hadi hayırlısı canım.canlarım selam
napıyosunuz
sizi ihmal ediyorum biliyorum
10 gün sonra aşılama öncesi iğne olmaya başlıycam
rahim filii çok kötüydü inşallah göbekten iğneler acımaz
biz biraz hastayız teyze siz iyisinizdir inşlah.siz neler yapıyosunuz
bebişler iyim bakalım
Birsenim harıl harıl ders çalışıyorum kursa devam ediyorum. Ama minik kuzum 3 gündür ateşliydi çok şükür bugün geçti bogazları kızarmış sanırım annesine çekti minnoşum ben çok hasta olurdum hava degişikligine alerjim var benimde ozan egede bana çekti galiba hemencik havalardan kapıyor gerçi havaların nasıl olduguda belli olmuyor ama. Hastalıgımızdan dolayıda keyfimiz pek yerinde degildi inşlah çabuk atlatacagız.aslıcığım cnm nasılsınız sınav nasıl gidiyor....ozan nasıl keyifniz yerinizdemi cnm
hicroş kız hala yoğunmusun ne durumda sizin akrabalar cnm
ayyy benim diyette kör topal gidiyor bakalım ne oldu bu hafta
ama şu şeker ilacı beni çok tuvalete çıkarıyor karnım acıkıyor doğal olarak
inş.bu haftada bir kilo gider
hicran adres verdim ya cnm yaaa annemlerin burada dernekte olacak
öle eylence vs. yok toplanılcak pasta kesilecek mamalarımız yenecek
canlarım selam
napıyosunuz
sizi ihmal ediyorum biliyorum
10 gün sonra aşılama öncesi iğne olmaya başlıycam
rahim filii çok kötüydü inşallah göbekten iğneler acımaz
aslıcığım cnm nasılsınız sınav nasıl gidiyor....ozan nasıl keyifniz yerinizdemi cnm
hicroş kız hala yoğunmusun ne durumda sizin akrabalar cnm
ayyy benim diyette kör topal gidiyor bakalım ne oldu bu hafta
ama şu şeker ilacı beni çok tuvalete çıkarıyor karnım acıkıyor doğal olarak
inş.bu haftada bir kilo gider
hadi hayırlısı canım.
biz biraz hastayız teyze siz iyisinizdir inşlah.
Birsenim harıl harıl ders çalışıyorum kursa devam ediyorum. Ama minik kuzum 3 gündür ateşliydi çok şükür bugün geçti bogazları kızarmış sanırım annesine çekti minnoşum ben çok hasta olurdum hava degişikligine alerjim var benimde ozan egede bana çekti galiba hemencik havalardan kapıyor gerçi havaların nasıl olduguda belli olmuyor ama. Hastalıgımızdan dolayıda keyfimiz pek yerinde degildi inşlah çabuk atlatacagız.
CAnım benim bence iyi gidiyordur senin diyetin sana öyle geliyordur.hiçç merak etme sen kilolarının hepsini vereceksin.
Bende bugün çok seneler önceki resimlerime baktımda daha güzelmişim bakımlıymışım şimdi hiçç o zamanki halimle alakam bile yok kendimi toparlamam lazım kendimi biran önce.
Herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin.
hadi a niye öle sademsi oluyokii dişbudayı daha şaşalıydı kız enazından müzik olmalıydı neyse hayırlı sağlıklı ömürler versin rabbim eee dişbudyında baya yoruldunuz tabii hemde masraf oldu baayyyaaavereliniortak
Tşkler canım benim çok şükür daha iyiyiz.Dırımımm öyle dedigin gibi her yaşın ayrı bir güzelligi var haklısın arkadaşım. bakıma gelince makyaj malzemelerim dolu ama inan yorgunluktan koşuşturmaktan ve dinlenememekten sabahları ancak kalkıp okula zor yetişiyorum dün kıyafet alışverişi yaptım hafta sonu saç bakımı boya kesim kaş bıyık komple bir bakım yaptıracagım. ee kilo fazlalıgımda 3kg kaldı onuda dikkat edersem veririm diyorum diyetisyenden vazgeçtim şimdilik anlayacagın canım.aslıcığım çok geçmiş olsunnn canım yaa
sana gelince her zamanın ayrı güzellliği var ama zaman herkese cömert davranmıyo
bakıma gelince yap cnm makyajını bakımını
çok ekonomik malzemeler var cnm
diyetisyen masraflı ama senin bunu ihtiyacının yok cnm yaa devletin spor salonuna gidebilirsin
Teşekkürler Hicran teyze...canım çok geçmiş olsun kıyamam ben eguşuma acil şifalar dilerim muckkkkopuyorumnanaktan
Esen'e katılıyorum Birsencim menünüz süper inşlah istdiginiz gibi bir gün geçirebilirsiniz.canım benim inşallah çok güzel gecer
Ahh Birsenim keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu bakalım canım eşim yarın bakarım dedi ozana uyutacagım zaten 2 saat uyuyor gndüzleri kuaförde 3 saat sürer dedi bir saatte oynasınlar babasıyla. çok haklısın aslında dedigin gibi 10dk erken kalksam yeter daha alışverişimi tamamlamadım biraz daha kartal pendik yaptımmı tamamdır. ama ayakkabı konusunda çok sıkıntım var ne yapacagım bilmiyorum ayakkabı numaram çok küçük sakın gülmeyin çocuk reyonundan giyiniyorum yapan bir yerde bulamadım ki 33 numara giyiyorum.aslım cnm ....makyaj yaparsan kendini daha iyi hissedersin insanın kendine güveni geliyor....
sabahları 10 dk.erken kalk cnm ..mesela ojeni aksam yatarken sür ozan ege sızdığında
biliyorum iş , ev, çocuk zor ama kendin için yap.....sabahta erken kalk tatlım bir göz kalemi allık ruj sür cnm ...çok zaman alacak bir makyaj değil o bile rengini değiştiriyo
ben mesela doktora giderken çocuklarla vaktim azasa hemen kalem çekiyorum...rimel allık ve ruj
hatta ruju süremezsem hemen takside sürüyorum...
alışveriş yapmışsın ...güle güle kullan ..aslıcığım tayt giyermisin bilmem ama ben çok giyerim
birde 10 tlye yelek aldım lcw dan kışın ince kazakla ,bu havada uzun kollu benye ile yazada askılı badi ile giyecem çok uygun ekonomik oluyor cnm ...
saçları boyatıp kaş bıyık alınca tamamdır kuzum
keşke yakın olsak ben seni çokk didiklerdimmmm
seni çok öptüm kuzumm
Oyyy maşallah kuzuya ne güzel yürümeye başlamış. Özel ders veriyorsun ne güzel canım gerçi biraz yorucu olur ama olsun bence çok güzel. Öptüm sizi canım.iyityiz aslicim kosusturmakla geciyor valla bi de ozelders vermeyebasladim baya yogunum
Ahsen iyi teyzesi yurumeye basladi yavastan ama hep arkasindayim
iyityiz aslicim kosusturmakla geciyor valla bi de ozelders vermeyebasladim baya yogunum
Ahsen iyi teyzesi yurumeye basladi yavastan ama hep arkasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?