Aysonu Kizlari 2008

ya bende şimdi yazıcaktım valla
çok şükür zamanında yumurtluyorum baksana tam günü yani 13 14.gün
ki maşallah ısımda bunu gösteriyor
ama niye olmuyor yaaaaaaaaaaaaa
allahım inşallah bu yükselen ısım bir daha hiç düşmez
ay ya bu ayyy olucakmı acaba allahım ya

nuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıssssssssssssssssssssssssssss nereye kayboldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel buraya kuzucuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kıslar ben aşılama sırasında stres yapmiiim diye örgüye başlamıştım ay bırakamıyom ben 3 şapka 2 atkı 1 rüzgarlık ördüm şimdi de yeğene bir şapka yapıyommm.allah nasip ederse bebeişim 4 aya girsin onada bişeyler örmeye başlicammmmmmmmmm ay biri durdursun beni yawwwwww

kızlr balıklama daldım yine geçmişi okumadan nasılsınız bakalım iyimisiniz.
kızlar ben grip oldum oldum onun için giremiyorum siteye kusura bakmayın buarada mira gelmiş istanbula hoşgelmiş canım ya..
bugün dk ra gittim yumurtalarıma baktı,iki gün önce çağırmıştı ama rahatsızdım gidemedim.neyse yumurtam 19mm olmuş çok iyi dedi ve gün aşırımilişkide önerdi bide kızlar biliyorsunuz benimadet döngüm karışık birazen son 41 gün sonra adet olmuştum ya dk ra dedimki ben daha yumurtlamamışımdır,dk da yumurtlamışındır çünkü her kadın 14 de yumurtlar bide yumurtlama sadece 1 kere değil 2-3 kerede olur dedi.
eşimin spermine yorumu ise hareket azlığı var ama gebe kalmadı etkilemez dedi bide varikosel(inşallah doğru yazmışımdır)ine üroloji bölümüne baktıracak dedi.2 gün sora tekrar gidecem.kızlar birza karışık yazmışolabilirim acele yazdım çünkü annem başımda netti kapa hemen yatağa diyor:))

hepinizi öptüm canlarım kendinize iyi bakın...

kıslar bu arada sizinle paylaşmak istedim benim moral bozuldu biraz yaaa az önce eşimin ayıldığı ortağının bi tanıdığı ile görüştüm eşimin payını hala vermemiş benimki bana demiyor adam 1 aydır vercem deyip vermiyormuş mahkemelik olcaz sanırım ay nerden çıktı bu şimdi yaaa eşim bana üzülmiim diye dememiş kızcağızında haberi yok bilmediğimden dedi bana tabiii ay ayyyyy

ulan bana diyonuz kendiniz kayboluyonuz ne işşşşşşşşşşşşş bende konuları dolaşiiiim ozaman burda kimse kalmamışşşşşşşşşşşşşşşş

CNM BOZMA MORELİNİ YAAAAAAAAA ALLA ALLAAAA YAAAAAAA
HERŞEY OLACAĞINA VARACAK BEBEĞİN RISKI İLE GELDİ SANA HAYIRLISI BUYMUŞKİ ŞİMDİ GELDİ HADİ BAKEMMMMMMMMMM

CNM AYNI SORUN BİZDEDE VAR EŞİMİDE ÜROLOĞA YOLLADI DOKTOR AMA BURADA BİR ARKADAŞIM VAR MİKRO ENJEKSİYONLA HAMİŞ KALDI ONUN KOCASINADA ÖLE DEMİŞLER ÇOCUK AMELİYAT OLMUŞ AMA SONUÇ AYNI YANİ YİNE MİKRO İLE HAMİLE KALDI CNM .....BENİM KOCAMA OLMAM DEDİ DOKTOR DERSE BÖLE BİŞEY NEYSE ONLA YAPSINLAR DEDİ

AYYY nuray bende öteki tarflara gidiyom aman neler var yaaaaaaaa offffff çok üzüldüm aldatılan kadınlarrr ayyyyyyyyyyyyyyy

canım allah kolaylık vrsin herşey düzelir sorunlar çözülür birgün bunları düşünüp bebeğine sarılarak gülersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…