Aysonu Kizlari 2008

ayyy aslıcığım ne güzel cnm yaa yaz hayatım sayfamız aksın gitsin

cnm ehliyetin hayırlı olsun cnm..inş.başarı ile bitirirsin
ama ben eminim bitirirsin cnm sen...
bende bişey itiraf edeyim araba kullanan bayanları gıbta ile bakıyorum
çünki,araba kullanmak sanki erkeklere öz
sadece onlar başarır gibi lanse edilmiş
ve bende çok istiyorum ama arabamız oldığı için
hep erteliyorum tabi bide ,korkum var , inş.hepsini yenerim
tabi bide araba sahibi oluruzz....

bide kitap işine gelince ben aşk kitapları okurum

sana tavsiyem elif şafak siyah süt
canan tAN yüreğim seni çok sevdi
yazarları aklımda yok ama
kitap isimleri vereyim cnm

aşka şeytan karışır(bu kitabı birgünde okudum)
masal gibi aşklar
yatağımdaki yabancı(bu kitap sinan akyüzün yaprak dökümü tadında valla birgünde bittimişti)
sevmekten korkuyorum
ikikişilik yanlızlık
benim hala umudum var
ihbar ediyorum yüreğimi sana
ikinci el yanlızlık(bu bir şiir kitabı ceyhun yılmaz)
her aşk bitmek için başlar

keşke yakın olsan cnm sana veriridim okurdun ebdne daha adı aklıma gelmeyen
çok kitap var

dok.işinide bilmiyorum cnm yaa
ama çocuk için üzüldüm

işte bazı çocuklar kaldıramıyor
ama cnm çok iyi bir pedaog var pof sabiha pektuna keskin
doktorumda çıkıyor avrupa yakasında eyüpte yeri ben gideceğim .çocuklar yasını geçsin

ayyy aslıcığım ne güzel cnm yaa yaz hayatım sayfamız aksın gitsin

cnm ehliyetin hayırlı olsun cnm..inş.başarı ile bitirirsin
ama ben eminim bitirirsin cnm sen...
bende bişey itiraf edeyim araba kullanan bayanları gıbta ile bakıyorum
çünki,araba kullanmak sanki erkeklere öz
sadece onlar başarır gibi lanse edilmiş
ve bende çok istiyorum ama arabamız oldığı için
hep erteliyorum tabi bide ,korkum var , inş.hepsini yenerim
tabi bide araba sahibi oluruzz....

bide kitap işine gelince ben aşk kitapları okurum

sana tavsiyem elif şafak siyah süt
canan tAN yüreğim seni çok sevdi
yazarları aklımda yok ama
kitap isimleri vereyim cnm

aşka şeytan karışır(bu kitabı birgünde okudum)
masal gibi aşklar
yatağımdaki yabancı(bu kitap sinan akyüzün yaprak dökümü tadında valla birgünde bittimişti)
sevmekten korkuyorum
ikikişilik yanlızlık
benim hala umudum var
ihbar ediyorum yüreğimi sana
ikinci el yanlızlık(bu bir şiir kitabı ceyhun yılmaz)
her aşk bitmek için başlar

keşke yakın olsan cnm sana veriridim okurdun ebdne daha adı aklıma gelmeyen
çok kitap var

dok.işinide bilmiyorum cnm yaa
ama çocuk için üzüldüm

işte bazı çocuklar kaldıramıyor
ama cnm çok iyi bir pedaog var pof sabiha pektuna keskin
doktorumda çıkıyor avrupa yakasında eyüpte yeri ben gideceğim .çocuklar yasını geçsin

Birsenim tşkler canım. inşlah alabilirim diye düşünüyorum bugünden itibaren çalışmaya başlayacagım inşlah. nisanın 17desin yazılı sınav varmış çalışmam gerekiyor.hafta içi kurslara gidecegim işte öyle canım. benimde çok hoşuma gidiyor inşlah cüzdanda kalmaz Allah araba almak nasip ederde kullanabilirim canım.Sizde inşlah araba alabilirsiniz sende alırsın güzelim ne olacakki.
Güzelim ne kadar güzel kitaplar okumuşsun uzun bir liste bende akıcı olacak okuyacagım kitaplar yoksa sıkılıyorum hemen Elif Şafak'ın Siyah Süt kitabına başladım ama sıkıldım arkadaşımındı zaten geri verdim.
Canan Tan'a gelince onun bütün kitapları süper. Yüregim seni çok sevdi kitabını okudum. bende sana diger kitapları Piraye ve Eroinle Dans kitabını şiddetle tavsiye ederim canım.
Şimdi Elif Şafak Aşk okuyorum bitsin senin söyledigin kitaplardan birine başlarım hayatım. Birde Canan Tan'ın En Son Yürekler Ölür diye bir kitabı daha varmış onu okumadım onuda alıp okuyayım.

Dırımım ne yapacagım canım anlatayım baride topigimiz ilerlesin.
Kızlar bugün dersim azdı 3 saat okuldan çıktım saçlarıma fön çektirdim gittim vesikalık resim çektirdim. bugün okuldaki ögretmen arkadaşlarımla olan günüm var arkadaşa gidecegim birazdan süslenip püslenip oraya gidecegim o yüzden eve geldim bezelye,pilav ve ozan ege'ye brokoli çorbası yaptım.bugün evimin önünde pazar var gidip sebze meyve alışverişini yapacagım.ışte böyle hanımlar birde kendi kuaförüme gidip eskiden yaptırmış oldugum saçlarımın resmini gösterip fiyat ögrenip olup olmayacagını soracagım biraz imaj degişikligi yapmam gerekiyor önümüz bahar kendime çeki düzen vermem gerekiyor. 2-3 kiloda vermişim yine 51-52 arasına geldim 3-4 kilo daha verdimmi tamamdır göbekle basende giderse ohh.
Benden bu kadar ben kaçar öpüldünüz şekerler.

aslıcığım cnmm canan tanın o kitabını gördüm
alacağım ama daha aşk ın sonu sayfalarında sürünüyorum okuyamadım henüz

siyah süt sıkıcı gibi geliyor ama sonra akıcı oluyor aslıcğım bu yaz allah nasip ederse hayatım buluşalım yaaaa ozanege kcaman oldu benim kuzularımda büyüdü sayılır...deniz otobüsü ile gelin sahilde dolaşalım ...

yeni imaj çok iyi olur bahar gelior kilo işine çok sevindim ben senin gibi olamadım şiştikce şiştim
bende diyetisyen istiyorum ama maddiyat önümü tutuyor
fiyatı uygun birini buldum bakalım eşime diğeceğim de çocukların doğumgününe kadar zayıflayım yaaa
ufff siniriim bozuluyor zaten....bana disiplin gerek çünki
bilmiyorum valla yaniii....uffff ufff diye diyee gidecek bu iş

aslıcığım cnmm canan tanın o kitabını gördüm
alacağım ama daha aşk ın sonu sayfalarında sürünüyorum okuyamadım henüz

siyah süt sıkıcı gibi geliyor ama sonra akıcı oluyor aslıcğım bu yaz allah nasip ederse hayatım buluşalım yaaaa ozanege kcaman oldu benim kuzularımda büyüdü sayılır...deniz otobüsü ile gelin sahilde dolaşalım ...

yeni imaj çok iyi olur bahar gelior kilo işine çok sevindim ben senin gibi olamadım şiştikce şiştim
bende diyetisyen istiyorum ama maddiyat önümü tutuyor
fiyatı uygun birini buldum bakalım eşime diğeceğim de çocukların doğumgününe kadar zayıflayım yaaa
ufff siniriim bozuluyor zaten....bana disiplin gerek çünki
bilmiyorum valla yaniii....uffff ufff diye diyee gidecek bu iş
Birsencim Siyah süt güzel diyorsun yani bende o zaman yazın alıp bir daha okuyayım.
Evt canım ya bencede buluşalım süper olur. dogru bıdıklarımız büyüdü.
Bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum geçen görevli oldugum sınavın birinde arkadaşımı gördüm kadın göbek basen bir hayli vardı sen kadın tıg gibi olmuş birde takım elbise giymiş saçlarınada röfle yaptırmış valla süper olmuştu onu görünce dank dedim zaten. sabahları ılık limonlu su içip öyle evden çıkıyorum. akşamdan bir marul,domates,peynirli sandviç ve birde kaşarlı tost yapıyorum yanına bir elma alıyorum okulda acıktım mı atıştırıyorum.bakalım gidebildigim kadar böyle gidecegim akşamlarıda en geç 7ye kadar yemegimi yiyorum.
Benden bugünlük bu kadar biraz ders çalışacagım görüşmek ve sohbet etmek dilegiyle .Nurayı arayacaktım unuttum ohaoldumsmile

aslıcığım çalışbakalım cnm sınavlarını birkerede ver

bende gideceğim dietisyene eşimle konuştum
bakalım önden bir görüşme yapalım ne olacak...

benimde tlf yok hattım dışarıda kaldı eşimin tlf bozulmuş benimkini aldı
kimseyi arayamıyorum

aslıcığım çalışbakalım cnm sınavlarını birkerede ver

bende gideceğim dietisyene eşimle konuştum
bakalım önden bir görüşme yapalım ne olacak...

benimde tlf yok hattım dışarıda kaldı eşimin tlf bozulmuş benimkini aldı
kimseyi arayamıyorum

Nasıl yani canım anlamadım senin kendi tlf hattın dışarıda kaldı ne demek anlamadım tlfnun vavrmı yokmu. ben ararım kuşum seni.
İyi geceler hanımlar.

aslıcığım tlf yok eşimde hattımıda çıkardığımdan dışarıda kaldı onu diyorum hahah :))

aslıcığım tlf yok eşimde hattımıda çıkardığımdan dışarıda kaldı onu diyorum hahah :))

Anladım dırımımm biraz geç oldu ama kusuruma bakma kafalar dalgın artık hatta bazen durma noktasına geliyor.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum şekerler.
Hicran hanım yine ortalardan kayboldu.
Kızlar acayip içim sıkılıyor. Alışverişe gitmek ve kendimde bir takım imaj degişiklikleri yapmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum.

merhaba kızlar nabersini ben pek iyi değilim feci nezle oldum gribe doğru gidiyom sanırım öksürükte başladı çünki ve dün hastanedeydik bizim tüp bebekçilerin gebelik testi vardı transferden sonra 12. gündü ama malesef test negatif çıktı herşey boşa gitti bu defada embriyo tutunamamış sanırım =( yaa neyse ordan anama geçtim işte 1 gece orda kaldım eve geldim yeni bakem dedim size selam çakayım gidip yatacağım fen gözlerim yanıyo burnum akıyo göğsüm ağrıyo resmen öksürürken :(((( herkese iyi geceler

kızlar merhaba bayadır yoktum..pc sorun vardı neyseki geldim

yazgülüm kocaman olmuşsun cnm süperrr

hicran hayırlı olsun cnm

sağol canımcm olumunekankayizsmile
:smiley-cool: niye öyle diyon şekercim bende geliyorum hemen hergün ugramaya çalışıyorum. bir sen bir ben başkada kimseler yok.

Dırımım sizin pcdeymiş sorun nasılsınız canım inşlah paşalar iyilerdir. Facede sana yazdım ama görmedin sanırım geri sayım olayı var hayırdır güzelim.
Nurayyy nerelerdesinn görünmüyorsun Meyra nasıl akşam yogunluk olmazsa bir alo derim kuşum.
Kızlarr birazcık anlatayım sizlere geldiginizde okursunuz hem sayfamız ilerlemiş olur.
bugün ehliyet kursuna yazıldım inşlah saglıcakla alabilirim. ayy çok heyecanlıyım 18 yaşıma girmeden önce hep 18 yaşına gireyim ilk işim ehliyet almak olacak derdim ama yaş oldu 34 ancak nasip olacak.ehliyet sınavlarında gözetmenlik yaptım ama ehliyetim yok. şimdide biraz evrak işim var onları yapacagım. birde arkadaşlar okulda hergün bir saat kitap okuma saatimiz var çok güzel bir etkinlik evde okumaya fırsat bulamıyordum Elif Şafak " Aşk"ı okuyorum sizinde tavsiye ettiginiz kitaplar varsa söylerseniz sevinirim.
Birde arkadaşlar İStda oturanlar hiç bildiginiz pedagog varmı yakın bir ögretmen arkadaşımın bir yaşında kızı var annesi işe gidiyor diye sabahları çocuk geceleride bırakır gider korkusuyla uyumuyormuş sürekli annesini okşuyormuş o yüzden pedagog arıyorlar varmı bildiginiz.
inşlah kendi kendime yazıp kendi kendime okumam.görüşmek dilegiyle.

aslıcım sen daha ehliyet almadınmı kızzzz kaydirigubbakcemile3 benim kızkardeşimde öğretmen senin gibi ama daha bu son sınavda ehliyet sınavına girdi kazandı çok şükür ehliyeti verirler bu aya içine sanırım siz öğretmenler fırsat bulamıyonuz kaydirigubbakcemile3

o arkadaşına da çok üzüldüm yaa ama çocuğuyla elinden geldiğince zaman geçirsin zor bi durum tabii benim büyük kızda öleydi nerdeyse ama uyumama gibi bi durum yoktu sadece koynumda bana sarılıp uyumak isterdi geceleri ve sabah hep arkamdan ağlardı sonra sonra alıştı anlamaya başladı tabii dr götürmekte fayda var inşallah iyi bi dr bulurlar

Dırımım ne yapacagım canım anlatayım baride topigimiz ilerlesin.
Kızlar bugün dersim azdı 3 saat okuldan çıktım saçlarıma fön çektirdim gittim vesikalık resim çektirdim. bugün okuldaki ögretmen arkadaşlarımla olan günüm var arkadaşa gidecegim birazdan süslenip püslenip oraya gidecegim o yüzden eve geldim bezelye,pilav ve ozan ege'ye brokoli çorbası yaptım.bugün evimin önünde pazar var gidip sebze meyve alışverişini yapacagım.ışte böyle hanımlar birde kendi kuaförüme gidip eskiden yaptırmış oldugum saçlarımın resmini gösterip fiyat ögrenip olup olmayacagını soracagım biraz imaj degişikligi yapmam gerekiyor önümüz bahar kendime çeki düzen vermem gerekiyor. 2-3 kiloda vermişim yine 51-52 arasına geldim 3-4 kilo daha verdimmi tamamdır göbekle basende giderse ohh.
Benden bu kadar ben kaçar öpüldünüz şekerler.

ooooooohhhhhhhh maşallah kilolar verilmişş 51-52 maşallah ben daha 70 kiloyum bu sabah tartıldım bu ay 1 kilom gitmiş ama diet vss yapamıyom ben malum sağlık nedenleri e sporda yaptığım sölenemez bacak menüsküs ameliyatlı belim fıtık ameliyatlı iyicede hamlaştım yaşlandım ben koca karı oldum yaww korkuyom valla ama düzenli bir beslenme şekli yapmam lazım kendime o zaman mutlaka veririm kiloları tabii bide iradeli olmam lazım ve yemekleri saatinde yersem veririm yaza kadar bende 10 kilo vermek istiyom bakalım haziran sonuna kadar en az 10 kilo vermem lazım hayırlısıyla veririm ozamana kadar geçen sene bebekle deniz sefası pek yapamam diye zorlamadım kendimi ama bu sene fıldır fıldır denize gircem inşallah e kendime yeni bi bikinide almam şart tabeee :))))

günaydın kızlarrr
Ahsenin dişi çıktı şükürrzemuszemus
bende bilmiyormuş gib yaptım sabah kahvaltıya kayınvalidemler geldi kayınvalidem kendisi ilk gördü sanıyor hediye alacakmışkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nabersiniz ben hala fei hastayım başım ağrıyo gözler sulanıyor öksürük var burnum akıyor heryanım ağrıyo ilaç vs de kullanıyom ama hala geçmedi geçmediiiiii :((((((((((

ceylinde benim gibi ama o iyileşti zaten ondan geçti bana ::( onu iyileştirdim ama kendimi iyileştiremedim :(
geçmişe vss bakmaya takatim yok düzelim gelir okurum sonradan

zaten buralarda pek ıssız kalmış kimseler yokkk

günaydın kızlarrr
Ahsenin dişi çıktı şükürrzemuszemus
bende bilmiyormuş gib yaptım sabah kahvaltıya kayınvalidemler geldi kayınvalidem kendisi ilk gördü sanıyor hediye alacakmışkaydirigubbakcemile3

hadi gözünüz aynın :nazar: sağlıkla tamamlansın dişleriniz inşallah.
ben o hediye meselesini akıl edemedim maleseffkaydirigubbakcemile3 kendim pek meraklı idim ya kendim baktım gördüm ve anamı ardım çıktı diyeeekaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben hala hastayım bide yetmezmiş gibi migrenim tuttu bu akşam üstü ilaç aldım aa hala geçmedi yarım saat daha beklicem geçmezse krize gidiyo demektir diğer acil durum ilacını içicem evde var allahtan onu yerim olmadı düzelirim allahın izni ile.bide yarn ceylini dr götürücem aşısı var ordanda bizim tüp bebekçileri hastaneye götürücez bakalım dr ne diyecek olmadı ya sonuç negatif çıkmıştı bakalım devam edicekmiyiz bu ay belli olcek .
ceylinide anama bırakıcam 1-2 saatliğine inşallah huysuzlanmaz aşı nasıl etkilicek bilemiyorum bu aşı acıtıyormuş baya ateşte yapıyomuş sanırım

lololooo hicran bacımmm dantel işine sardım ortadan kaçtımmm hahaha
kolay gelsin ne diyim bacım sana :) ben bilirim az buçuk dantel olayını ama gözlerim bozuk malum pek sevemedim yapamıyom ince işler ama yün vss seiyorum ama onuda pek becerebildiğim sölnemez acemi işler yapıyom işte kendi çapımd tabii fırsat bulursam oda nerdeeeeeeeeeeee :) ip aldım ilk defa bi kazak örücem ceyline ama nasıl başlıcam nezaman yapıcam bilemiyom bakalım hayırlısıyla başlarım inşallah
sağol hicrancım
kız birsen benle konuşmuyon mu sen pek bi ilgisiz öksüz bıraktın bizi:umursamaz:

kız size küsermiyim anam ben hastayım kaç gündür bide bi firmanın işlerini takip ediyom ihr.vss olaylarına başlamışlarda yardım istediler bi süre onlara yardım edicem 2-3 ay bide onlar zamanımı alcek ceylin keza yetiyor zaten bende iş çokkk herşeye yetişmeye çalışıyom sonrada topu atıyom hasta oluyom gribim kaç gündür kafam basmıyo hiçbieye heryanım ağrıyo ilaç alıyom zencefildi ıhlamurdu içimde ağçları bitecek nerdeyse ama geçmedi hala meret allah yardımcım olsun valla bu halde yarında baya işim var yoğun olcam anlayacağın o nedenle fırsat bulup giremiyom pek ancak akşamdan akşama gelip bakıyom accık 1-2 msj atıp çkıyom işte bölee ama ben hepinize yetişiyom naberrrrrrrrrr:nazar:

canlarım selam
uzun zamandır yokum biliyorum
dr a gittim bu akşam
yarın adet günüm
ama bişey yok malesef
aşılama diyor ama sevmedim dr u

Back
X