Aysonu Kizlari 2008

iyigeceler kızlar
ben hala annemdeyim gidecektim kardeşim gitmeyin çocukları özledim cuma geleceğim dedi
bugünde ananenm geldi çocukları özlemiş biz h.sonuna kaldık yani...
neyse ....

ben bugün baya gezdim tozdum...

yarında dışarıda olacağım....

miracığım cnm tek sen değilsinki hepimiz ihmal ediyoruz....
burayı...

rahim filmin hayırlı olsun temiz çıkmış.....

iğnelerden korkma cnm inan bana bişeycik yok...

aslıcığım cnm nasılsınız sınav nasıl gidiyor....ozan nasıl keyifniz yerinizdemi cnm

hicroş kız hala yoğunmusun ne durumda sizin akrabalar cnm

ayyy benim diyette kör topal gidiyor bakalım ne oldu bu hafta
ama şu şeker ilacı beni çok tuvalete çıkarıyor karnım acıkıyor doğal olarak
inş.bu haftada bir kilo gider

canlarım selam
napıyosunuz
sizi ihmal ediyorum biliyorum
10 gün sonra aşılama öncesi iğne olmaya başlıycam
rahim filii çok kötüydü inşallah göbekten iğneler acımaz
hadi hayırlısı canım.
siz neler yapıyosunuz
bebişler iyim bakalım
biz biraz hastayız teyze siz iyisinizdir inşlah.
Birsenim harıl harıl ders çalışıyorum kursa devam ediyorum. Ama minik kuzum 3 gündür ateşliydi çok şükür bugün geçti bogazları kızarmış sanırım annesine çekti minnoşum ben çok hasta olurdum hava degişikligine alerjim var benimde ozan egede bana çekti galiba hemencik havalardan kapıyor gerçi havaların nasıl olduguda belli olmuyor ama. Hastalıgımızdan dolayıda keyfimiz pek yerinde degildi inşlah çabuk atlatacagız.
CAnım benim bence iyi gidiyordur senin diyetin sana öyle geliyordur.hiçç merak etme sen kilolarının hepsini vereceksin.
Bende bugün çok seneler önceki resimlerime baktımda daha güzelmişim bakımlıymışım şimdi hiçç o zamanki halimle alakam bile yok kendimi toparlamam lazım kendimi biran önce.
Herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin.

aslıcığım çok geçmiş olsunnn canım yaa

sana gelince her zamanın ayrı güzellliği var ama zaman herkese cömert davranmıyo
bakıma gelince yap cnm makyajını bakımını
çok ekonomik malzemeler var cnm
diyetisyen masraflı ama senin bunu ihtiyacının yok cnm yaa devletin spor salonuna gidebilirsin

merhabalakızlar geliyom gidiyom kimseler yok okuup çıkıyom bazen sıkıldım yaw budaki eski keyif kayboldu buralar tenhalaşınca

hicran adres verdim ya cnm yaaa annemlerin burada dernekte olacak
öle eylence vs. yok toplanılcak pasta kesilecek mamalarımız yenecek

hadi a niye öle sademsi oluyokii dişbudayı daha şaşalıydı kız enazından müzik olmalıydı neyse hayırlı sağlıklı ömürler versin rabbim eee dişbudyında baya yoruldunuz tabii hemde masraf oldu baayyyaaavereliniortak

canlarım selam
napıyosunuz
sizi ihmal ediyorum biliyorum
10 gün sonra aşılama öncesi iğne olmaya başlıycam
rahim filii çok kötüydü inşallah göbekten iğneler acımaz

canım hadi hayırlısı inşallah herşe güzel gider.göbek iğnelerinden korkma o kadar kötü değil kalça iğneleri gibi değil bunlar insülin iğnesi gibi ince bitek ilacı verirken accık yanıyo ama oda hafif yanii korkulacak bişii yok.ama rahim filmi evet baya zor oluyo bende öle çok rahatsız olmuştum ama bazıları baya rahat geçiriyo kısmet işte biz çok korkudanmı kasıyoruz kendimizide o kadar ağrı hissediyoruz oda olabilir çünki .ee bu yollar taşlı yollar ama taşlar çakıllr temizlenince melekler iniyor kucağına buda herşeye değer değilmi canım.inşallah seninde herşey gönlüne göre olur

aman bacım benim yoğunluk bitermi kıztubanın okulda bando olayları varda ona gidip geldim öle işler vardı accık uzaklara gittik geldik izmite kuzenim doğum yaptıda ailecek uzak diye hep beraber gidip geldik öle yanii

bizimkiler beklemede canım kızın reglolmasını bekliyoruz sanırım pazartesi yada salı olacak bekliyoruz işte allah nasip ederse bu defa herşey yolunda gider inşallah ta bebe sahibi olur onlarda

canım çok geçmiş olsun kıyamam ben eguşuma acil şifalar dilerim muckkkkopuyorumnanaktan

hayatım diş buğdayında kuran okundu ...ekstra bir masrafımız olmadı aynı hazırlık bundada olacak

menümüz şöle olacak

4 tepsi böğrek(ıspanaklı,peynirli,patatesli,kıymalı)

2 tepsi kurabiye

2 tepsi poğça

3 kalıp kek

2 tepsi elamlı kurabiye

makarna salatası

kısır

şimdilik bu kadar olacak.....

ekstra bişey olurmu bilmem

tabi şeker vermeyeceğim bu sefer

Tşkler canım benim çok şükür daha iyiyiz.Dırımımm öyle dedigin gibi her yaşın ayrı bir güzelligi var haklısın arkadaşım. bakıma gelince makyaj malzemelerim dolu ama inan yorgunluktan koşuşturmaktan ve dinlenememekten sabahları ancak kalkıp okula zor yetişiyorum dün kıyafet alışverişi yaptım hafta sonu saç bakımı boya kesim kaş bıyık komple bir bakım yaptıracagım. ee kilo fazlalıgımda 3kg kaldı onuda dikkat edersem veririm diyorum diyetisyenden vazgeçtim şimdilik anlayacagın canım.
canım çok geçmiş olsun kıyamam ben eguşuma acil şifalar dilerim muckkkkopuyorumnanaktan
Teşekkürler Hicran teyze...
canım benim inşallah çok güzel gecer
Esen'e katılıyorum Birsencim menünüz süper inşlah istdiginiz gibi bir gün geçirebilirsiniz.
Esen canım Ahsen kızımızda sende iyisinizdir inşlah.
Herkese iyi geceler.

aslım cnm ....makyaj yaparsan kendini daha iyi hissedersin insanın kendine güveni geliyor....

sabahları 10 dk.erken kalk cnm ..mesela ojeni aksam yatarken sür ozan ege sızdığında
biliyorum iş , ev, çocuk zor ama kendin için yap.....sabahta erken kalk tatlım bir göz kalemi allık ruj sür cnm ...çok zaman alacak bir makyaj değil o bile rengini değiştiriyo
ben mesela doktora giderken çocuklarla vaktim azasa hemen kalem çekiyorum...rimel allık ve ruj
hatta ruju süremezsem hemen takside sürüyorum...

alışveriş yapmışsın ...güle güle kullan ..aslıcığım tayt giyermisin bilmem ama ben çok giyerim
birde 10 tlye yelek aldım lcw dan kışın ince kazakla ,bu havada uzun kollu benye ile yazada askılı badi ile giyecem çok uygun ekonomik oluyor cnm ...

saçları boyatıp kaş bıyık alınca tamamdır kuzum
keşke yakın olsak ben seni çokk didiklerdimmmm

seni çok öptüm kuzumm

iyityiz aslicim kosusturmakla geciyor valla bi de ozelders vermeyebasladim baya yogunum
Ahsen iyi teyzesi yurumeye basladi yavastan ama hep arkasindayim

Ahh Birsenim keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu bakalım canım eşim yarın bakarım dedi ozana uyutacagım zaten 2 saat uyuyor gndüzleri kuaförde 3 saat sürer dedi bir saatte oynasınlar babasıyla. çok haklısın aslında dedigin gibi 10dk erken kalksam yeter daha alışverişimi tamamlamadım biraz daha kartal pendik yaptımmı tamamdır. ama ayakkabı konusunda çok sıkıntım var ne yapacagım bilmiyorum ayakkabı numaram çok küçük sakın gülmeyin çocuk reyonundan giyiniyorum yapan bir yerde bulamadım ki 33 numara giyiyorum.
iyityiz aslicim kosusturmakla geciyor valla bi de ozelders vermeyebasladim baya yogunum
Oyyy maşallah kuzuya ne güzel yürümeye başlamış. Özel ders veriyorsun ne güzel canım gerçi biraz yorucu olur ama olsun bence çok güzel. Öptüm sizi canım.
Herkese Allah rahatlık versin herkese çok öptüm iyi geceler.

selam kızlar herkesler iyidir inşallah gökçencim sanada bol dua ediyorum canımcım inşallah herşey gönlünce olur

oooo özel derslerde verilmeye başlanmışş eee gençlikte çalışcanki ilerde rahat edesin bacım çalış çalış allah kolaylık versin sana

Herkese iyi geceler...
Kızlar bugün imaj degişikligi yaptım,saçlar kesildi,boyandı,üstüne röfle atıldı ayy kendimi bir tuhaf hissediyorum alışamadım bir ara resimleri eklerim.
Kimseler yok herkesi çok öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…