cok sevındım arkadasım bugunu de bos geçme ondan sonra kafana gore takılabilüüüüsün
bak ne gusel yaaa cok uygun bir zamanda ve duzenli yumurtluyorsuneşinde de sperm sorunu yoksa herşey yolunda
en kısa zamanda bebiş gelecek insallahh:hooray:
ahanda geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hojjjjjjjjjjjjjjjjjj geldin beyaaaaaaaaaaaaa bu hatunlar beni bırakıyooooo:çok üzgünüm:
hoşgeldin hicrancım nasılsın bitanem
YETTİM AŞKUM YETTİM BENDEN SANA HAYIR YOK BİLİYOM AMA İDERE ETCEN ARTIKKKKK MUCKKKKŞeniz
hamile olmak da zahmetli iş yaww
sanki ben hamile kalırsam bütün sorunları biticekmiş gibi geliyor
kıslar bu arada sizinle paylaşmak istedim benim moral bozuldu biraz yaaa az önce eşimin ayıldığı ortağının bi tanıdığı ile görüştüm eşimin payını hala vermemiş benimki bana demiyor adam 1 aydır vercem deyip vermiyormuş mahkemelik olcaz sanırım ay nerden çıktı bu şimdi yaaa eşim bana üzülmiim diye dememiş kızcağızında haberi yok bilmediğimden dedi bana tabiii ay ayyyyy
kızlr balıklama daldım yine geçmişi okumadan nasılsınız bakalım iyimisiniz.
kızlar ben grip oldum oldum onun için giremiyorum siteye kusura bakmayın buarada mira gelmiş istanbula hoşgelmiş canım ya..
bugün dk ra gittim yumurtalarıma baktı,iki gün önce çağırmıştı ama rahatsızdım gidemedim.neyse yumurtam 19mm olmuş çok iyi dedi ve gün aşırımilişkide önerdi bide kızlar biliyorsunuz benimadet döngüm karışık birazen son 41 gün sonra adet olmuştum ya dk ra dedimki ben daha yumurtlamamışımdır,dk da yumurtlamışındır çünkü her kadın 14 de yumurtlar bide yumurtlama sadece 1 kere değil 2-3 kerede olur dedi.
eşimin spermine yorumu ise hareket azlığı var ama gebe kalmadı etkilemez dedi bide varikosel(inşallah doğru yazmışımdır)ine üroloji bölümüne baktıracak dedi.2 gün sora tekrar gidecem.kızlar birza karışık yazmışolabilirim acele yazdım çünkü annem başımda netti kapa hemen yatağa diyor:))
hepinizi öptüm canlarım kendinize iyi bakın...
kızlr balıklama daldım yine geçmişi okumadan nasılsınız bakalım iyimisiniz.
kızlar ben grip oldum oldum onun için giremiyorum siteye kusura bakmayın buarada mira gelmiş istanbula hoşgelmiş canım ya..
bugün dk ra gittim yumurtalarıma baktı,iki gün önce çağırmıştı ama rahatsızdım gidemedim.neyse yumurtam 19mm olmuş çok iyi dedi ve gün aşırımilişkide önerdi bide kızlar biliyorsunuz benimadet döngüm karışık birazen son 41 gün sonra adet olmuştum ya dk ra dedimki ben daha yumurtlamamışımdır,dk da yumurtlamışındır çünkü her kadın 14 de yumurtlar bide yumurtlama sadece 1 kere değil 2-3 kerede olur dedi.
eşimin spermine yorumu ise hareket azlığı var ama gebe kalmadı etkilemez dedi bide varikosel(inşallah doğru yazmışımdır)ine üroloji bölümüne baktıracak dedi.2 gün sora tekrar gidecem.kızlar birza karışık yazmışolabilirim acele yazdım çünkü annem başımda netti kapa hemen yatağa diyor:))
hepinizi öptüm canlarım kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?