Aysonu Kizlari 2008

kitap tavsiyeleri görüyorum
stephani meyer in kitapları süper
vampirli ama ölümsüz aşk var içinde

siyah süt sıkıcı gb ama süper bir kitap bencede

veejderha dövmeli kızı aldım bende bugün

işaret av avcı serisi var süper

günaydın kızlarrr
Ahsenin dişi çıktı şükürrzemuszemus
bende bilmiyormuş gib yaptım sabah kahvaltıya kayınvalidemler geldi kayınvalidem kendisi ilk gördü sanıyor hediye alacakmışkaydirigubbakcemile3
Esencim yeni inciniz hayırlı olsun.
kitap tavsiyeleri görüyorum
stephani meyer in kitapları süper
vampirli ama ölümsüz aşk var içinde

siyah süt sıkıcı gb ama süper bir kitap bencede

veejderha dövmeli kızı aldım bende bugün

işaret av avcı serisi var süper
Teşekkürler Miracım.Sizinde hakkınızda hayırlı canım için ısınmadıysa bencede kendi druna git güzelim.
Herkese iyi geceler.

canlarım selam
uzun zamandır yokum biliyorum
dr a gittim bu akşam
yarın adet günüm
ama bişey yok malesef
aşılama diyor ama sevmedim dr u

eski dr uma gidicem sanırım

hadi hayırlısı canım inşalah muradına erersin.dr neden sevmedin eski dr herşeyi yaptımı saa tecrübeimi bu konuda insanın rahat olması relax olması da önemli dr un yanında ama tecrübe ve deneyimleri çok önemli dr ların inşallah herşey gönlünce olur aşılama artık ne gerekirse giriş bakalım denemekte yarar var değilmi olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

iyigecelerrr canım çok sıkılıyo kızlar eşim o kadar çok seyhatteki artık sıkılmaya başladım
hayatımda onun boşluğunu doldurmaya çalıyorum.......sıkıldım bu durumdan diyeceksinizki iş
evet iş ama hiç başbaşa değiliz...seyhatte oluyor görmüyorum.......geliyor yorgunum diyorrrrrrrr
bende sinir kalmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr püffffffffffffffff

iyigecelerrr canım çok sıkılıyo kızlar eşim o kadar çok seyhatteki artık sıkılmaya başladım
hayatımda onun boşluğunu doldurmaya çalıyorum.......sıkıldım bu durumdan diyeceksinizki iş
evet iş ama hiç başbaşa değiliz...seyhatte oluyor görmüyorum.......geliyor yorgunum diyorrrrrrrr
bende sinir kalmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr püffffffffffffffff

canım yaa snei çok iyi anlıyorum nsip işte bende aynı şeyi yaşıyorum biliyorsun ama eşimin işlerindeki sıkıntı bu sene bizi pek ayırmadı üzülsemmi sevinsemmi bilemedim ben pek :delphin:

bu gün ceylinin aşısı vardı ama grip ya oda sabah bi baktım ateşi 37.9 aradım sağlık ocağını söledim ok dediler 2 gün sonra gidicem aşıya şimdi bide aşı sıkıntısı çekemem dedim yaptırmadık

fake kız seni gördüm sanki altta ismini yanlışmı gördüm tam mesaj yazayım dedim pc beni sinir etti ama şimdide görüyorum seni nerdesin bakemmm napıyon nasılsın

kızlar doktordan geldim insilün direnci bozuklu ve hipotiroidim varmış...he bide karaciğerde yağlanma püfff

ilaçla diyetisyene başladım bakalım ne olacak

seam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiimmmm

kimseler yok gene tabii neyse ben yazam çıkam bareee

dün akşamdan beri ceylinin ateşi yoktu bende sabah götürdüm aşısını yaptırdı eve geldik ateş düşürücüde verdim bakalım inşallah sorun yaşamayız hayırlısıyla 6 ay aşı maşı yok artık bide boy kilomuz iyiymiş normal dedi çok şükür bende şu cadıya meyve yedireyimed yatırayım bari gece kalkıp kalkıp ağladı ya dün çok kızdırdı beni 1-2 defa bağırdım ona nezaman öle olsa gece uyutmuyo bizi bide kalkınca sanki düşmanıymışım gibi dokundurmuyo beni illa baba alcak yanına kucağına acep rüyasında ne görüyorsa hanfendi kalkıncada kini devam ediyor :))))))))))))))))

kızlar memorialde ücretiz tüp bebek yapıyorlarmış kampanya varmı bayanda 35 yaş sınırı ve çocuk olmaması için bi sorun bulunmaması gerekliymiş öle demişler nasıl anlayamadım ama arayıp görüşün şans işte belki bizden biri bu şansa sahip olur denemekte yarar var

kızlar merhaba artık tekrar kk ya yazmaya karar verdim. nasılsınız bakalım birsen çok geçmiş olsun canım o rahatsızlık benim eşimdede var çok dikkat etmen lazım.

sultan cnm hoşgeldin sefalar getirdin .....

bugün ömeri doktora götürdüm dişten hasta oluyor dedi doktor....

kilolarıda 9910 ömer alide 9200 gr olmuş

dün sağlık ocağında doğru ölçülmemiş

kızlar merhaba artık tekrar kk ya yazmaya karar verdim. nasılsınız bakalım birsen çok geçmiş olsun canım o rahatsızlık benim eşimdede var çok dikkat etmen lazım.

ooo hoşgeldiniz hanfendi demek tekrardan aramıza dönmeye karar verdin neden gittin onuda bilmiyom ya neyse vardır bi bildiğin diyelim opuyorumnanaktan

sultan cnm hoşgeldin sefalar getirdin .....

bugün ömeri doktora götürdüm dişten hasta oluyor dedi doktor....

kilolarıda 9910 ömer alide 9200 gr olmuş

dün sağlık ocağında doğru ölçülmemiş

ceylinde bugün aşı yapmaya gittiğimizde sağlık ocağı tarttı 12.500 dedi doğrumu yanlışmı bilemiyorum artık 1,5 yaşımıza girdik kızlar çok şükürrr

Back
X