Aysonu Kizlari 2008

iyiyim nuraycım okulun kapanmasını bekliyorum dört gözle
he bişe olucağından değil buralardayım malesef ama evde oturmak istiyorum bağımlı olmak istemiyorum artık bu yıl çoooooooook yoruldum
sende bu tarafa geliyormuşsun ne memuru olacaksın nerede kalacaksın hangi semtte belli mii

hem iş hem ev çocuk zor canım dogaldır yorgun olman
benim semt belli deil ankaraya evrak goturcem 2-3 haftaya belli olcak
tapu kadastro memurluğu canım

cookk uykum var butun gun uyukladım zaten
geldim gidiorum bile iyi gecelerboshayallersmile

ee yine kimse gelmemişşşşş
ben bugun izinliyim evrak işleri hallettim cuma saglık raporu cıkacak onu annem alacak
asırı sıcak yaa arabayla gittik heryere ama yine de bittim resmen
biletimi de aldım cumartesi gece gidiyorum

ayrıca bu misafirler kim cıksın meydanananiknanik

hdi hayırlısı inşallah herşey yolunda ve güzel gider canım.dualarımız sizinle:Saruboceqlumunekankayizsmile

ben 2 gün anamlara gittim anam köye gitti malum kayısı zamanı bahçelerin hasatı var .evinin kapılarını yaptırıyordu annemde ama kapıları yetişmedi malesef annem gittikten sonra geldi kapıcı mecburen ben gittim durdum başında ustaların ve bugün evimin perdelerini yeniledim onlarla uğreştım sipariş vermiştim aldım geldim perdeleri astım alışverişe gittik ev ihtiyaçları bi taraftan yeni evin su tedaş ıgdaş aboneliklerini üstime almamıştım onlarla uğreştım ama suyu bitiremedim pazartesi gidicem artık ona hayırlısıyla.yarın evdeyim ama pimapenci gelecek camlarımızı 3 tanesine mekanizma konacak üstten açılsın diye birde balkon kapısına perde mekanizması yapılacak vss ben hala uğraşıyom evle ama her yapılan şeyde evim dahada güzelleşiyor çok şükür.cumayada kuaförüm gelecek eve röflemi yapacak saçımı kestircem accık kat vericem ... ceylin yaramazlıklara devam ediyor fecininde fefkaladenin fevkinde bir şekilde laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
tuba deseniz o ayrı kudurtuyo benii laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

eşim işlerini ayarlarsa tatil için yer bakıcam haftaya inşallah kafamı dinlemek istiyorum accıkın yere henüz karar vermedik ama bakalım kısmetse nereye gidicez artık.
benden böle işte sizlerden naberlerr

selamm millet herkesler iyidir umarım birsoşla konuştum malum iki tane canavar var başında onun sakin bir hayat sürmesi imkansız :) Allah kolaylık versin .
valla ceylinde iyice fena oldu ablasına babasına bana kan kusturuyo arada durduramıyoruz yaramazlıklarını.bugün dıardaydım eve yeni geldik yemek yedim accık birsenle lafladık geçtim pc ye bi yandan yemek pişiyo öle yanii

bu arada ceylinin bikinili pozları burda bakın bakem :)

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/334607-2008-eylul-anneleri-441.html

kimselerde uğramıyo buraya gene yaww hadi birsenin pc bozuk hşşşşşşşşşşşşşt kızlar neresiniz nuray gökçen esen aslııııııııııııııııııııııııııııııııııı

nasılsın hicrancım valla ben çok yoğundum bu hafta anca fırsat buldum çok şükür kapandı okullar şu seminerde biterse tamamdıre deymeyin keyfime:)))
ceylini gördüm maşallah çok cimcime olmuş

nasılsın hicrancım valla ben çok yoğundum bu hafta anca fırsat buldum çok şükür kapandı okullar şu seminerde biterse tamamdıre deymeyin keyfime:)))
ceylini gördüm maşallah çok cimcime olmuş

sağol canım büyümüş demi boncuğum benim.:)

az kaldı senin tatilinde başlar haftaya rahatlarsın canım.ohh gez tatil yap dinlen gönlünce.

hdi hayırlısı inşallah herşey yolunda ve güzel gider canım.dualarımız sizinle:Saruboceqlumunekankayizsmile

NUNİŞİM CANIM ARKADAŞIM YENİ GÖRDÜM MESAJINI HAKKINDA EN GÜZELİ EN HAYIRLISI OLSUN BİTANEMMMMMolumunekankayizsmile

cok saolun canlarıma.s.a.s.a.s.a.s.

evet herkes nerde yaa aslı da gelmıo
ben ankaradaydım dun sabah 6da geldım direkt işe gittim
evraklarımı teslim ettim
bahcelievler beylikduzu ve avcılar yazdım ve yuzde 90 bunlardan biri gelir dediler bakalım neresi cıkcak

ankaraya mezun oldugumdan beri hic gitmemiştim 3.5 sene oldu kendimi cok tuhaf hissettim ankarayı bile özlemişim ya hic ummazdım dönmek istemedim
neyse 2 ay egitim olcak ankarada.doyar hatta bıkar da gelirim buyuk ıhtımal:sempatiksalakcinni

saolun kızlar
bir an once belli olsa da ev baksam ya boyle beklemek cok sıkıcı
yalnız beylikdüzü şubesi dizdariyedeymiş
sanırım size cok yakın olmuyor yine de???
ama bahcelievler olursa siyavuşpaşa birsene cok yakınmış

hayırlısıyla gelde bacım varsın uzak olsun bişekilde bir araya gelinir zaten .inşallah iyi bir muhittedir gideceğin yer de rahat edersin ev konusundada birçok seçenek var elbet kendine uygun bi yer bulursun merak etme .Allah kolaylık versin sana

bu arada kızlar ceylini dün göz için kontrole götürüm bizim burda göz hastanesi var benim ailede genetik olduğundan kontrol ettirmek istedim aslında 1 yaşta oluyormuş ama ben ihmal ettim neyse zorlu bir muayene ve göz ölçümü çabalarından sonra netice miyop yatkınlığı varmış tabii genetikk şuan bisorun teşkil etmediğini söledi dr fakat önümüzdeki yıl mutlaka görmesi gerektiğini tedbir alabileceklerini söledi sanırım seneye kızım gözlüklü olacak ::((((((( inşallah olmazzzzzzz

tabii eşimin ailesi tarafında kalp sorunu olduğundan bide kardiyolojiden kontrol olmamız gerekli ama onu nasıl yapıcam bilemiyorum zilli dr görünce basıyor yaygarayı offfffffffff inşallah eşimin genleri baskın çıkmamıştırrr

len hicran naberrr.....ayy ben bir haftadır evle uğraşıyorum temizliğe sardım çocukların odasını aşağa yukarı oynatıyorum..cam sil..tül yıka ...gören mıç kdar ev ne işin bitmiyor diyor........

hicran geçmiiş olsun ama krdiyolog için erken yaaa..daha çok küçükk...

ama bizimkiler doğar doğmaz cerrahpaşada bir doç.kardiyolaji doktoru gördü kalp ekoları çekilldi
çünki gebelik şekerim olduğu için....

sizde bakılmadı doğduğunda cnm

saol hicros canım aynı sehırde olduktan sonra gorusulur elbet
ama ben yakın olmayı tercih ederim ki daha sık goruselimpuyorumnanaktan:
göz muayenesi iyi fikir
ben de meyrayı gostermek istiyorum aslında
kuzenim askerden çürük raporu ile geri gondeirlmişti dayımın oglu 5-6 ay fılan yaptı geldi
kulagının biri az duyuyo diye biliyorduk askerden geri dondugunde
gecen hafta iş için heyet raporu istediler
orda kulagının biri doguştan sağır çıkmış:1shok: inanamadık işe de giremedi tabi
cocuk cok kotu yaa intihar etcem ben nasıl iş bulcam her yer saglık raporu istio evlenemem de diomuş cok uzuldum yaaa 23 yasında koç gibi cocuk
ama bu saate kadar nasıl farkedlmez hayret bişe
ondan sonra iyice uyuz oldum her tarafına baktırcam cocugun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…