Aysonu Kizlari 2008

iyi geceler kızlarzemuszemus .....bu ara sayfamızda kimseleer yok ama yazmak istedim.....
çünki benim ilk göz ağrım neler yasadık burada neler.......:içelim:

2007 de keşfettim kk mı ?daha emin bile değilken bebek isteyip istemediğimden.....
sonra bana yol gösteren bilgi dolu bir kitap oldu
bu sayfada basladı herşey sevinçler gözyaşları.......:sm_cool:senağlama

umutsuz tedaviler.....umtlu bekleyişler ,harika dostluklar........
:1huglumunekankayizsmile
şimdi bebeklerimle 1.yılımızdayız.....sizi çok seviyoruza.s.:smiley-cool:

Birsenimm ne güzel yazmışsın canım benim hayat koşturmacasından burayada ugramaz olduk. Ben her gece gelip kontrol ediyorum bazen iyi geceler dileyim çıkıyorum bazen sadece bakıp çıkıyorum yazmak istemiyorum kimse yazmamış diyorum. Ama ne güzel dile getirmişsin gerçekten sevinçlerimizi,üzüntülerimizi paylaştık hepimiz sevindik hepimiz üzüldük. iyiki sizleri tanımışım.
hepinizi çok öptüm.bizde sizi çok seviyoruz... a.s.

canim benim ne guzel dile getirmissin
bizde seni ve kucuk adamlaruni seviyoruz
iyiki dogurdun iyiki dogdular opuyorum canimmm

Evet Birsenim küçük paşalarımızın doğum günleri kutlu olsun Allah'ım hep yüzlerini güldürsün,iyiliklerle karşılaştırsın kötülüklerden korusun. öptüm.

iyi aksamlar tek tek teşekkür ederimmm....güzel dilekleriniz için ...
ben giremedim ama doğumgünümüzü her ne kadar bugün kutlamasakta ufak hazırlık yaptım...
evim berbattı özellikle mutfağım....bi giriştim çocukların odasının halısını sildim kanepesini sildim..
yataklarını kanepsini çekip sildim süpürdüm...mutafktaki bi ton işimi bitirdim camını sildim yatak odası antre aksam 5 olmuştu..hemen markete gittim ufak alışveriş yaptım...
eve koşa koşa geldim...hemen doğumgünü yemeğimizi hazırlamaya koyuldum...

fırında kaşarlı köfte
ezogelin çorbası
pilav
amerikan salatsı

ve pasta yaptım kuzularıma....kociş şeytanın bacağını kırdııııı bana çiçek yaptırmışş...
hediye almışş......bugün bu iki altını bana verdiğin için teşekkür ederim...çektiğin tüm sıkıntıların bedelini hiç birşey ödeyemez karşılayamaz seni çok seviyorum dedi....

gece 4 de tartışmıştık ve bütün günde konuşmadık...ve bugün pestilim çıktı ama bu sözler ve çicek
herşeyi götürdü...iyi geldi beee :) paylaşmak istedim sizlerle

herkese selamlar nasılı kızlar görüşmeyeli.ben aynıyım napiim ceylinle uğraşıp bizim tüp bebekçilerle ilgileniyom malum gerisi hep aynı nolsun accık sevinç accık hüzün accıkta sıkıntı herşey aynı taaas aynı hamam sağlığımız çok şükür yerinde öle işte

bilmiyorumkismile ya canım aaa kk ya girmedi kaç gündür yoğundumda bak nasıl unuttum doğum gününüzü yaa NİCE YILLARAAAAAAAAAAAA sağlıkla huzurla inşallah ama planınız neden değişmiş onu anlamadım neyse ararım seni yarın konuşuruz kociş evde sanırım yarın sabahtan ararım dedikodu yaparık accık ben şimdi kalamıcam malum misafirim var 3 gündür onlarla ilgieniyom

bu arad bişrsoşş resim istiyomm resim doğum günü pastanızla aile resminizi koyda gözümüz gönlümüz açılsın yaw

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkis

Hıcran Çocuklar uyuuduĞu ıÇın ma aıle Çekılemedık tek tekde resım Çekmek ıstemedık...pastayı Çektım ama senınkıler gıbım deĞılll sen profsun kızım elıne su dÖkÜlmez

ohhhhhhhhhh sefan olsun sıhhatler olsun arkadaşm eminim fıstıktın dahada fıstık olmuşundur sennn yandı eşin kıskançlık krizlerine girecek kaydirigubbakcemile3

ohhhhhhhhhh sefan olsun sıhhatler olsun arkadaşm eminim fıstıktın dahada fıstık olmuşundur sennn yandı eşin kıskançlık krizlerine girecek kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler Hicranım bilemiyorum artık şekercim nasıl oldum. ama çevremdekiler çok begendiler bende yeni saçıma alışmaya çalışıyorum biraz bakım istiyor oda benim için zor oluyor.
Herkese iyi geceler.

canlarım selam
cts iğneme başladım
perş dr a gidicem yumoşlarıma bakılacak
bu arada iki tane kistim çıkı
geçen hafta yoktu bakalım oda takip edilecek
1 gün kadar sonrada aşılama olur sanırım
bana dua edin
sizleri seviyorum

naber millet herkesler iyidir inşallah.ben bu ara baya yoğunum gene bazı nedenlerden dolayı yine aynı yerde başka bir eve taşınacağım nasipse inşallah tabii neyse gelişmeleri yazarım sonra gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…