Aysonu Kizlari 2008

kızlar yaa ceylin gene faranjit oldu babasıda geçen markette istemiş diyee dolaptan kolayı vermiş eline küçük şişe bide üstüne üstlük açmış kızda içmiş bi baktım ceylin dikiyo kafaya kolayı marketin ortasında napıyosun sen diye kızdım eşime e istedi demezmi yaa ama ceylinde beni görünce şişeyi babasına babaaa anne baabbaaa diye uzatıyo gülermisin ağlarmısın bunlara zaten kızın boğazı gıcık olmuş kaşnıyordu sprey kullanıyordum 2 gündür bide koladan sonra bademcikler şişti bugün sabahtan beri ateş düşürücü ıhlamur zencefil kaynattım verdim kıza bide geçen aydan ilacımız vardı onu açtım açılmamış şişeyi onu verdim ama şimdi bi baktım gene ateşi var duş aldırdım çığlık çığlığa bağırdı ilaç verdim su içirdim boğaz spreyini sıktım uzanıyor şimdi uyuklamaya çalışıyo ama ateş 39 inmezse acile gidicem hazırlandım bekliyorum ben bu adama napıyım siz söleyin valla kuduruyorum sinirden sonuçlarını düşünmeden şımartmak bu işte kızı hasta etti yavrum acı çekiyor ben üzüntüden kahroluyorum bölee hemde sıkıntı yane gece gece şimdi sabaha kadar uyku yok bana gene offffffffff offfffffff
bu adamlar neden bu kadar aptallar yahuuu eşime kızıp duruyorum ama hangisine daha çok kızacağımı bilemiyorum soğuk içeceğemi yoksa hem soğuk hem KOLA olmasına mııı buyrun burdan yakınn

saati 2 etmeden yatamıyorum ben yaaa......

bugün iftara misafirim vardı
misafirlerim 1 geçerken gittiler...herşey güzel olmuş ..oruçlu iken tadına bakamayınca valla kötümü acaba diyorum ...böğreğe bayıldılar...kaynım inanamadı bile...annesininkinin aynısı olmuş
hazır yufkadanmı dedi...yok açtım dedim...nasıı yani anneminki gibimi dedi... evet dedimm...
çok hoş geçti valla....sölemesi ayıp pastamda çok güzel olmuş...bu sefer kakolu puding yerine çikolatalı ile yaptım ondan sanırım...yemekler arttı bile.yarına yemek derdim yok...çamaşır yıkarım..
ütü yaparım....

eltim gelirken kavonoz meyvesi almış bize...bir paket bez almış..ıslak mendil ve şampuan almış..ne makbul oldu valla..allah razı olsun onlarada çok versin .....çok mutlu oluyorum bez hediye gelince
en çok para ona gidiyor...ömer paşamda pirimadan paşkası pişik yapıyorrr...indirim takibindeyim...

neyse ben yatayımm çok öptüm hirkesiiiiiiiiiiiiiiii

hicroşş çok geçmiş olsun cnm ...ne diyeceksin cnm bişey diyemezsin...ama kola vermesi yanlış daha küçük ya ve mide problemi var ceylinin bunun için konuş eşinle...
soğuk olayına gelince çok sıcak hava siz zaten hasaydınız tetikledi işte..dikkat et habersiz koyma ben yazmasamdqa okuyorum cnm

canım yaa çok geçmiş olsun. inan çok üzüldüm. eşin bilmiyormu ceylinin durumunu nasıl içirir yaaa. hemde kola ya hamilelere bile zararlı bebeğe yani o küçücük çocuk zaten bu çocuklara kola içirenleride anlamıyorum. çok zararlı tazecik midelerini asit dolduruyorlar yaa. canım İnşallah iyileşmiştir şimdi mışıl mışıl uyuyordur canım benim.

canım ellerine sağlık var ya hayranım sana Maşallah 2 çocuk ev maşallah herşeye yetişiriyorsun üstüne bide iftara misafir. hatta hep görüyoruz börekler pastalar. Allahım korusun canım yaaa. paşalarında çok şanslı senin gibi bi anneleri var

Merhabalarr.
Herkes nasıl inşlah iyidir.
Hicrancım,Birsencim İstanbuldayken görüşemedik bir türlü ama inşlah yolum düştügünde mutlaka görüşmeyi çok istiyorum sizlerle.
Bu arada Sultancım sanırım güzel haberler var hayırlı olsun canım Allah'ım saglıcakla kucagınıza almak nasip etsin.
Sizleri burayı sohbetlerimizi özledim sizlerde ugramıyorsunuz sanırım pek fazla ama. görüşmek dilegiyle.
Hayırlı iftarlar.
.

ayyy sultancığım ne güzel sözler etmişsin cnm benim sağol

inş. sende çok güzel bir anne olacaksın cnm

eee anlat nasıl gidiyor hamişlik neler yapıyorsun dok. kontrolleri nasıl

sen buraya yaz cnm ben okuıyorum merakte koyma bizi

aslımmm güzeller güzeli arkadaşım benim......ben seni aksam arayamadım kuzummm misafirim vardı bu aksam inş. arayacağım cnm seni 9 dan sonra bedavaya rahat rahat konuşuruz cnm benimmmmmmmmmmmm....kusuruma bakma yaa

sağol canım evet çok şükür geldi meleğim. Allahım doğumunuda göstersin İnşallah.

canımsınnn senin için yazdıklarım az bile yaaa. Maşallahın var Vallahi. ben kontrollere gidiyorum. çok şükür 9 haftayı tamamladık. 2 haftada bir gidiyorum canım. maşallah şimdilik gelişimi iyi diyor doktor. sağlık ocağındada tahlilleri falan yaptırıyorum sorun yok yane. bende sizler gibi kucağıma alacakmıyım yaaa. iple çekiyorum vallaaa. şimdilik en başta cinsiyet geliyor bakalım. sen söylemiştin zaten canım tahminini ve ilginç olan herkes aynını tahmin etmiş. hayırlısı olsun artık diyorum.

ooooo cnm benim daha 31 haftan var etik olarakkaydirigubbakcemile3
ama zaman bi bakıyorsun su gibi akıp gidiyor cnm
her anının keyfini çıkar bide bu hafadan sonra
ay ay karnının resmini çek....kuzuna albüm hazırlarsın karnımdaki 3 ayındı ,4,5 gibi
ben istedim ama biliyorsun probelmli olduğundan çok fazla resmim yok..olanları koydum ama....
bulantın varmı cnm? işe gidiyormusun? işinde çok yoğun cnm ya dikkat et.gerekirse
rapor al...bana kalsa bi süre işten bile çık..kuzunla ilk 2 seneyi beraber geçir..
okadar çok ilklere tanık oluyorki insan şaşıyorsun cnm...
ben bunu bilir bunu söylerim ...tek bebek daha kolay ve keyifili olacak...benimkilerin tadı başka ama hep şuan bu alsanaalsanasmile haldeler cnm...çok yaramaz iki afacan var..
ama çok şükür rabbime ...ikisi birarada çıkacak diyorum...

kocan ve ailesi nasıl bebek işinden sonra ...ayy sultancığım anlat azcık dediiğim gibi ben gelip dk.buraya yazmasamda takipteyim..sormak istediğin herşeye cvp veririm cnm ...habersiz koyma ...ve cinsiyetini ilk bizim sayfaya yazzzzzzzzzzzhihoyyyt
çok öptüm seni cnm

canım albüm yapacam ultrason resimlerini şimdiden sıralıyorum zaten. ama senin kadar karnım büyümez senin ikizdi ya. ama 3. ayında başlayacam tam çıkmaya başlar herhalde. tek olmasına çok sevindim canım senden çok görümcei görüyordum Allah yardım etsin çok zor yaaa. tek olmasına çok sevindim açıkçası. bulantı çok ama mide ağrısı daha çok canım yaaa. ilaçlardan herhalde gece bile uyanıyorum ağrıyla. bide bel ağrısı çok oluyor. şu 3 ay geçseydi umudum ilaçlardan sonra biraz daha rahatlarım diye. eşimin ailesi çok sevindi görsen el üstündeyim her yerde kendimi çoook özel hissediyorum çok güzel bi duygu yaaa. bu arada bizim bebek erkek olursa adı yiğit ali olacak sana demiştim ya ilk ali dediğinde benimde olursa ali olacak diye. çok seviyorum ali ismini biraz hareketli oluyorlar ama olsun sağlıklı olsunda nasılsa bi tane yetişirim herhalde. kız olursada adı eylül olacak canım. 3 hafta raporluydum canım daha bu hafta başladım işe ama zorlanırsam çıkarım . zaten bebek olunca çıkacam canım kısmetse kendim bakmak istiyorum. o kadar bekledik değilmi ama. biraz zorlanacaz ama bebeğimi kendim büyütecem sonuçta herşeye değer. haftaya tekrar gidecez kısmetse. elbise giyince fotoğraf çektirecem sanada msnden yollarım canım. cinsiyetinide mesaj atarım hemen

Günaydınn hanımlarrr.
Sultancım Allah sağlıcakla kucagına almak nasip etsin tekrar canım çok sevindim.
Dırımımmm canımmm dün gece aramışsın duymadım hayatım bizim ev müstakil biz bahçedeydik o yüzden duymadım şekercimm. bu akşam seni çaldırırım müsait olursan ararsın canımm.
Görüşmek dilegiyle güzel bir gün geçirin güzeller.

...
cnm benim süperrr...hadi bakalım bekliyorum resimleri cnm rabbim sizi hep korusun
demek hep özel hissettiriyolar bu da çok güzel ..çünki bana yapılmadık kalmadı..
neyse kimse umrumda değilll aslın gibi iki oğlum var sağlıklı akıllıla ya herkes tınnn

cnm benim ali ismi çok güzel inş. gönlüne göre verir...gebelik sıkıntılarında normal inş. böyle güzellike devam eder ...çok öptüm seni cnm ben bebişler uyurken iş yapem öptüm seni ver fasulyeyii

ok. cnm benim

sağol canım çoook teşekkür ederim. Allahım sanada oğluşunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

sağol canımmmm. aminnn inşallah. sen çok çektin canım yaaa. çok zor geçti. ama iyiki ikiz oldu bi daha tüp bebek falan kurtuldun onlar sağlıklı ya çok şükür sana yeter iki tane tek olsa bi tane daha isteyecektin uğraşacaktın. teyzesi onun sıkıntısı bile bi güzel. yeterki sağlıklı olsun değilmi ama. bencede işlerini yap bide oruçsun Allah yardım etsin canım

selam millet ben geldim yoğundum kaç gündür ceylin hastaydı dr götürdük bademcikler fena zaten bide bronşit sabah akşam iğne yiyoruz iftardı sahurdu yoruluyorum valla bende kendimi iyi hissetmiyorum malesef 4 gndür oruçta tutamıyorum dünde migren krizim tuttu gene hastanelik oldum stres uykusuzluk derken kendimde hastanelik oldum sonunda ama bugün daha iyiyim sadece sersemlik var akşamdan kalma ilaçlar fena yapıyor beni malum.neyse işte böle ceylinde bende iyileşmeye çalışıyoruz bugün yemek bile yapamadım şimdi giyinip dışarı çıkıcaz yemeği dışarda yapıcaz bu akşam eşim sağolsun böle yapalım dedi valla canıma minnet bugün böle olsun zaten dün abimlerdeydik milletide üzdüm hastanelik olunca herkesin ağzının tadı bozulduu allahtan iftardan 1 saat sonra hastalandımda bide ona üzülmedim gerçi gündüzden başım ağrıyordu ilaçta aldım ama 2. ilacı almam gerekiyordu :::

geçmişolsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar hepiniz sağolun ben şimdi çıkayım görüşürüz dönüşte uğrarım gene inşallah birileriniz vardır buralarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…