Aysonu Kizlari 2008

selam millet çok yoruldum bugün gene yaw koşturmaca halindeyim gene .bugün evi toparladım malum ceylin hanım sağolsun arkanı dönmeye gelmiyo sonra hanfendinin çorbsı yapıldı akşam yemeği hazırlandı hemen çıktık tubayı göz doktoruna götürdüm kontrol zamanı gelmişti tam 4 saat hastanedeydik geç kaldık ceylinin kontrolüde vardı kantesti için yarına kaldı malesef onunki .tubanın gözlerde alerjik ya fena oldu gene ve numarada ilerlemiş ilaç verdi dr ama hastanedeki teferruat uzu sürdü makineye koydular tekrar muayene oldu damla damlatıp 40 dk beklettiler gene makineye girdi baştan muayene vss uzun prosedür oldu ama ince detaya kadar bakıldı gözlerine dünya göze gidiyoruz dr muzda çk iyi tuba hanım göz kalemi vss ürmeyecek bundan böle yasak 21 yaşına kadar gözlerine iyi bakmalıymışki zarar görmesin yoksa lazer ameliytı olamazmış .neyse ayaklarıma kara sular indi ordan çıktık kızımla yemeğe gittik ordan eve geldik minik kuşumda babasıyla yemek yemiş evde nasıl seviniyo beni görünc zilli bak dedim eşime dışarda olan ebeveyne nasıl ilgi oluyormuş kramet sende değil özlem yaratmakta diyeee ::::::::::::::::::)))))))) yarın ceylini götürcem kontrole kan testi yenilencek ordan anamın evine gidicem ben ayak sürdüm herhalde :) anamda kapılarını değiştiriyor yarın geleceklermiş bugün anamıda malatyaya yolcu ettik kapıcılar gelince ev batacak kızkardeşim orda bu akşam bende oraya gidicem doktordan sonra anlayacağınız koşturmacam bitmiyooo :::::::::::::)

sağol canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
senin içinde çok sevindim Allah bahtını açık etsin çok rahat bir yaşam sürersin inşallah bundan sonrasında işin rahat ve bereketli maaşı olan bi iş olur inşallah olumunekankayizsmile

inşallah çabucak düzenini kurarsında kızında hep yanında kalır öteki türlü hepinize zor olacak .Allah ın izni ile işine başlar düzenini kurarsın kızında gelir anacığının yanına ikinizde koyun koyuna uyursunuz .

mesela ben annemde aradıgım hicbiseyi bulamıorum bunun ıcın bıle kavga ediyoruz:) herseyı bıryerlere tıkıp tıkıstırıyo sonra sorunca da hatırlamıo ben de deliriyorummmsempatiksalakcinni

anneler yaş ilerledikçe çocuklaşıyor işte benimkide buna benzer şeyler yapıyor arada sırada en çok ta sağlığına dikkat etmemesi kızdırıyor beni ama allah başımızdan eksik etmesin yinede analarımız olmasa napardık evlatlarımızı kimlere emanet ederdik dimi yaa valla ben bu konuda anneme çooook müteşekkirim tubayı benden çok o büyüttü ben çalışırken herşeyine o koştu ceylinde tek başıma kalınca daha çok iy anladım desteğini.

kimseler ugramamıss
hicros senin kızların hastane maceraları bitmek bilmedi yaa Allah saglık sıhhat versin

evet canım yaa sorma ama ceylin iyi çok şükür bugün testimiz temiz çıktı kanımız temizlenmiş artık .tuba önceden beri göz sorunu vardı zaten ama son dönemde pek dikkat etmemiş bende ihmal ettim biraz tabii ama ilaç verdi dr muz düzelecek alerjisi inşallah.

ayyy ceyline bak genç kız olmuşşşkaydirigubbakcemile3
yisinler senin cicilerini
saçları da cok uzamış benim minişimin saçları uzamıyo daha doğrusu belli olmuyo
arkasında toplanıo lülü lülükaydirigubbakcemile3

beklemek ne zor yaa günler geçmiyo
tabi burda işim bitince aklım da başka yerlerde
aslında hemen bugun istifamı vermek istiyorum ama malum tasınıcam para lazım ay sonunu bekliyorum

defile yaptık teyzesi pekte meraklı giysin çıkarsın elbise alsın alışveriş delisi oldu bizim kız.sorma valla .
saçlarıda uzadı maşallah evet bizimkininde arkalar kıvrılıyo aslında daha uzun

dayan accık daha bacım az kalmış paranı koy cebine gel istanbula çabucak yerleş düzen kur al prensesinide yanına güzel güzel yaşayın

kız çocuk kıyafetleri harika oluyo yaaa almaya doyamıyo insan cici bici rengarenk çeşit çeşitkaydirigubbakcemile3

dırım hanım gezmelerde sanırsam???

kız çocuk kıyafetleri harika oluyo yaaa almaya doyamıyo insan cici bici rengarenk çeşit çeşitkaydirigubbakcemile3

dırım hanım gezmelerde sanırsam???

evet öle valla bende kendimi tutamıyorum ama büyüdü zaten eskiler küçük geliyor her kış yaz gardrop yenilicez artık malum .bide bende 2 kız var ikisininde her sene yaz kış alışveriş masrafı oluyo artıkk tuba hala dışarda alışveriş yapıyoooo

birsoş anasına gitmiş ama dışardaymış yakaladım parktalarmış.ömerde ceylin gibi kanda mikrop çıkmış iğne vermiş ama çok şükür düzelmiş.

ben geldim amanınn iyiyiz istanbul forma gittik dönüşte parkalara attık kendimize
sonra eve geldik yemek yedik annem yine götürdü çocukları parka tam sokak çocuğu oldular
alt kattaki komşunun kimsesi yok bizimkilerle oyalanıyor....

çocuklar topladı kendini ama alişin sesi kısılmış anlamıyorum bu çocukları mıçları toplanmıyor....

hirkesi öptüm yarın yokum bursaya gidiyorum aytunçla kk mayıs anneleri ve ikiz anneleri ile buluşacağım
öptüm sizleri...annemlerde net tam değil o yüzden giremiyorum :)

ohhhhhhh dırım hanımmm gez anam gezzzzzz keyif sende vallaaaakaydirigubbakcemile3

öyle hicroş boyuna kıyafet almak zorundayız hızla büyüyolar
esen sen nasılsın canım herşey yolunda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…