Aysonu Kizlari 2008

günaydınlarrr çok fenayım 4 yıldır astım tedavisi görüyorum bir kere nefes darlığı yaşamadım ben
ve bu gece hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum...ağzımdan nefes aldım hep....ama yook burnumun tek tarafı akıyor akmayan taraf ise yanıyor ....sabah 5 den beri ayaktayım eczaneler açılır açılmaz annemi yollayacağım bu taraz ataklar için ilacım varmış recetemde gördüm...
bide vicks alacağım en büyük ilacım o olsaydı burnum şıp diye akardı...sabah kaynar su ile banyo yaptım yok her yerim ağrıyor zor geçireceğim bu hastalığı anladım...bide artık ay sonu geldi mevsim geçisi yaşayacağız oda tetikliyor olabilir.....

hicroş çok geçmiş olsun cnm benim

maşallah canım prensmi geliyor yoksammm :::::::::::)

canımsın çook sağol. ya herkes aynını söylüyor oğlun olacak gibi diyorlar. kısmet canım sağlıklı olsunda. ceylin nasıl havuz fotolarına bayıldım yaaa.

canım çok geçmiş olsun çocuklarla grip çok zor olacak yaa. Allah yardımcın olsun canım.

Sultancımm maşallah bebişimiz baya büyümüşş.
Hicrancım çok geçmiş olsun güzelim.
Birsenim canım benim kıyamam yaa ne oldu sana canım arkadaşım çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.
Herkese hayırlı akşamlar.

maşallah sultan büyümüş büyümş rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah

hicrancım geçmiş olsun canım ceyline ne oldu böyle yaaa yaz geldi daha çok hastalandı kuzum
sana da geçmiş olsun ayyy o migreni bilirim öldürür insanı ((

canım sanada çok geçmiş olsun bende fenayım valla hala başım ağrıyor yarın kontrolüm var gene bakalım ne diyecek dr banada valla içimde bi his var sanki beynimde bi sorun var gibi ağrılar tuhaf çünki bu defaki migren üstü bişii sankii

herkese afiyet olsun ALLAH kabul etsin arkadaşlar

bu ara fırsat bulamadım girmeye iftar gezmelerinden misafir ağırlamalardan gün çabucak bitiyor nerdeyse .
hava da sıcak içerilerde durulmuyor yaww

selam kızlar herkese iyi bayramlar diliyorum umarım çok iyi bir bayram geçiriyorsunuzdur.tebriğim biraz geç oldu ama napiim 2 gündür anamdaydım yeni geldim evime :)

selam millet bu saatte hala ayaktayım 17 eylül ceylinim 2 yaşında artık ALLAH sağlık sıhhat versin yavruma inşallah Ömür boyu hayatı hep istediği gibi olur hayırlısıyla güzel bir hayat dilerim minik yavruma

bugün hafta içi olduğundan doğum günü partimizi yarına ertelemiştik ve bu senede geleneği bozmadım pastasını ben yaptım bakın bakalım nasıl olmuş bende gidip yatayım artıkkkk :)))))))

biz önceki gün aşımızı olduk hepatit a aşısını yanii muayenemizide olduk ceylin hanımın yaramazlıkları sürüyor ama bu ara isteklerini ağlamalı yapmaya başladı babamızın yüzünden aşırı şımartıyor bu adam kızı netçem bilmiyom valla artık hergün tartışır olduk bu yüzden özür diliyip duruyor ama gene gene yapıyorr offfffffffff

nurayyyyyy esen kızz neşeeee hadinnn buluşma ayarlayalım birsoş kayınvaldesinde ben ona gidecektim e kabul eder herhalde sizde gelin haftaya müsait değilmiş ama sonrakinde olabülüüü banada gelebülürsünüz aslınbda birsen gelebilsee iyi olurdu ama nedelim biz ona gitçez konuşuruk artık neyse bir geçsin 2 hafta bakalım kısmetse buluşalım valla esen kız yaşıyonmu sennnnnn :)))))))))))))) ben şu neşeyi bi arayayım bakalım nediyorrr

ay yaaaa biliyorum çok ihmal ettim pofffffffff okul acıldı ilk günler çok yoğunum rutine bir girsin daha sık gelirim
hicrancğım eğer uyarsa bende gelrim inşallah canım o gün gelsin konuşuruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…