Aysonu Kizlari 2008

günaydınlar çocuklar kalktı......uykum var yaaaa biraz yatacağımmm çocukları besleyecemm

Allah çifter çifter versin canım, nefes ble alama inş. onlarla boğuşurken doğunca benim gbi emi :)

ayyy net kopmasın diye hızlı hızlı yazıyorum bugün yemekli misaifr var ben lay ayım
çamaşırlara uğraştım çocıukarı uyuttum şimdi evi toplayacağım yaww eşimin iş arkadşı olduğundan onla çıkıştı geleceklermiş ...abowwwwww hızlanmam lazımmm ama öncede şarjj olayım dimi ama

selam millet ben evime gelebildim nihayet ama misafirlerim ve eşliğinde görümcem 3 çocuğu ve eşi de bana geliyorlar bugün ve ben evime yeni ayak bastım bi yandan yemek hazırlıyom bi yandan ortalığı düzenliyom kalınca kaç gündür evime gelemedim .inşallah herkesler iyidir sonra fırsat bulup gelemeyebilirim yada gece geç saatte gelirim 12-1 gibi yanii görüşmek üzereeee

selam dırım hicros

dırım kus 2 cocukla nasıl misafir alabiliosun ya pes bravo sanabilmiyorumkismile

ağırlıyom cnm ne bilem yawww şimdi kalkacağım örtüleri düzelteceğim halı üzerindeki örtümü silekeleceğim süpürüp sereceğim bi toz alacam çamaşır atacam makinya .....misafir gelince de yemek yapacam cnm

menü kolay cnm
fırında tavuk
mercimek çorbası
pilav
puding pastası
eşimde ciğer yapacak

çocuklar uyandı ben fazla oyalanmaım
evim toplu olsun onlar gelincede yemekleri yaparım

he nurişim ben bide artıkın hergün evi mutemadiyen topluyorum
temizliyorum hergün yapınca misaifr geleceğinde temizlik işi beni yormuyor dağnıklık çocukların yapacak bişey yok şimdi pazarda evi toplayacam çıkacam
anneme gidiorum ....eşim seyhate gidiyor....cuma gece geleceğiz c.tesi yemeğe yiğenim gelecek....ondan sonraki hafta başka bir arkadaşım var onu almayı düşünüyrum
kuşum dışarı çıkamıyorum bari insanlar bana gelsin

kuzum sen nerede kalıyordun ben uzak kalmışım o konuya yawwww
neyse kolay gelsin cnm sana misafirlerinb var

günaydın kızlar bende evimdeyim şimdi ütü yapıyorum
akşama benimde misafirim var kız birsen menümüz aynı senleeee:))

yok canım bursalı arkadaşla tanışmıyoruzda hemşeri işte kan çekio heralde:)) benim misafir yok ohh kardeşim bende ama o misafirden sayılmaz biz akşama carfura gidicaz gezmeyeee benim menü bu akşam et sulu yoğurt çorbası
mantar sote
bide makarna yaparım yada yapmam belli olmaz
tatlıda komşu getirdi aşure
bugün menü basit ama dün akşam mantı yedirdim onlara
benim kociş mantara bayılıo :) çok güzel yapRIM SÖLEMESı AYIP BULGURLU YAPIYORUM KISIRLIK BULGURLA ÇOK DEĞıŞıK OLUYO ÖPTÜM HEPıNıZı BENıM ŞAFAK 4 GÜN KALDI BAKALIM Yarın anneme gidicaz hem kardeşimi götürcaz hemde annem yandı onu ziyaret edicaz görüşürüz bayyyyyyyyyyyy

haksever inş.son 4 gün son bekleyişin olur cnm

ohhh gezin bakalım ben 2 bebekle gezemiyorum vall hehe sen gezz

nie gezemion kız benim böle boncuk gözlü iki yakışıklı kocaman adamım olsa daha çok gezerim marketler sıcak oluo zaten bu güzellikleri başlakarıda görsün canımm:))))

haksever cnm iki bebekle tek başına gidilmiyor onlarala evden çıkmak sorun hastaneye vs. giderken ananemiz yada babamız oluyor ikisi çok hareketli şimdi çıkılmıyor yürümüyolar nasıl gezerim nasıl merdivenden indiririm

ben bebek arbasıyla düşünmüştüm dışarsı zor tabide mARKETLERDE YÜRÜYEN MERDıVENLERDE VAR AMA ÇOCUKLARDA SIKILIR AĞLAR ZOR TABı GENEDE NE BıLEM CANIM BENıM BONCUKLARIM YOKKıbilmiyorumkismile

herkese iyi akşamlarr.
Haksever arkadaşım hoşgeldin öncelikle inşlah Allah'ım gönlüne göre herşeyin hayırlısını versin canım benim.

aaa kımseler gelememiş nuraydan başka
bende bugün gezdim gezdim daha yeni geldimmm
kızımı uyutuyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…