selam canlar nasılsınız
bişey sorucam bu rota virüsü aşısını yaptıran varmı aranızda 1. dozunu 2 aylıkken vurdurdukta 2. dozu ne zaman vuruluyo acep
cnm 4 ayında ikinci dozu olacak
yaaa ay ben 3. ayında sanmıştım
ne pahalıda aşıymış yaw :1shok:
valla pahalı cnm yapacak bişi yokk eeee işte 4 ayında daha iyi değilmi 1 ay daha bekleyeceksiniz
biz ikisinede yaptırdık senin bir bebeğe verdiğim tüm doz parasını biz tek dozda verdik
ne yapak çocuklar için olacak artıkın
ay evet birso sen 4 aşı parası verdin abbaaooowwww
yaa ne çabuk büyümüş senin oğlanlar yaaa inanamıyom vallahakaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:bende bende bende bende:lepi::lepi: yani inanmadığım için birdaha doğurmak bile istiyorum düşünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sempatiksalakcinnizemuszemus
allah iyiliğini versin
yapıver bi dene daha ama sen çift çıkarisin bacım 4 dene seni kendine getirir:roflol::roflol:
hirkes öle diyooo bakacazzz artıkınakannehir
Dırımkızı bu topİk ne topİĞİ anlayamadım aysonu kızları da kusura bakma hamİlelİkle İlgİlİ galİba senİn bebİŞlerİne bayılıyorum ya Çok tatlılar maŞallah yavru aslanlar keŞke benİmde bÖle tatlı bİ olum olsa bak tok gÖzlÜyÜm İkİ deİl bİ olsa bİlem yeter allahım nolur benİm İÇİn dua edİn nolur 3senelİk hasretİm dİnsİn artık bende bu ay yavruma kavuŞayım avazım Çıkana kadar baĞırıcam hamİleyİm dİye(( adetİme Şu an İtİbarİyle 4gÜn kaldıııııııııııııı korkuyorum bu seferde olmazsa aslında arık hİÇ olcak mıŞ gb gelmİyo kısmet allahım bu sefer dayanabİlcam mı bakalım sİtres baŞladı gene
Kız bloĞuna baktım ne kocaman gÖbİŞİn varmıŞ hamİleyken ayy nasıl yÜrÜdÜn ya ne gÜzel İÇİnde kocaman yer vermİŞsİn bebeklerİne ay allahım banada nasİp eder İnŞallah nolur dua et Öp benİm İÇİn meleklerİnİ Şİmdİ ne gÜzel uyuyolardır ne gÜzel kokuyolardır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?