Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay laf anlamıyo bacım angut yaaa çocuğun yanında öle pek tartışmayız dikkat ediyoruz da bazen oluyo böle angutlukları dayanamıyom kızıyom ama öle bağırtı çağırtı değil canım okadar yüksek sesle tartışmadık ama gıcık oldum ceylin uyudu ben konuşim dedim ama ben napiyomki ağlıyo işte demezmi bideeklava:
aman cnm yaa benimkide öle hiç kıyamıyor
ama ben şimdiden dedim....çocuklara çok yumuşaksın
eğer birimizden birimiz onlara karşı sert olmazsak
kullanamaya kadar gider bu iş
çocuk diyip geçme dedim..
o yüzden ben eğer kızıyorsam ağlayarak babasına baksa bile eşim kafası çeviriyo
yada dışarı çıkıyo...yoksa dayanamayacak....
yani herşeylerinle ben ilgilendiğimden bana attı topu
eşinde kıyamıyorsa hayır kızım annen yok diyor desin
yani topu sana atsın...
ama ceylin işi çözmüş babayı kullanıyoosempatiksalakcinni
seninki laf anlamışta ortak davranıyonuz ama benimkine laf anlatamıyom bacım valla ona kızıyom zaten sanki iyi polis kötü polis pynuyoz ama hep ben kötü polis oluyom ve çocuk ağlamayı kullanıyo resmen ya uyutmadan önce balkona ortadaki halılar varya koridorda balkona stım bu da peşimden çıktı balkona kızım pis burası gir içeri dedim hemen baaabbbaaa mır mırr bişiiler söleyip ağladı kızmadanda ağlıyo yeterki hayır de hemen döküüyo gözyaşları sicim gibi ve babası balkona çıktı oda diğer halıyı getirdi hemen yapıştı babasının bacaklarına oda peşinden geldi balkona kızım gir içeri diyom saklanıyo babanın arkasına bide eliyle beni işaret edip şikayet ediyo düşünsene yaa ne hale geldi kızz
merhaba kızlar umarım herkez iyidir
MEVLİD KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN
BÜTÜN DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞŞŞŞ
HEP MUTLU OLUN İNŞŞŞŞŞŞ
amin canımseninde cnm ..sende hep mutlu ol
amin canım
bu arada senin paşalara bayılıyorum
mevlam hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşşş
teşekkürederim aslı iyiyim
canlarım selam
uzun zamandır giremiyorum
kardeşim bizde askere gidecekte
bende koşturmaca hafta sonu ist daydım bu hafta içide bursa ya gideceğim
sizde ne var ne yok
bende tık yok regl oldum geçen hafta
tabı tık olmaz evde oturduğun mu var:)))))kaydirigubbakcemile3canlarım selam
sizde ne var ne yok
canlarım selam
sizde ne var ne yok
günaydınlar sabaha erken giriş yaptık...gece 4 de başlayan uyanmalarla saat 6.30 kalktık zaten 1 gelirken uyuyabilmiştim..
önce ömüş ağladı mama verdik uyudu..ama yanımda uyudu tam uyuyacaz aliş ağladı
onada mama yaptım babası yedirdi..eşim ömeri yatır aliyi al yanına dedi...onu yatırdım alişi aldım
aliş uyudu ömer uyumadı...ikisinide aldım yanıma ama ne mümkün ikisi yanyana yatarmı ömer alinin üzerine yatıyo vs. sonra ömeri tuttum yerini değiştireceğim..ıslaklık geldi üstüne geçmiş çişş
babası bezi düzgün bağlamamış...onu aldım soydum giydirdim o şimdi park yatakta oynuyor...uykusuda var...ama uyumaz bende kk ya bakem dedim ...çünki kahvaltı sonrası ...kuzularımla yeni oyuncaklarını çıkarcağız 1 yaş oyuncakları ama olsun...ben şekiller yapacağım onlara göstereceğim oyun oynayacağı yani...böylelikle belki ali ömerle boğuşmaktan vazgeçer..inş..bakalım nasıl başarılı olacakmıyım
endişe ediyorum ..1 yaşından sonra onlara bişeyler öğreteceğim acaba başarılı olacakmıyım
o sabrı bulacakmıyım kendimde kitaplarımız var bakalım nasıl oladak
tabı tık olmaz evde oturduğun mu var:)))))kaydirigubbakcemile3