Aysonu Kizlari 2008

selam canlar nasılsınız
bişey sorucam bu rota virüsü aşısını yaptıran varmı aranızda 1. dozunu 2 aylıkken vurdurdukta 2. dozu ne zaman vuruluyo acep

yaaa ay ben 3. ayında sanmıştım
ne pahalıda aşıymış yaw :1shok:

valla pahalı cnm yapacak bişi yokk eeee işte 4 ayında daha iyi değilmi 1 ay daha bekleyeceksiniz

biz ikisinede yaptırdık senin bir bebeğe verdiğim tüm doz parasını biz tek dozda verdik

ne yapak çocuklar için olacak artıkın

ay evet birso sen 4 aşı parası verdin abbaaooowwww
yaa ne çabuk büyümüş senin oğlanlar yaaa inanamıyom vallahakaydirigubbakcemile3

ay evet birso sen 4 aşı parası verdin abbaaooowwww
yaa ne çabuk büyümüş senin oğlanlar yaaa inanamıyom vallahakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:bende bende bende bende:lepi::lepi: yani inanmadığım için birdaha doğurmak bile istiyorum düşünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sempatiksalakcinnizemuszemus

Dırımkızı bu topık ne topıĞı anlayamadım aysonu kızları da kusura bakma hamılelıkle ılgılı galıba senın bebıŞlerıne bayılıyorum ya Çok tatlılar maŞallah yavru aslanlar keŞke benımde bÖle tatlı bı olum olsa bak tok gÖzlÜyÜm ıkı deıl bı olsa bılem yeter allahım nolur benım ıÇın dua edın nolur 3senelık hasretım dınsın artık bende bu ay yavruma kavuŞayım avazım Çıkana kadar baĞırıcam hamıleyım dıye (( adetıme Şu an ıtıbarıyle 4gÜn kaldıııııııııııııı korkuyorum bu seferde olmazsa aslında arık hıÇ olcak mıŞ gb gelmıyo kısmet allahım bu sefer dayanabılcam mı bakalım sıtres baŞladı gene

bak cnmmm sormuşsun yaaa ne topiğii işte senin topiğinnn sende aysonunu bekliyorsun cnm adetlerin hep bir başı birde sonu oluyor bizde her ay bekeleyen aysonu kızlarıydık
çoğu arkadaşımız kovuştu yavrularına
ama bazılarımız hala kavuşamadı rabbim bizim gibi onlarada sanada hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin cnm..
sakın dayanamam deme....hayırlı zaman de..ve hiç yılmadan bebeğinin peşinden git bende 2 sene sonunda micro ile hamile kaldım ve bu son dedim olmazsa başka yapacak bişeyim yok dedim 1 istedim 2 verdi rabbim hayırlsını istedim
inanıyorumki hayırlısını verdi....herşeyi bilip bilip verdi yaniii

inş. gönlündekini koynunda yapar cnm

Kız bloĞuna baktım ne kocaman gÖbıŞın varmıŞ hamıleyken ayy nasıl yÜrÜdÜn ya ne gÜzel ıÇınde kocaman yer vermıŞsın bebeklerıne ay allahım banada nasıp eder ınŞallah nolur dua et Öp benım ıÇın meleklerını Şımdı ne gÜzel uyuyolardır ne gÜzel kokuyolardır :)))

hehehehe sen bide bana sor ben hiç yürümedim desem yeridir cnm be yatarak gebelik geçirdim...bloğumda doğum hikayem var oku bak neler var ..

çok öptüm iyigeceler

alişle ömerde seni çok öpmüş teyzesii
hiç üzülmesin diyolar...seninde onlar gibi çocukların olacakmışşopuyorumnanaktan:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Ben 2buÇuk 3sneye yakın evlıyım yaŞım dha 21 ocak 20de 21e gırdım 17de eŞımle tanıŞtım ve 18de evlendım 2. GÜn sÖzlenmeye karar verdık hafta baŞı tanıŞtık hafta sonu hem ıstedıler hem yÜzÜk takıldı 4ay sonra nıŞan 5ay sonrada dÜĞÜn yapıldı .Öle yıldırım aŞkıkı Ünıversıte kaĞıtlarım Ölece kalakaldı ....ben Çok bÜyÜk konuŞmuŞtum 20 yaŞından Önce Çocuk ıstemem demıŞtım etraftakıler zaten erken evlendıĞım ıÇın bıÜrÜ Şey dedıler allahın emrıyle gıttım sankı kaÇmıŞ muamelesı gÖrdÜm yapımda mınyon Çocuk gb evlendım yanı bıkaÇ ay sonra hem karunma ıÇın hemde adet dÜzensızlıĞım ıÇın doktora gıttım kıstlerım olduĞunu ÖĞrendım sonra daha ıyı bı doktora gıttım hıÇ korunma zaten gebelıĞın zor olur dedı o an Çocuk hasretım baŞladı hıÇ olmucak gb hıssettım o an hayal bıle edemıyeceĞım mutlu bı yuvam var eŞıme delı gb aŞıĞım yuvamızda bı eksıĞımız var oda meleĞımız oda nazlanıyo gelmıyo ıŞte anlıcanız pco hastasıyım bılmeyenler ıÇın polıstık over kıstı ve prolaktınım yanı sÜt (sıtres) hormonum yÜksek ılaÇlarla bunları dengelıyoruz prolaktınım dÜŞÜo ılaÇla gÜnÜnde adet oluyorum yanı klomenle sonra Çatlatma ıĞnesı ve gergın aysonu bekleyıŞlerı ıŞte bılırsınız 3kere denedık Çatlatma olmadı bu ay sadece klomen kullandım doktorum baŞka tedavıye aŞılamaya geÇebılırız dıo ama devlet 23 yaŞından Önce karŞılamıyomuŞ beklemek zorundayım yanı allahım ınŞallah bu ay meleĞımı gÖnderırde hasretım bıter artık allah kımseye arattırmasın evlatla sınamasın((

haksever cnm bende senin gibi 18 yaşında evlendim cnm evimi aldım borçlarımım çoğunu ödedim yedim içtim gezdim bebek istedim...

bende pkoyum eşimdede sorun vardı tüp bebek yaptık aşılama vsç tutmadı onlarıda denedik eştede sorun olunca olmuyor ...biz pkolulara komen pek bi işe yaramıyor cnm

sana bu yolları didik didik gezmiş biri olarak cnm şunu derim devletten geleni bekleme
şimdi yaşantına bak ve para biriktirin ve tüp bebek yapın hiç kendini yıpratma hormon ilaçları ile tüp bebek için para biriktirirkende yine korunma normal dene derimm

neysee ben kaçar bu sever cnm çok öptümmmmmmmmmm

oooo muhabbet koyu burda
haksever arkadaşım inşallah sende hayırlısıyla kavuşursun bebeğine
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…