Aysonu Kizlari 2008

eselam kizlar nabersiniz biz iyiyiz annemdeyim kolum yuzunden ama bugun gecerim daha iyi cunku
hicran insqllah yumurtasi gelisir benimki bi kez iptal edilmisti cok uzucu bir durum
mira bizim yerimizede gez eve cakili kaldik bizzz

inşallah esencim işte dün kontrolde 5 ten 8,5 a yükselmiş dedi dr ilaca devam edicek perşembe gnü nasıl olcak merak ediyoruz aslında duruma göre gelişim yavaş ama allah büyük inşallah gerekli seviyeye ulaşır.ve sorunsuz tüp bebek işlemi olurda bebeğine kavuşur kızcağız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar
ben kazakistan a ulaştım çok şükür
rötarlara rağmen geldik sağ salim
daha tam gezemedim ama ilğinç bir şehir
rusca öğrenmek şart

ohhh keyfine bak canım ucundan kıyısından öğren ruscayıı

da evet
niyet hayır
Pajaluytsa lütfen
Prastite afedersin
Zdrastvıte merhaba
Dobri veçer iyi akşamlar
Dobroyeutro günaydın
Kak dila nasılsın
Haraşo sağol

bende ruslar ile çalışmıştım baya bi süre ama bi halt öğrenemedim ancak bu tarz şeyler ama öğrendinmi unutulmuyor meret öle bişii =))

=))

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim nabersiniz.ben kızkardeşimdeyim dün burda kaldık onun pc yavaş malum pek kalamam gene misafirlerimde dün görümcemde kaldı bugün kardeşim ve ailemle hasret giderdik.=)

eniştem ameliyat olmuştu 1 hafta olacak nerdeyse daha yeni geçmiş olsuna gelebildim..yarın misafirlerim gene bana gelecek görümcemin evi müsait değil kaynanasıda gelmiş evde yer kalmadı gibi bişii o nedenle ben alacağım gene misafirleriş.ama kafa dengi insanlar çok iyiler yani sıkıntı yokk =))) tek sıkıntım kk ya gelememek =(

olsun cnm sende kalsınlar herzaman gelen kalan kişiler değil yaa
tedaviside inş. güzel cvp verir yaa inş. istediğine ulaşır kız
çok zor rabbim yaşatmasın yawww

ya sadece rusca olsa neyse kazakca konuşanlarda var hatlar karışıyo
bugün çok
soguk
saat farkna alışamadım daha
öğlen 12.30 da kalkıyorum
kahvaltı ediyoruz almişle sonra kociş aldırıyo bizi
akşam hemen oluyor burda

selam kızlar nabersiniz..ben kızla uğraşıyorum....büyüdükçe hareketleniyor...akşama kadar yemeği altı oyunu derken zaman su gibi akıp gidiyor...sizler nasılsınız..iyisinizidr umarım..

ülen bebeklik bunun içinmi gelmiyon ben aksama kadar iki bebe ev işi yemek çamaşır bulaık derken yinede buradayım beeeeeeeeeeeee......

ne yediriyon sen bu kıza beeeee.....yemek sıralamanız nasıı bakimm

aynı soruyu ben soracakdım :)) valla inanmazsın...sabah ilaclarımızı içiyoz vitamin demir..sonra yumurta sarısını az bir sütle ezip yediriyorum yanına muhalebi yapıyorum onuda yiyor...125 cc kadar muhalebi...sonra bakdım 10 gibi uyuyro sabah 6 da kalkıyoruz..10 a doğru uyurken acıkırsa biberon maamsı.. acıkmazsa uyuyor...öğlen 11-11,30 arasıuyanır benım kız biraz öyle oyuncaklarıyla takılır sonra çorbası var az bi ekmekle çorbasını yediririm yoğurt koyarım birazda...2 saat sonra muzu sütle ezer yyediririm ...sonra biraz daha uur..kalkınca sebze yemeği eziyorum çatala biraz ekmek ...danino yediriyorum arada bazen...akşamları biberon...gecede biberon... bu şekilde canım senın nasıl....benımkı yoğurtlu çorbayla tarhanaya bayılıyor...

merhabalarr hanımlarr. oo ben kaç gündür pc başına geçemedim ama bakıyorum pcler önünüzde ama bir kere ugrayalım dememişsiniz. hiç sayfa bile atlamamış pes size.
Miracımm sagsalim gitmişsiniz geziyormuşsunuz ne güzel tadını çıkarın tatilin canım.
Esencim sende karneleri dagıtmışsın ama bana halen pas vermiyorsun arkadaşım geçmiş olsun dedim nasılsın dedim hiç cevap vermedin. Ahsen kızımızda sende iyisinizdir inşlah.
Hicranım kızımızın saçları pek güzel olmuş yakışmış maşallah.
Nurayım kuşum ben her zaman müsaitim şekerim annemin evindeyim freeyim:)) istedigin zaman arayabilirsin sen çaldır ben seni ararım canımcım. Akşamları yorgun olmasan bir park cafe yapardık yada başka yeni açılan bir yerlerde takılabilirdik:)) bende hiçbir yeri bilmiyorum ama gerçi havalar çıkılacak gibi degil ayaz var. ben seni bir iki gün içinde arayacagım canım görüşmek dilegiyle.
Herkesi çok öpüyorum iyi geceler.

Bebeklikk canım nasılsınız kuzunla inşlah iyisinizdir.
Dırımım canım benim bakıyorum koşuşturmaca devam ediyor canımcımm. nasıl bebişlerimiz sen nasılsın inşlah bir sorun yoktur hepiciginiz iyisinizdir.

bebeklik benimkilerin kahvaltı saati 10 buluyor çeşitli kahvaltılarımız var benim keyfime göre
bazen kahvaltı muhallebisine peynir yumurta petibör biskivü pekmez ekleyip yediriyorum
bazen ıhalmur bebek bisküvisi peynir yumurta pekmez veriyorum
bugünlerde normal sütlebebek biskivisi yumurta beynir veriyorum
sonra uyuyolar uykudan kalkınca oynuyolar bende meyve veriyorum
bir portakal veriyorum onu ömer 2-3 dilimini bırakıyor onuda aliye veriyorum zorla
aliye bide kavonoz meyvesi veriyorum..... sonra 3 saat geçiriyorum
birbuçuk kepçe sebzeli et yemeği veriyorum içine bizim ekmekten ufalayıp 3 saat sonrada 4 tane danino yiyolar....sonra aksam yemeğinde yanımıza alıyoruz bizim yemeklerden veriyoruz
saat 9-10 arı mama yapıyorum birer kase yiyolAR bu saatte kadar uyumazsa 180 cc devam sütü içiriyorum uykuya geçiyolar

merhabalarr hanımlarr. oo ben kaç gündür pc başına geçemedim ama bakıyorum pcler önünüzde ama bir kere ugrayalım dememişsiniz. hiç sayfa bile atlamamış pes size.
Miracımm sagsalim gitmişsiniz geziyormuşsunuz ne güzel tadını çıkarın tatilin canım.
Esencim sende karneleri dagıtmışsın ama bana halen pas vermiyorsun arkadaşım geçmiş olsun dedim nasılsın dedim hiç cevap vermedin. Ahsen kızımızda sende iyisinizdir inşlah.
Nurayım kuşum ben her zaman müsaitim şekerim annemin evindeyim freeyim:)) istedigin zaman arayabilirsin sen çaldır ben seni ararım canımcım. Akşamları yorgun olmasan bir park cafe yapardık yada başka yeni açılan bir yerlerde takılabilirdik:)) bende hiçbir yeri bilmiyorum ama gerçi havalar çıkılacak gibi degil ayaz var. ben seni bir iki gün içinde arayacagım canım görüşmek dilegiyle.
askolsun canim ya gormemisimdir yoksa cevap vermez olurmuyum
iyiyiz biz canim ahsendeiyi teyzesi buyumeye calisiyor tatilin tadini cikariyoruz

sagol cnm yaaaaa
gezemiyoruz malum calısıyolar
bakalım aksam yemege gidecegiz
saslık yiyecegizcokacimcoook

ohhh keyfine bak canım ucundan kıyısından öğren ruscayıı

da evet
niyet hayır
Pajaluytsa lütfen
Prastite afedersin
Zdrastvıte merhaba
Dobri veçer iyi akşamlar
Dobroyeutro günaydın
Kak dila nasılsın
Haraşo sağol

bende ruslar ile çalışmıştım baya bi süre ama bi halt öğrenemedim ancak bu tarz şeyler ama öğrendinmi unutulmuyor meret öle bişii =))

=))

ya bende aklımda tutamıyorum hic.sanırım yas ilerledikce kafa almıyor.almis kaptı ruscayı konusuyo tek tuk.eh ing var derdini anlatıyoreyvahedigeldismile

oooo k,mler varmıs efendşm hayret birine denk geldim
bu arada ben hasta oldum kızlar yaaaaaaaaaaaa
benim karısım ise yaramadı
yarın migrosa gidip tarcın corekotu bal alacagım
tekrar baslıyacam

Selam kızlarrrr donuyorum ben yaaa bu ne soĞukk
aĞluŞumuda sabah braktımm sankı nezle olcak gıbı
oyy allahım ona gelmısın bana gelsınnnn

Back
X