Aysonu Kizlari 2008

dün nuraya gittim 1 saat kalabildim ama sonra gene gidicem müsait zxamanda valla çok sevindim yakınlarıma içinizden biri geldi diye :) dün annemlerde burdaydı kızlardeşimde kaldılar önceki gün sabahta bendeydiler kahvaltıya onları bıraktım kardeşimle aynı sitede olmak güzel oluyor tabii orası ayrı :) kardeşimde havuza inmek istediğinden malesef nurayda fazla kalamdım kızıda pazar pazar esir etmeyim dedim bi yandanda tabii ama kısmetse inşallah görüşürüz artıkk.kız esenn sen zaten hepten kayboldun ulen evlerimiz burun burunaydı ama görüşemedik 1 kez sadece ama beklerim bak jetkentteyim ben uzağa gitmedim yanee :) aramızda 2 site var sanırım değilmi :)) al kızı gel okul açılmadan yawww

bu arada ramazanda geliyor kızlar allah sabır versin valla nasıl oruç tutacaz bilemiyorum baya uzun süre ve çöl sıcakları Allah kolaylık versin herkese.
yarın ilk sahurumuzu görücez kısmetse bakalım .

ben geldımmmm
oo fekocum da burdaymıs nasılsın canım
hicros bana geldı ama ceylin durmadı ya hemen kactılarrrr neyse yakınız sonucta yuruyerek 10 dk fılan ancak.gorusurz bundan sonra

sultan canım cok saol.cok cok tebrık ederım Allah sag salim kucagına aldırsınopuyorumnanaktan
meyracım konusmaya basladı kızlar baya cumle kuruyor
bu kimin? bu senin? anne mi o? korktum acıktım su içcem vs vsopuyorumnanaktan

muhabbet olmuşşşşş

hicran avatardaki resmi gördüm çok yakışmış büyük halinide koy

meyrayı yerim ben maşallahh valla bizimkilerde konuşuyormu acep tarzanlarım

ben aynıyım kızlar ..çocuklar ev inanın benim tarzanlar kök söktürüyor bana

dün hicranlada uzun uzun konuştuk....

bende uyumam gerek ama uykum yok alişde 9 da yattı şimdi ağlıyor

dün gece köpek havlamasına korkutmuş eşim çocukları ali uyurken duymuş köpek havlıyor korkudan kalktı....ömer uyuyor bende uyusam iyi olacak ..saat 4 de ezan okunuyomuş yaaa

alişi babası sallıyor....

selam hanımlara.s.
ayy hicrancım valla güya yakınız ben evde duramıyorum ki bacım okullar açılmadan görüşsek iyi olur vallaaa

al sana ceyinin son hallerinden bir iki resim

Son düzenleme:
buda benimmmm

62237463448618745.jpg[/IMG] burda sanırım 8-9 aylığım

burda 5 yaşındayım okula zorla gönderttim kendimi hergün ağladım hastalanınca da yazdırmak zorunda kalmışlardı annemler :) accık inatçıymışım ceylin bana çekmişşş :)

Son düzenleme:
ceylin sanada benziyormuş cnm yaaa bebeklik resmini görünce anladım kızzz

nasıl geçti ramazanın ilk günü..

benim çok güzel geçti ama son saatlerde ellerim titredi...

ceylin sanada benziyormuş cnm yaaa bebeklik resmini görünce anladım kızzz

nasıl geçti ramazanın ilk günü..

benim çok güzel geçti ama son saatlerde ellerim titredi...

evet bana benziyo demiii

kız benim ramazan fena değildi ama dün midem başladı gene gece bulantı ağrı derken cesaret edemedim tutmaya bugün oruçlu değildim yane .bide abimler geldi iftara bende kaldılar gecede sahur faslı vss yaptık çok güzeldi ama bugün hep midemi sanki biri karıştırdı burktu hep arada ağzıma bişiiler attım durdum ya üşüttüm yada benim mide ofsayta çıktı gene bakalım yarın gene tutucam inşaah bişii omaz çünki 3-4 saattir sıkıntı yaşamadım hiç sanırım üşüttüm nane imon vss içtim bide iyi geldi herhalde

gelirim gelirim bacım okul açılsada cumartesi gelirim inşallah
okullar bizimki 1 eylülde çocuklarınki 20 eylülde başlıyor şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…