Aysonu Kizlari 2008

kızlar selam
kazakistan dan bol soğuk günler
çıkmadık almiş le evden bugün saat 2 ye geliyor burda yıkandık anne kız mis gibin koktuk
ne var ne yok sizlerde

Nurayy canım biz buluştuk demişsin ama baksana kimsenin dikkatini çekememişizz.
Kızlarr biz dün Nurayla yüzyüze görüştük o kadar şekermi şeker, güleç yüzlü güzel bir kızımız varki anlatamam. Allah'ım nazarlardan korusun Allah'ım gülen yüzünü hiç soldurmasın hep iyilerle karşılaştırsın. Nuraycıgımda cana yakın konuşkan çok mütavazi güler yüzlü güzel arkadaşım.sanki yıllardır arkadaşımış gibiydik hiç yabancılamadık birbirimizi tabiki çocuklarda benim ogluşum biraz aksiydi inatçı ogluşum benim.ama dünden beri aklım sende tlfla arayacagım seni canım görüşürüz.Eee kimse merak etmedigine göre resimleri yüklememize gerek yok sanırım. yerimseniben
Herkese güzel bir hafta diliyorum.

kapris yapma lennnn .....nuray buluştuk demiş ama hiçççç anlatmamış gibi senin gibi cnm
öle buluştukk sadeceeeeeeeeeeeeeee..
koy resimleri buraya koymazsan faceye koyy

kapris yapma lennnn .....nuray buluştuk demiş ama hiçççç anlatmamış gibi senin gibi cnm
öle buluştukk sadeceeeeeeeeeeeeeee..
koy resimleri buraya koymazsan faceye koyy

ne kızıyon kuşumm yaa tamam kızma kızma canımcım daha pcye atmadım atayım yüklerim faceye yada buraya.
dırım kuşum nasılsın minik kuzular hasta falan degiller degilmi.

dirimmmm garusu ne esen ne mira ne sen kimse sormamıs bile aslıcım haklı
geldim hevesle ama kimsecikler yoktu hevesim kirildiiiiiiiiiii
kendi kendime mi anlatayim hih:dilcikar:

isteyken giremiyorum dipdibeyiz naptigimiz goruluyor arkadasim dalga geciyor:mymeka:arti yazdiklarim okunsun istemiyorum

aslim canim benim ben de seni cok sevdim aynen dusundugum gibisin.aileni de cok sevdim tanistigimiza cok memnun oldum cok misafirperver canayakin samimi insanlarsiniza.s. ozan ege bana pek yuz vermedi ama olsun kizimla iyi anlastilaropuyorumnanaktan keske erken ciksaydim da gitmeden yine gorusseydik

Son düzenleme:
slmla kuşum bende kimse olmasa yazıyom ama
illa biri gelir okur diye sayfamızın hatrına
koyun resimleri,seni arayacaktım annem avea yapmış tlf nunu

ben anlatayım kızlar bugün saat 3 gibi burada bir meydan var oraya gittim lcw bi girdim sanki beleş
tıklım tıklım çokk uzun süre bişiler baktım kendime dobişlikten olmuyor işteee
ama neyse son dk.hemde çok istediğim gibi bir pantolon aldım bide bluz aldım
üst kata ödemeye gittim ki ne görem kocişe göre kazaklar hemen ona 2 kazak bir hırka aldım...
ödemeler için 30 dk.bekledim oradan çıktım bir kozmatik mağzasına kalem,oje,toka,far,tarak makyaj mendili aldım bide kıza kendimi boyattımmmm .....misler gibi meydanın içine daldım bebek mağzasına hemen park yatak baktım en uygun ama en gösterişsiz olanı aldım sonucda sadece yatacak dedi adam sizinkilerin dikkatini bu oyuncaklar çekmez dedi...doğru çekersede evde var ondan takarım...
sonra bir hamiş arkadaşıma nıvea nın bakım setini aldım hediye ek olarak emzik kapı,emzik zinciri,tırnak makası,biberon,mama kaşığı ve yakalık aldım..çocuklarada sticker aldım...
çıktım koştura koştura eve gittim....aldıklarımı bıraktım ....halamlara gittim oradan halamı alıp markete gittim çocuklara mama ve bez aldım...aman bi yağmur servisle eve bıraktım herşeyi
halamla kaldıkmı yoılda dolmuş geçnmiyor yağmur deli gibi hemen ıvırzırvır satan mağzaya girdik esnaf annemin kankası alişle ömer hayranı...orada beklerken dolmuş geldi eve gittik yemek vs.şimdi girdim eve yaww duş alacaktım ama vazgeçtim çok yorgunum ...yarın sabah duş alırım süslenirim arkadaşa gideceğim oradanda dişciye gideceğimm.....benden bukadarrrrrrrrrrr

selam millet ben geldimm.nisafirlerim bende hala=((

bu gün doktora gittik şuan için gelişme normal dedi bizim tüpbebek olayı için .hastaneden direkt bize geldik ve çarşamba sabah transfer yapılacakmış çok şükür.

SİZLER NASILSINIZ BAKALIM BEN GİREMİYOM PEK MALUM KENDİNİZE İİİ BAKIN EMİ CANLAR ÖPTÜM SİZİ

o dalga geçene klava:klava:klava: kendini ne sanıyormuş o kıskançlıktan yapıyordur merak etme sen.ama nasıl rahat ederse öle yap bacımopuyorumnanaktan

ulen adam seyahate gidince paraları harcadınmıkaydirigubbakcemile
yoksam piyangodan paramı çıktı:lepi:
ohhhh güle güle giyy
gitti 200-300 tlsempatiksalakcinni

ulen ikinizide döverim yaban ellerden gelip beni delirtmeyin:umursamaz:
herhalde öle buluştuk yazınca kuru kuru anlatmanızı bekledükCADIARZU
işin içine aksiyon heyecan katılsın dedük:hulya:

heee bu arada eltim hamile
ilk bebesi 3 yaşına girdi
benü bekliyo 1 yldır
baktı bende tık yok bu ay ilk yapışta tutturdu
offff offf 38 ay oldu yavvvvvvv

eee burda 2 yi geçti
kalkcam gari pc nin başından
kimse yokmu
yokkkk
kahv bulş duruyo
sonra t başına geçerim herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…