http://img691.imageshackgeshack.us/img691/2227/dsc01343ir.th.jpg[/IMG
kızlarrr bakın göbeğimee. büyümüşmü
maşallah canım prensmi geliyor yoksammm :::::::::::)
günaydınlarrr çok fenayım 4 yıldır astım tedavisi görüyorum bir kere nefes darlığı yaşamadım ben
ve bu gece hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum...ağzımdan nefes aldım hep....ama yook burnumun tek tarafı akıyor akmayan taraf ise yanıyor ....sabah 5 den beri ayaktayım eczaneler açılır açılmaz annemi yollayacağım bu taraz ataklar için ilacım varmış recetemde gördüm...
bide vicks alacağım en büyük ilacım o olsaydı burnum şıp diye akardı...sabah kaynar su ile banyo yaptım yok her yerim ağrıyor zor geçireceğim bu hastalığı anladım...bide artık ay sonu geldi mevsim geçisi yaşayacağız oda tetikliyor olabilir.....
hicroş çok geçmiş olsun cnm benim
günaydınlarrr çok fenayım 4 yıldır astım tedavisi görüyorum bir kere nefes darlığı yaşamadım ben
ve bu gece hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum...ağzımdan nefes aldım hep....ama yook burnumun tek tarafı akıyor akmayan taraf ise yanıyor ....sabah 5 den beri ayaktayım eczaneler açılır açılmaz annemi yollayacağım bu taraz ataklar için ilacım varmış recetemde gördüm...
bide vicks alacağım en büyük ilacım o olsaydı burnum şıp diye akardı...sabah kaynar su ile banyo yaptım yok her yerim ağrıyor zor geçireceğim bu hastalığı anladım...bide artık ay sonu geldi mevsim geçisi yaşayacağız oda tetikliyor olabilir.....
hicroş çok geçmiş olsun cnm benim
ohh maşallahhhh hicrancığm senmi yaptın yine pastaı mutlu mutlu yıllaraaaaaaaa
hicran cnm kimseler gelmiyor artk evet
bende yazmıorum bu sebepten cnm
ay yaaaa biliyorum çok ihmal ettim pofffffffff okul acıldı ilk günler çok yoğunum rutine bir girsin daha sık gelirim
hicrancğım eğer uyarsa bende gelrim inşallah canım o gün gelsin konuşuruz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?