegini buyutmussun masallah kiz erkek farketmez sagliklya gelsindee
meyra kolaygelsin canim
mira iyi yolculuklar
kizlarrrrrrr gunaydinnn. disarisi superrr ama bize gore tabi allah evi olmayana yardim etsin

günaydınlar sabah kalktık erken gece desen öle aman valla yaa
bugün evin heryerini silip süpüreceğim yarın kaynım ve kız arkadaşı gelecek

kahvaltı etmedim canım istemiyor çocuklar hazır içeride oynarken gidip onların odasını süpüreyim sileyim.....sonra yatak odaası allahtan öle kirli değilde uğraşmayacam sonrada kocam gelir..
böğrek yapacam arkadaşıma gideceğim doğuma girmiş kızcağız...

selam kızlar.hepinize iyi haftasnları diliyorum.benim misafirlerim bende yatılıda o nedenle giremiyorum bi fırsat buldum selam çakayım dedim.

Selam mıllet pek vaktım yok gelıp gıdemıyom hepınıze saĞlık sıhhat dılıyorum ınŞallah herkesler ıyıdır geÇmıŞe bakamıyom kendınıze ıyı bakın

fazla gelen giden olmamış gene.nabersiniz.biz yarın gene hastaneye gideceğiz.bizim kızın yumurtaları yarın netleşecek geçen kontrolde pek iç açıcı değildi tel yumurta vardı ve 5,5 mm idi yarın eğer gelişme olmadı ise tüp bebek iptal sanırım bakalım hayırlısı inşallah gelişmiştir ya.

selam kızlar
ben kazakistan a ulaştım çok şükür
rötarlara rağmen geldik sağ salim
daha tam gezemedim ama ilğinç bir şehir
rusca öğrenmek şart

kiz mira beni de goturseydin kizzzz
orta seviye ruscam var isine yarardim belkuuuuukaydirigubbakcemile3
ne isin var bu sogukta orda cidden merak eidyorum bi yazmadin gitti:)

dirim face i foto manyaa yaptin kusumaklinialirimsmile

kiz mira beni de goturseydin kizzzz
orta seviye ruscam var isine yarardim belkuuuuukaydirigubbakcemile3
ne isin var bu sogukta orda cidden merak eidyorum bi yazmadin gitti:)

dirim face i foto manyaa yaptin kusumaklinialirimsmile

evet yaptım azcık geçmiş azcık gelecekten sen ne diye kaçtın faceden bugün

eselam kizlar nabersiniz biz iyiyiz annemdeyim kolum yuzunden ama bugun gecerim daha iyi cunku
hicran insqllah yumurtasi gelisir benimki bi kez iptal edilmisti cok uzucu bir durum
mira bizim yerimizede gez eve cakili kaldik bizzz

selam kızlar ben geldim nabersiniz.ben kızkardeşimdeyim dün burda kaldık onun pc yavaş malum pek kalamam gene misafirlerimde dün görümcemde kaldı bugün kardeşim ve ailemle hasret giderdik.=)

eniştem ameliyat olmuştu 1 hafta olacak nerdeyse daha yeni geçmiş olsuna gelebildim..yarın misafirlerim gene bana gelecek görümcemin evi müsait değil kaynanasıda gelmiş evde yer kalmadı gibi bişii o nedenle ben alacağım gene misafirleriş.ama kafa dengi insanlar çok iyiler yani sıkıntı yokk =))) tek sıkıntım kk ya gelememek =(

Back
X