Aysonu Kizlari 2008

tünaydınlar....aman gece 2 kadar oturdu veletler zorla uyuttuk kocamla....
sonra biz uyuduk ....tabi geç kalktık kahvaltı derken buraya geldim..
sanki ben dün hiç ev temizlememişim yaaa.....heryer heryerde... kk dolanayım hemen ıspanağımı yıkayacam ocağa atacağım ......ömeri kontrole götüreceğim....oradan gelince yorgun olurum diye..
gitmeden yapayım dedimm....ama evimde çok dağınık ....toplayacağım pöfffffffffffffff...hava güzelll canım gezmek istiyoo yaaa...ama kaynanam ikisine bakamaz bakarda ne yedireceğini edeceğini bilemez....
neysemmm ben kaçayımmmm işime bakimmm çok öptümm

Birsencimm canım benim çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya inşlah en kısa zamanda iyileşir.
Hicranım tşkler canım.
Herkese hayırlı akşamlar.

sağoll aslıcığım kuzumu bugün götürdüm kontrole cnm
iiyi dedi doktorumuz ilaçlara devam 10 günü tamamlayacağız

günaydın kızlarrr ben artık pesssssssssssssss yuhhhhhhhhhh dyorum kendime artık şom ağızlı olduğum kesin eminim bennnnnnnnnn =((

dün eylül anneleri ile konuşurken mesajlara cevap verirken bir arrkadaşa migren krizimin çok şükür bayadır olmadığını söylemiştim. ordan başka bi arkadaşla da ceylinin ateşinin fazla çıkmadığını uzun sürmediğini konuşmuştuk bakınız noldu

dün akşam üstü 5 gbi hafiften başım ağrımaya başladı bende hemen bir ilaç aldım ama hafif olandan aldım ağır kriz zamanlarında aldığım ilacı uzun süren ağrılarda alıyordum hoş evde kalmamıştı ihmalden almamıştım neyse baş zğrım sanki doğum sancısı gibi gidip gidip şiddetlenerek geliyordu 5-10 dk ara ie ve sonunda istifrar edecek kadar hırpaladı beni ve hiç azalmadan çoğalmaya başladı evde diğer ilaçtanda olmadığı için ha geçer ha geçe deyip bi ilaç daha almaya karar verdim 2.saat sonunda çünki diğeri dışarı atılmıştı bi şekilde ama yoooo ilacın etkisini beklemeye bile gücüm kalmmıştı artık ve eşimin dediğine göre kafamı duvara vurmaya başlamışım ondan sonra beni apar topar hasatanenin aciline kaldırmışlar ben ağrıdan ve kudurmaktan o anları hatırlamıyorum bile ve hastanede ağrı kesici serum ve kalçadan 2 iğneden sonra kendimi iyi hissettim ve 3 saat sonra eve döndükk ben baygın ve sersem bi şekilde yatağa uzanıp uyumuşum.
eşimin beni gece 1 de dürtmesi ile uyandı aşkım kalk ceylinin ateşi 40 derece diye ama ben kolumu bile kaldramıyorum baş dönmesi de var ilaçlar beni sabaha kadar uyutuyo çünki ve eşime ılık su ile banyo yaptır ve ateş düşürücü şurubu ver deyip tekrar dalmışım =(

eşimin 2.dürtmesi sabaha karşı 4 te oldu ateş gene yükseldi diye bu defa ılık banyodan sonra fitil verdik gene ateş iner gibi oldu ama ben yatağın üstünden inemiyorum ve gene sızıp kalmışım sabahh 7,30 gene eşim kaldırdı beni ateş 38.9 dedi üstünbü tamamen çıkarıp başını ılık su ile ısladım yüzünü soğuk su ile yıkadım su içirdim ve şurup verdik gene indi neyseki ateş ve sabah 10:20 gene ateş 40 derece artık olmicak böle dedik ve eşim aldı doktora götürdü ceylini faranjit gene boğazlar feci kızarmış ilaç vermiş göndermiş ben gidemedim bile ve şimdi kahvaltımı ettim kolllarım kalkmıyo aptal gbi sarhoş gibiyim dün ne dediysem tersi çıktı bu kadar şom ağızlılığa pes diyorummm ve gidiyorum uyumaya

ulen kocca gün kimseler uğramamış buraya hal hatır sortan yok hiçç küstüm hepinize işteeeeeeeeee:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

anaaaaa ikinizede gecmis olsun hicrosss ammada som agizliymissin bidaha aklina gelsede diline getirme
iyi geceler optum sekerrr

merhaba arkadaşlar
uzunca bi aradan sonra ilk defa girebildim.
şuan eşimin köyündeyiz internetimiz yeni bağlandı.üçüzler çok yaramaz çoğu seyi yapmaya fırsat bulamıyorum.yemek yemeğe bile fırsatım olmuyorç
eltim ,kaynanam bazende kıyınım zor hakından geliyoruz.
biz 7 ayımızı doldurduk.bebeklerimin isimleri erol.doruk ve ayşenaz oldu.
erol'u eltim annesine götürdü ayşenazı babaannesi dışarıya dolaşmaya götürdü.dorukta uyudu öylesine girebildim.
kızlar sizlerden ne haber .ben fırsat buldukça girmeye çalışırım.
benim doruk bey uyandı.
kendinize iyi bakın

selam millet herkesler nerde gene ben evdeyim ma bugün tubanın doğum günü aslında cumartesi yapıcaz ailecek ama bu gün ufak bi süpriz yapalım dedim okuldan gelir nerdeyse iki dk bakem size elam çakayım dedim

merhaba arkadaşlar
uzunca bi aradan sonra ilk defa girebildim.
şuan eşimin köyündeyiz internetimiz yeni bağlandı.üçüzler çok yaramaz çoğu seyi yapmaya fırsat bulamıyorum.yemek yemeğe bile fırsatım olmuyorç
eltim ,kaynanam bazende kıyınım zor hakından geliyoruz.
biz 7 ayımızı doldurduk.bebeklerimin isimleri erol.doruk ve ayşenaz oldu.
erol'u eltim annesine götürdü ayşenazı babaannesi dışarıya dolaşmaya götürdü.dorukta uyudu öylesine girebildim.
kızlar sizlerden ne haber .ben fırsat buldukça girmeye çalışırım.
benim doruk bey uyandı.
kendinize iyi bakın

canım ya senin adına çok sevindim allah bahtlarını açık etsin çok güzel bir şey ama güzel olduüu kadar da zordur eminim.birsoş 2 taneye yetişemiyo sen napıyon allah bilir .
inşallah usludurlar da sana rabbim kolaylık versin :nazar::nazar:a.s.olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

günaydınmı desem tünaydınmı tam ara da bi saat ama kimseler yok gene tabii ben iyiyim işte kızlar fena değilim ara ara ufak nöbetler oluyor ama migren kontrol altında şuan sadece devamlı ilaç kullanmak zorundayım ben iyiyim diye asmıştım ilaçlarımı bi süre ama yorgunluk uykusuzluk uyandırdı canavarımı gene sanırım neyseki allaha şükür iyiyim şuan bide hastanede verdikleri ilaçlar beni gerçekten rahatlattı sanırım çünki sırt ağrılarım bile %50 azaldı omzum ağrıyordu onu hissetmiyom bile maşallahh e uyşturulduk ya etkisi geçince başlarlar gene =((

merhabalar amanın yaa yorucu bir gece daha geçirdik...sabah kalktık ...çocuklara kahvaltı hazırladım yedirdim...oturma odasını silip süpüreceğim...sonra yatak odası ...sonrada mutfak vs. yani temizlik yapacam kociş gelince bizi gezmeye götürecek.
yarında annemler gelecek...bugünden temiz olsun evimiz dimi ama
ben daha kahvaltı yapmadım kk ya bakem bende bişiler yiyeyim sonra işe girişeyim çocuklar izin veriği kadar

benden sonra kimse gelememişşş....tabi hava güzel herkes kaçakkk

bizde kaçtık....aksam 7 de çıktık yemek yemeğe gittik....aman ömerim bi döner yedi....kuzumm ekmekle yedirdim....ali döner değil kaşarlı köfte yedi...ama çok güzeldi çocuklarla ilkkez restorantta yemek yedik...
sonra oyun yeri vardı masa hokeyi oynadık...baya eylendik....sonra starbucks da kahve içtik tam kahvemizi alıyordukki gebeliğimin 25 günün takip eden cerrahpaşadaki doktoru gördüm arkamda çok şaşırdım kafamı çevirdim ve o birden ismi aklıma gelmedi...kendisine cerrahpaşada .çalışıp çalışmadığını sordum ...oda sende bana çok tanıdıksın çıkaramadım dedi...ben anlattım ona aman paşalarımı çok sevdi ...ayak üstü sohbet ettik...sonra eve geldik aliş hep babasının kucağında gezdi....arabada uyudu ama eve gelince uyandı şincik oturyoruz ....ama çok güzel geçtii....kuzularım uyusun...filim izleyeceğiz buzdevri 3 almış. eşim...

ooooooooo kimseler yok benim dün misafirim vardı bugün dinlenirim dedim bugünde vardı geçti gitti bir hafata daha
yarın işbaşı biraz takılıp yatıcam

merhaba kızlar ben geldiiiiimmm nasılsınız ben daha iyiyim çok şükür.iki gündür evle uğraştım öğledesonrada evde yoktum gece geç geldik eve bugünde ceylinle dışardaydık yeni gedik eve giremedim siteye inşallah herkes iyidir

Back
X