Aysonu Kizlari 2008

selam arkadaslar
aylar oldu kk girmeyeli zor gunler geçirdim bilenler bilir giresim yazasım gelmedi o gücü kendimde bulamadım
Allah'ın izniyle son atamada memur oldum.Artık ben de ıstanbul'luyumolumunekankayizsmile
hepinizle sık sık görüşmek dileğiyle:dance:

aaaa e hadi gözün aydın canım çok sevindim
neler yaşadığını bilmiyorum ama inşallah çabucak atlatırsına.s.

geçmiş olsun ceyline canım bizde geçen hafta acildeydik ((
yeni evin hayırlı olsun e artık gelirim bi çayını içmeye ama çayla kalmam ona göre

nuraycım allah kolaylık versin sana ve kızına sağlık huzur ve mutluluklar dilerim canım .hayırlı olsun ataman gel bacım gel istanbulda görüşelim baree kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

geçmiş olsun ceyline canım bizde geçen hafta acildeydik ((
yeni evin hayırlı olsun e artık gelirim bi çayını içmeye ama çayla kalmam ona göre

tabi tabii eskisine çok geldin ya anam buna daha sık gelürsünnnalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

dileklerin için sağol canım şaka bi yana beklerim. ahsenimede geçmiş olsun canım yaa inşallah heşey yolundadır bizimki yeni düzeldi ancak antibiyotik iğneler yedik kanda mikrop çıktı yawww :::::::::::::::::::::(( yarın kan testimiz var gene bakalım dr kontrol edelim temizlenmişmi dedi faranjitte aynı anda başlad boğazlar feciydi gene lanet alerji sanırım nedenli ndensi her halta kız mahfoluyor ama hastaneler hep doluymu anladığım kadarı ile bide ishal kusma olanlar oluyormuş bu şekil ama bizde kusma olmadı çok şükür ishalde yoktu iştahsızlık öğürme vardı oda faranjitten kaynaklı

tabii yakınız gene 2 dk lık yol neticede havalarda güze valla gel bacım okullarda kapanıyo görüşürük inşallah tatil planları bailamadan kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

kekler börekler kurban olsun sana anammmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
saolun kızlaropuyorumnanaktan

hicroscum gecmiş olsun yeni evin de hayırlı olsun gule gule otur

ben de ayın 20sinde Ankaraya gidiyorum evraklarımı teslim edecegim.Ay sonunda işi bırakıyorum.
Ondan sonra Allah nasip ederse en geç 1 ay içinde ıstanbul'dayım.Çok heyecanlıyım çokkkk yepyeni bir hayat beni bekliyor umarım hakkımda hayırlı olurbilmiyorumkismile

ayy kuşum şimdi eski msjlarıma bkatım en son subatta girmişim yaaaaaaaa
senle burdan karsılıklı yazısmayı ozlemişimolumunekankayizsmile
bizim arkadaslar ist da su an fuardalar
ben yalnızım ofiste o sayede girebiliyorum ayın 15inde gelecekler

kusum ben istanbul gibi yerde hele hic bilmedigim bi sehirde cocukla tek basıma naparım o sorumlulugu alamam.mecburen annemde kalacak biraz babasında biraz annemde ara sıra da bana gelecek biraz orda biraz burda idare edecegiz artık.annemin kocası baya hasta fazla yasamaz diyor doktor
ölürse annem yanıma gelir yoksa bu şekilde olacak baska care yok şu an icin.ama ilerde nolur bilemem tabi.once bi duzenimi kurayım da..

kuşum hayırlısı olsun tabiki bu koca şehirde kimlere emanet edeceksin kuzunu yaa

sen önce gel kur düzeni cnm:)

benimde hiç keyfim yok aslında kuşum...şu ev işi halolmadan huzur yok bana
eşimin seyhatleri çok biliyorsun.....annemde çok kalınca papaz oluyoruz o kadar sıkıldımki anlatamam yaaaaa

seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de annemle hergün kavga ediyorum:)))
şimdi yalnız kalacağım için seviniyorum aslında ama tek üzüntüm meyra işte

sen ev işini naptın emlakcıya verdin mi ustune kredi mi cekeceksin nasıl olcak ins halledersin de bu git gellerden kurtulursun artık

cnm emlakcıya verdik ama hiç ses yok bir iki müşteri getireceğim dedi ama
getirmedi

sonra kk dan biri ...eve geçince aradım ondanda ses yok
sahibinden com.koydum bir kişi msj atmış son fiyatı sormuş
biride aradı ama ses yok başka
kısmetsizmiyim nedir cnm yaa..bunu satıp üstüne kredi çekip bayrampaşaya taşınacağız..
çok sıkıldım bıktım...annemdeyken devamlı vıdı vıdı ...sofra kurulacak lay lay..kalkacak lay lay...herşey lay lay....bide seyhatlerden ötürü biz annemde kalınca hastalık oldumu ben evdeyken annem gelmiyor ilgilenmiyor bile....
ruhum çok yorgun cnm çokkkkkkkkk

mesela ben annemde aradıgım hicbiseyi bulamıorum bunun ıcın bıle kavga ediyoruz:) herseyı bıryerlere tıkıp tıkıstırıyo sonra sorunca da hatırlamıo ben de deliriyorummmsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…