Aysonu Kizlari 2008

bernacım canım benim ya
korkma bitanem sen neleri atlattın
yüzdün yüzdün kuyrağına geldin
az kaldı bitanem
canım benim ya

dırımcımmmmmmmm güçlüyüz değil mi cancan :))
sen de öylesin tatlımmmm..
çok şekersin canın sıkkınken bile şekerliğinden bişey kaybetmiyosun ehe :))

canım benim yaa karamsar olmaya kalksam bak neler var

1 kocamda sprem az:çok üzgünüm:

2 ben yumurtlamıyom:roflol:

3 kocamın az olan spremi yüzde 77 hareketsizCADIARZU

4 adet olamıyorum olamayınca hem stres hem kilo alıyom:tomato:

5 hiç gebelik yaşamadım hamile kalabiliyommu ???sorusunu içimi yiyor:çok üzgünüm:

6 bebek tedavisi için azimle biran önce zayıflamam lazım ama zaman gerek sabır lazımmlülülülülülü

ama ben diyomki olacak bu bebk benim gelecek ben yenecem bu savası ama tüp ama aşılma ama normallllllllllllllllll bende anne olacam diyom tam gazzzzzzzz yola devam ediyommmmmmmmm yılmayacammm zafer bizimmmmmm:sm_cool::teytey:

7 eeeeeee açım sinir var bide heheheheheh

iyiyim canım teşekkür ederim bi haber yok tatlım beklemedeyim sen nasılsın ve bebişinnnnnnnn

VALLA BEKLEYEN ARKADAŞLARLA BİRLİKTE BİZDE BEKLİYORUZ HATYIRLI HABERLERİNİ DUALARIMIZ SİZİNLE
BENİM BİRAZ SANCIM VAR BEBİŞİMDE İYİMİŞ HAFTA SONU DR GİTMİŞTİM GAYET SAĞLILI DEDİ DR.

hoşbuldum canım dırım bende adet olmadım ya offfffffff sende sanırım sen ilaç kulaanıyomusun söktürüce ne kullanıyosun bacımmmm

canım sıkkın galiba ama daha çok korkuyorum gibi de :))
saol şekercimmm

BİZ HEP BİRLİKTE NELERİ ATLATTIK BUNLARIDA ATLATIRIZ CAN YOLDAŞLARIM
,TANIŞMIYORUZ AMA YAZILARINDAN GÜÇLÜ VE KADERCİ OLDUĞUN BELLİ ARKADAŞIM HERŞEYİN HAYIRLI
SEN GÜÇLÜ BİRİSİN BUNLARIDA ATLATIRSIN İNŞ.ALLAH YARDIMCIN OLSUNŞeniz

canım sen çokşeyler başarmışın bunuda başarırsın unutma sabrın meyvesi tatlı olurmuş seninkide öle olcak inş sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet gerçekten sabrına ve gücüne hayranım
gerçekten nasıl bi çileymiş bu ya
ama ben mükafatını alacağını umuyorum inşallah bitanem
en çok hakeden kişi sensin bu sitede ve çevremde

bana gelince valla sorma uzman oldum nurayın sayesinde
ben onun yamağı gibiyim
bende de maşallah her şey tamam yumurtlama zamanında oluyor ki bunu ısım da gösteriyor atlamadan riskli günleri de değerlendirdim ama takdir allahtan güselim yükselen ısımın bir daha düşmemesi için dua adiyorum bakalım bu 15 gün nasıl geçer

hoşbuldum canım dırım bende adet olmadım ya offfffffff sende sanırım sen ilaç kulaanıyomusun söktürüce ne kullanıyosun bacımmmm

dırım farlutal kullanıyor bitanem

bakarmısınız ya kullandığımız ilaçlara kadar biliyoruz
iyi ki varsınız canım arkadaşlarım benim
bütün bu sukıntıları birlilkte atlatıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…