Aysonu Kizlari 2008

canım sakın canını sıkma bitanem hayırlısıyla hayırlı zamanda gelecek meleğin sana:1hug:

sıkma canını bitanem ya her şey düzelir de
sen canını eşinin seni üzmemek adına sorunu yansıtmadığına sıkıyorsun sanırım
çok ince düşünceli ve hassasmış maşallah allah nazarlardan saklasın
ne de olsa karadeniz erkeği hemşehrim benim

ay valla en korktuğum şey dayak ve aldatılmak
aman aman
bu ikisini asla affetmeyeceğimi eşime defalarca söyledim ama
nuraycım dediğin gibi babana bile güvenmeyeceksin
senelerin ne getirceğini bilemeyiz yazın yaşanan neco olayın benzerleri o kadar çok var ki

hımmmmmmCADIARZUmagazinsel bir yaklasım ben eşime hiçççççç böle temkinlerde bulunmadım ..............6 sendir de görmedim

ama büyük lafım büyük taş altında kalsın afettmem ..................sürüm süründürürüm vallaaaaaaaaaa

Benim gözler berbat durumda kızlar geçmedi bilgisayara bakmaya devam edersem de geçmicek yanıyor resmen kactım ben optum hepinizi

cnm git dinlen uzak dur bilg.dan bilirim fena yapar ben bütün gün çalışıyorum bide evde hadi git gözlerini dinlendirrrrrrrrrrrrrr

canım benim Şeniz
içimde bi sıkıntı var yaa histeroskopi olcam ...
korkuyorum biraz..
giriyorum siteye amaaaaa aradaaa..

sen napıyosun bakalım..........

ben ne yapayım askımmmm deli dumbul gibi dolanıyommmm

adet olmadım bebe yok diyete başladım koşu bandı aldım

ilç allıyom adet olayımda tahlil yaptırayım sonuca göre tedavi olayımda sonrada aşılma olsun
eşimin spremleri yine onmilyonikiyüz çıktı doktor bu durumda aşılama neyn dedi işte böle cnm mira geldi ist.ye heycanla h.sonunu bekliyom :1hug:

yazdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lülülülülülü

korkuyorum içimde sıkıntım var :1rolleyes:

o içindeki sıkıntıları dağıt canım bugüne kadar çok güçlü emin gittin yolunda bundan sonrada öle oalcakkkkkkkkkkkkk

sen çokkkkkkk güçlü bir insansın herşey çok güsel oalcak cnm.........

ben geldim nasılsınız kızlarrrrrr bakemmmmmm
hoşgeldin cnmmmmmmmmm
amaaan dırımcım yaa uzun yolumuz :))
hayırlısı napalım ...........

miracım istanbulda mıııııııııııııı aaaaaaa çok süper yaaa..
öp benim için nnnnnnnn

evet ist.de daha görüşemedik cnm ama geçen c.tesi msnden görüştük canlı yayında takı sattı bize süper takıları var yawwwwwww annem aldı en çokkk ödemeyide yüzde ellisini bana kakaladı hehehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…