saolun kızlaropuyorumnanaktan
hicroscum gecmiş olsun yeni evin de hayırlı olsun gule gule otur
ben de ayın 20sinde Ankaraya gidiyorum evraklarımı teslim edecegim.Ay sonunda işi bırakıyorum.
Ondan sonra Allah nasip ederse en geç 1 ay içinde İstanbul'dayım.Çok heyecanlıyım çokkkk yepyeni bir hayat beni bekliyor umarım hakkımda hayırlı olurbilmiyorumkismile
bu arada meyra annemde kalacak ben yalnız geliyorum İstanbula
kusum ben istanbul gibi yerde hele hic bilmedigim bi sehirde cocukla tek basıma naparım o sorumlulugu alamam.mecburen annemde kalacak biraz babasında biraz annemde ara sıra da bana gelecek biraz orda biraz burda idare edecegiz artık.annemin kocası baya hasta fazla yasamaz diyor doktor
ölürse annem yanıma gelir yoksa bu şekilde olacak baska care yok şu an icin.ama ilerde nolur bilemem tabi.once bi duzenimi kurayım da..
mesela ben annemde aradıgım hicbiseyi bulamıorum bunun ıcın bıle kavga ediyoruz:) herseyı bıryerlere tıkıp tıkıstırıyo sonra sorunca da hatırlamıo ben de deliriyorummmsempatiksalakcinni
kimseler ugramamıss
hicros senin kızların hastane maceraları bitmek bilmedi yaa Allah saglık sıhhat versin
ayyy ceyline bak genç kız olmuşşşkaydirigubbakcemile3
yisinler senin cicilerini
saçları da cok uzamışbenim minişimin saçları uzamıyo daha doğrusu belli olmuyo
arkasında toplanıo lülü lülükaydirigubbakcemile3
beklemek ne zor yaa günler geçmiyo
tabi burda işim bitince aklım da başka yerlerde
aslında hemen bugun istifamı vermek istiyorum ama malum tasınıcam para lazım ay sonunu bekliyorum
hicran kızzzz nası güzel olmuş zilli o ne güzel kıyafetler öyle yerim ben onu yerim maşallah
kız çocuk kıyafetleri harika oluyo yaaa almaya doyamıyo insan cici bici rengarenk çeşit çeşitkaydirigubbakcemile3
dırım hanım gezmelerde sanırsam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?