Aysonu Kizlari 2008

eseeeeeeeeeeen cep nonu mesa atsana bana bacım benim salak telefon formatlandı gene seninkini bulamıyom yaww bişii sorcam sana acilll

canlarım
sağ tarafta 24 ml ve 18 ml iki ymoşum var
pazar sabahı e 2 me bakılacak normal değerdeyse akşam 8 de çatlama iğnem olacak
salı sabahı eşim sperm verece ve muhtemelen 11 gb aşılamam olacak
benim kafamatakılan çatlama iğnesinden 36 saat sonra aşılama diyorya geç kalınmazmı 40 aat olacak

bana dua edin
ha birde bu ovilettimi ne karın ağrısı ise göbektenmi ya
delik deşik oldum ben yaaaaaaaaaa

canlarım benim aşılama fos oldu
sabah e 2 me baktırdım perş 288 olan değer bu sabah 222 çıktı dr 1500 den yukarı ise yapmayız derken düşmüş değer
moralim bozuldu tabi dr u aradım çatlama iğnesine gerek yok aşılama iptal dedi
offf offf
benim yumoşlar ne oldu şimdi anlamadım

birdahaki adetin 2. günü gidicem tekrar
bu arada benim kalemdeki ilaç bitmemeişti acaba 75 yerine 37.5 mu vuruldu iğne kalemmi bozuktu

birde nette araştırdım test yalnış olabilir diyorlar sabah bir dahamı e 2 y baktırsam

canım hadi hayırlısı inşalah herşey iyi gider aşılma müjdeli haberle sonuçlanır inşallah .sorun olmaz 38.saatte yapılmıştı benimkide sanırım ama dr bakmıştır yumoşlara biliyordur işini sen içini ferah tut

bende mesajları okuyp okuyup cevaplıyomya gerisini şimdi gördüm canım yaa çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı sen bozma moralini gelişmelerden haberdar et biziolumunekankayizsmile

bide o ilaçların içinde normalde daha fazlası var ilacı havasını almak için belli bi mikr-tarı boşa harcıyon ya onun için fazlası oluyo ondandır fazla ilaç merak etme

Son düzenleme:
ne olsun hicroş ya değişen bşey yok valla
almiş şu an uyumamak içn direniyor

bende ise değişiklik yok haftaya pzt adet olmama lazım dr a ona göre gidicem
her yerim sivilce oldu iğneden sanırım
bakalım işte bu sefer ne oucak
tabi adet tarihimde değişiklik olurmu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…