Aysonu Kizlari 2008

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlarr

2915.jpg

ay laf anlamıyo bacım angut yaaa çocuğun yanında öle pek tartışmayız dikkat ediyoruz da bazen oluyo böle angutlukları dayanamıyom kızıyom ama öle bağırtı çağırtı değil canım okadar yüksek sesle tartışmadık ama gıcık oldum ceylin uyudu ben konuşim dedim ama ben napiyomki ağlıyo işte demezmi bidee:oklava:

aman cnm yaa benimkide öle hiç kıyamıyor
ama ben şimdiden dedim....çocuklara çok yumuşaksın
eğer birimizden birimiz onlara karşı sert olmazsak
kullanamaya kadar gider bu iş
çocuk diyip geçme dedim..
o yüzden ben eğer kızıyorsam ağlayarak babasına baksa bile eşim kafası çeviriyo
yada dışarı çıkıyo...yoksa dayanamayacak....
yani herşeylerinle ben ilgilendiğimden bana attı topu
eşinde kıyamıyorsa hayır kızım annen yok diyor desin
yani topu sana atsın...
ama ceylin işi çözmüş babayı kullanıyoosempatiksalakcinni

aman cnm yaa benimkide öle hiç kıyamıyor
ama ben şimdiden dedim....çocuklara çok yumuşaksın
eğer birimizden birimiz onlara karşı sert olmazsak
kullanamaya kadar gider bu iş
çocuk diyip geçme dedim..
o yüzden ben eğer kızıyorsam ağlayarak babasına baksa bile eşim kafası çeviriyo
yada dışarı çıkıyo...yoksa dayanamayacak....
yani herşeylerinle ben ilgilendiğimden bana attı topu
eşinde kıyamıyorsa hayır kızım annen yok diyor desin
yani topu sana atsın...
ama ceylin işi çözmüş babayı kullanıyoosempatiksalakcinni

seninki laf anlamışta ortak davranıyonuz ama benimkine laf anlatamıyom bacım valla ona kızıyom zaten sanki iyi polis kötü polis pynuyoz ama hep ben kötü polis oluyom ve çocuk ağlamayı kullanıyo resmen ya uyutmadan önce balkona ortadaki halılar varya koridorda balkona stım bu da peşimden çıktı balkona kızım pis burası gir içeri dedim hemen baaabbbaaa mır mırr bişiiler söleyip ağladı kızmadanda ağlıyo yeterki hayır de hemen döküüyo gözyaşları sicim gibi ve babası balkona çıktı oda diğer halıyı getirdi hemen yapıştı babasının bacaklarına oda peşinden geldi balkona kızım gir içeri diyom saklanıyo babanın arkasına bide eliyle beni işaret edip şikayet ediyo düşünsene yaa ne hale geldi kızz

seninki laf anlamışta ortak davranıyonuz ama benimkine laf anlatamıyom bacım valla ona kızıyom zaten sanki iyi polis kötü polis pynuyoz ama hep ben kötü polis oluyom ve çocuk ağlamayı kullanıyo resmen ya uyutmadan önce balkona ortadaki halılar varya koridorda balkona stım bu da peşimden çıktı balkona kızım pis burası gir içeri dedim hemen baaabbbaaa mır mırr bişiiler söleyip ağladı kızmadanda ağlıyo yeterki hayır de hemen döküüyo gözyaşları sicim gibi ve babası balkona çıktı oda diğer halıyı getirdi hemen yapıştı babasının bacaklarına oda peşinden geldi balkona kızım gir içeri diyom saklanıyo babanın arkasına bide eliyle beni işaret edip şikayet ediyo düşünsene yaa ne hale geldi kızz

hımmm işiniz zor o zaman herşe çok bilinçli
babası eğer böyle devam ederse....sen bişey yapamazsın herşey eşinden kaynaklanıyor cnm

merhaba kızlar umarım herkez iyidir
MEVLıD KANDıLıNıZ MUBAREK OLSUN
BÜTÜN DUALARINIZ KABUL OLSUN ıNŞŞŞŞ
HEP MUTLU OLUN ıNŞŞŞŞŞŞ

Merhabalar arkadaşlar.Geçmişi çok okuyamadım bu hafta bizim için kabus gibi bir haftaydı ama çok şükür atlattık sizler inşlah iyisinizdir kuzularla birlikte.Hasta olanlarımız varsa geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Bu haftamız kötü geçti demiştim arkadaşlar geçen cuma Çorluya gittik ve gittigimizin sabaha karşı 4te OZan Ege hiç kusan bir çocuk degilken gece sabaha kadar 3-4 kere kustu sabahta beline kadar ishal çıktı. ogün heryer tatile girmeden dra götürdüm yedigi birşey dokunmuş dedi ateşi çıkabilir dedi ve akşamüstü uyutmuştum kontrole bir gittimki titriyor yavrum o kadar çok etkisinde kaldımki halen ogluşum iyileşti ama ben hala etkisindeyim olayların. gece 2 kere acile gittik ateşini evde düşüremedik bagırta bagırta soguk suyla 15 dk soguk kompres yaptılar hastanede anne olmak gerçekten çok zormuş arkadaşlar. ertesi gün erkenden istla döndük ateşini kontrol altına çok alamasakta çok yüksek degildi ama ishal devam ediyordu pazartesi hemen kendi drumuza götürdük kaka tahlile gitti çocuk çok susuz kalmış kurumuş dedi seruma baglıyalım dedi 1,5 şişe serum yedik gece 1e kadar hastanede yattık sonuçlar çıktı drumuzla birlikte geldi ve ben şok oldum başına gelmeden bilmiyor insan hiçbirşeyi rota virüsü pozitif çıkmış. nerden kaptıgımızıda anlamadım salgın varmış 1 aydır çok şükür şimdi iyileştik perşembe günü normale döndük.Bizim içtigimiz sudan veriyordum şimdi artık kaynatıyorum tekrar. Çok şükür iyileştiginden beride yemesi düzeldi çok şükür yiyor. ışte arkadaşlar bizden böyle.
Kuzularımız hiç hasta olmasınlar.
Hicrancım kızımız maşallah çok güzel çıkmış.
Geçmiş kandilleriniz mübarek olsun Allah'ım dualarınızı kabul etsin.
Fakecim nasılsın inşlah iyisindir canım arkadaşım.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

selam millet evime yeni geldim cuma günü annemlere geçtim ordaydım yeni geldim eve ceylini yedirdim yattı şimdi yoruldu atlamaktan zıplamaktan bayıldı zilli inşallah uyurda biraz rahat ederim bende

canlarım selam
uzun zamandır giremiyorum
kardeşim bizde askere gidecekte
bende koşturmaca hafta sonu ist daydım bu hafta içide bursa ya gideceğim
sizde ne var ne yok
bende tık yok regl oldum geçen hafta

canlarım selam
sizde ne var ne yok

ülen leyleği havadamı gördün ne kızım
geziyon geziyon
bana bak çocuk yapınca mıhlanır kalırsın evde hee
özlersin bu hayatı ....
boşver çocuğu mocuğuuu

günaydınlar sabaha erken giriş yaptık...gece 4 de başlayan uyanmalarla saat 6.30 kalktık zaten 1 gelirken uyuyabilmiştim..

önce ömüş ağladı mama verdik uyudu..ama yanımda uyudu tam uyuyacaz aliş ağladı
onada mama yaptım babası yedirdi..eşim ömeri yatır aliyi al yanına dedi...onu yatırdım alişi aldım
aliş uyudu ömer uyumadı...ikisinide aldım yanıma ama ne mümkün ikisi yanyana yatarmı ömer alinin üzerine yatıyo vs. sonra ömeri tuttum yerini değiştireceğim..ıslaklık geldi üstüne geçmiş çişş
babası bezi düzgün bağlamamış...onu aldım soydum giydirdim o şimdi park yatakta oynuyor...uykusuda var...ama uyumaz bende kk ya bakem dedim ...çünki kahvaltı sonrası ...kuzularımla yeni oyuncaklarını çıkarcağız 1 yaş oyuncakları ama olsun...ben şekiller yapacağım onlara göstereceğim oyun oynayacağı yani...böylelikle belki ali ömerle boğuşmaktan vazgeçer..inş..bakalım nasıl başarılı olacakmıyım
endişe ediyorum ..1 yaşından sonra onlara bişeyler öğreteceğim acaba başarılı olacakmıyım
o sabrı bulacakmıyım kendimde kitaplarımız var bakalım nasıl oladak

canlarım selam
sizde ne var ne yok
tabı tık olmaz evde oturduğun mu var:)))))kaydirigubbakcemile3

canlarım selam
sizde ne var ne yok

allah kavuştursun şimdiden canım sağ salim gtsin gelsin askere kardeşin.regl oldun demek gene hayırlısı inşallah canım yaa sen ada çayı kullandınmı hiç kız denesene bi

günaydınlar sabaha erken giriş yaptık...gece 4 de başlayan uyanmalarla saat 6.30 kalktık zaten 1 gelirken uyuyabilmiştim..

önce ömüş ağladı mama verdik uyudu..ama yanımda uyudu tam uyuyacaz aliş ağladı
onada mama yaptım babası yedirdi..eşim ömeri yatır aliyi al yanına dedi...onu yatırdım alişi aldım
aliş uyudu ömer uyumadı...ikisinide aldım yanıma ama ne mümkün ikisi yanyana yatarmı ömer alinin üzerine yatıyo vs. sonra ömeri tuttum yerini değiştireceğim..ıslaklık geldi üstüne geçmiş çişş
babası bezi düzgün bağlamamış...onu aldım soydum giydirdim o şimdi park yatakta oynuyor...uykusuda var...ama uyumaz bende kk ya bakem dedim ...çünki kahvaltı sonrası ...kuzularımla yeni oyuncaklarını çıkarcağız 1 yaş oyuncakları ama olsun...ben şekiller yapacağım onlara göstereceğim oyun oynayacağı yani...böylelikle belki ali ömerle boğuşmaktan vazgeçer..inş..bakalım nasıl başarılı olacakmıyım
endişe ediyorum ..1 yaşından sonra onlara bişeyler öğreteceğim acaba başarılı olacakmıyım
o sabrı bulacakmıyım kendimde kitaplarımız var bakalım nasıl oladak

allah kolaylık versin bacım zor valla eğitim vermek çocuğa zaman sıkıntısı yaşıyom ben evlemi uğraşayım yemekmi yapayım gezdireyimmi zilliyi tuba hanfendinin de ihtiyaçları var malum eşim keza valla bazı gün kendi haline bırakıyom ceylini ama şöle bi düzen buldum kendimce haftanın 2 günü o günleri sadece konuşma ve el becerileri yaptırmaya ayırıcam ve o günler ev işi vss yapmicam ve yemeğimi akşamdan halletmiş olucam ki en azından haftada 2 gün beyin gelişimi ve ektiviteye ayırabileyim çünki 3 yaşına kadar beyin aktiitesi ne yapabilirsek kardır gelişim 3 ten sonra olmuyor çünki karakterde oturuyor ve kullanılmayan beyin hücreleri yok oluyormuş ne demekse artık öle öğrendim =(

Back
X