iyi aksamlar tek tek teşekkür ederimmm....güzel dilekleriniz için ...
ben giremedim ama doğumgünümüzü her ne kadar bugün kutlamasakta ufak hazırlık yaptım...
evim berbattı özellikle mutfağım....bi giriştim çocukların odasının halısını sildim kanepesini sildim..
yataklarını kanepsini çekip sildim süpürdüm...mutafktaki bi ton işimi bitirdim camını sildim yatak odası antre aksam 5 olmuştu..hemen markete gittim ufak alışveriş yaptım...
eve koşa koşa geldim...hemen doğumgünü yemeğimizi hazırlamaya koyuldum...
fırında kaşarlı köfte
ezogelin çorbası
pilav
amerikan salatsı
ve pasta yaptım kuzularıma....kociş şeytanın bacağını kırdııııı bana çiçek yaptırmışş...
hediye almışş......bugün bu iki altını bana verdiğin için teşekkür ederim...çektiğin tüm sıkıntıların bedelini hiç birşey ödeyemez karşılayamaz seni çok seviyorum dedi....
gece 4 de tartışmıştık ve bütün günde konuşmadık...ve bugün pestilim çıktı ama bu sözler ve çicek
herşeyi götürdü...iyi geldi beee :) paylaşmak istedim sizlerle
iyi geceler kızlarzemuszemus .....bu ara sayfamızda kimseleer yok ama yazmak istedim.....
çünki benim ilk göz ağrım neler yasadık burada neler.......:içelim:
2007 de keşfettim kk mı ?daha emin bile değilken bebek isteyip istemediğimden.....
sonra bana yol gösteren bilgi dolu bir kitap oldu
bu sayfada basladı herşey sevinçler gözyaşları.......:sm_cool:senağlama
umutsuz tedaviler.....umtlu bekleyişler ,harika dostluklar........
:1huglumunekankayizsmile
şimdi bebeklerimle 1.yılımızdayız.....sizi çok seviyoruza.s.:smiley-cool:
Herkese iyi geceler...
Kızlar bugün imaj degişikligi yaptım,saçlar kesildi,boyandı,üstüne röfle atıldı ayy kendimi bir tuhaf hissediyorum alışamadım bir ara resimleri eklerim.
Kimseler yok herkesi çok öptüm.
Teşekkürler Hicranım bilemiyorum artık şekercim nasıl oldum. ama çevremdekiler çok begendiler bende yeni saçıma alışmaya çalışıyorum biraz bakım istiyor oda benim için zor oluyor.ohhhhhhhhhh sefan olsun sıhhatler olsun arkadaşm eminim fıstıktın dahada fıstık olmuşundur sennn yandı eşin kıskançlık krizlerine girecek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?