Dırımkızı bu topİk ne topİĞİ anlayamadım aysonu kızları da kusura bakma hamİlelİkle İlgİlİ galİba senİn bebİŞlerİne bayılıyorum ya Çok tatlılar maŞallah yavru aslanlar keŞke benİmde bÖle tatlı bİ olum olsa bak tok gÖzlÜyÜm İkİ deİl bİ olsa bİlem yeter allahım nolur benİm İÇİn dua edİn nolur 3senelİk hasretİm dİnsİn artık bende bu ay yavruma kavuŞayım avazım Çıkana kadar baĞırıcam hamİleyİm dİye(( adetİme Şu an İtİbarİyle 4gÜn kaldıııııııııııııı korkuyorum bu seferde olmazsa aslında arık hİÇ olcak mıŞ gb gelmİyo kısmet allahım bu sefer dayanabİlcam mı bakalım sİtres baŞladı gene
selam dırım hicros
dırım kus 2 cocukla nasıl misafir alabiliosun ya pes bravo sanabilmiyorumkismile
selam millet ben evime gelebildim nihayet ama misafirlerim ve eşliğinde görümcem 3 çocuğu ve eşi de bana geliyorlar bugün ve ben evime yeni ayak bastım bi yandan yemek hazırlıyom bi yandan ortalığı düzenliyom kalınca kaç gündür evime gelemedim .inşallah herkesler iyidir sonra fırsat bulup gelemeyebilirim yada gece geç saatte gelirim 12-1 gibi yanii görüşmek üzereeee
kuzum sen nerede kalıyordun ben uzak kalmışım o konuya yawwww
neyse kolay gelsin cnm sana misafirlerinb var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?